Koľko platíte za gynekologickú starostlivosť ročne?
Ja chodim do senca a iba oddalujem, a oddalujem, lebo platit 75e je podla mna chore. A to nechodim vobec, iba na preventivku. Doteraz to bolo 60e. Aj to je vela podla mna, ale vydrzala som....
chore? 75 euro?
nemyslim, a zavisi co v tom vsetko mas. necitala som prispevky.
ja mam ''zadarmo'' ale mam narok len na jedno sono, a cytologiu si platim 30 euro cca rozsirenu, dalsie sono cca 10 euro....
nuz....
Mala som dlhoročnú lekárku od tehu, u nej bol ročný poplatok 100€, zmenila som lekárku. Tá medzi tým odišla a ostala som lekárovi kde sa ročný poplatok platil 50€, ale netušila som, že pri každej návšteve, len za držanie kľučky vždy 50€... Keďže som mala zdravotné problémy a nemienila som mu nechať mesačne štvrť výplaty.. tak som zmenila lekára, u ktorého neplatia nic iba 15€ za expresný termín bez čakania. Normálny termín sa neplatí.
Jedine co platim je administrativny poplatok nemocnici 1,50. Inac len rozsirena cytologia je u mojho gynekologa za poplatok.
Cca 10 eur lebo som s ineho rajónu inak nič.. ani počas tehotenstva
@kvietok1233 aj u nás tak za zrkadlá 2e
Tridsať eur pokiaľ viem, v Bratislave.
0 EUR a nevypocitava mi nikto nic, ked potrebujem vystrenie, tak ho mam. Ak lekarka usudi, ze treba sono, tak ho urobi a nelimituje ma jednym cez prevenciu a pod.
0 na strednom Slovensku. Byvam uz sice v BA, no vacsinu lekarov som si nechala "doma" prave preto, ze v BA im uz prasi na tie hlavy.
@simca06022011 tiež sa čudujem, že za sono, či stery sa dopláca. To by som sa ja s mojimi problémami nedoplatila... nehovoriac o tehotenstve, kde mi to sono robil stále.
Bratislava, 60 € ročný poplatok
@michaela329 tak za tu "lepsiu" cyto sa doplaca, ale nie za kadejake stery, tkore TREBA urobit. Proste ak raz ma indikovane pacientka, ze potrebuje nieco, tak nevidim dovod platit, ked to uhradi poistovna :D
Nič neplatim ročne. Menšie okresné mesto na strednom Slovensku.
@michaela329 ja som tiez minule platila za sono mimo prevencie a to som si ho teda ani nepytala, samozrejme. lekarka usudila, ze ma pozrie a hned sup ucet...
Bratislava, minulý rok 90€ , tento rok neviem zatiaľ. Zachvilu mi končí predplatné tak som zvedava 😃
@kiwi3 to už je také... vypočítavé z jej strany. Veď k diagnostike ho potrebuje, či bez neho by to len tipla?
Raz za 5 rokov výmenu telieska za 200 €.Inak 0
@michaela329 no ved prave. ale tak to v bratislave chodi. plati sa kazdy prd, co sa zdravotnictva tyka.
Môj lekár nemá žiadny ročný poplatok. Práve že každý, čo má zmluvu s poisťovňou, berie za pacienta mesačne kapitáciu. Možno ak tvoj nemá, tak si účtuje toto, ale to len hádam. Platím len zrkadlá 2€ a ak chcem, rozšírené cytologické vyšetrenie ako je základ, tuším 10€. Inak nič, ani v tehotenstve ako som sa tu už dočítala, že tehotné platia za to, že sú tehotné. 🤯
0. ked som sa prestahovala z Ba, kde som bola zvyknutá platiť za všetko, tak som sa nových lekárov pýtala, koľko sú u nich poplatky a nechápali, čo sa pýtam🙂
Zatial 0€. Ale kedze uz pomaly vsade pytaju nejaky rocny poplatok, uvidime, co bude na dalsej preventivke. Ja by som aj nedbala platit rocny poplatok, keby som k danemu lekarovi chodila nejako pravidelne. Ale ja tam idem preventivne raz za rok/dva a sup, rocny poplatok 🙄
Nikdy som nič neplatila, RK
Nikdy som nic neplatila, jedine za fotky ked som bola tehotna. Posledne roky si davam robit rozsirenu cyto, ale aj tu mi preplaca poistovna...
tento rok 120€/rok, minuly bolo este 100€/rok ale neplanujem menit. BA
Ako ja som sice privat vo Viedni, ale bezne na SK to iste platili, niekde chcu nejake pausaly okolo 500-1k V Bratislave. Je to rozne, mne to pride normalne, radsej zaplatim za odbornost
No ja neviem, ale ja som u môjho neplatila nič. Všetko zatiaľ bez poplatku bolo.
Nič… Bratislava
@kiki68 to ze za odbornost sa vzdy plati je mytus.je xy vynikajucich lekarov,ktori neberu poplatky.

@kvietok1233 odkial si?