Koľko platíte za gynekologickú starostlivosť ročne?
Ja chodim do senca a iba oddalujem, a oddalujem, lebo platit 75e je podla mna chore. A to nechodim vobec, iba na preventivku. Doteraz to bolo 60e. Aj to je vela podla mna, ale vydrzala som....
Ja som za celých dvadsať rokov neplatila nikdy nič. Aj preventívky, aj stery aj sono všetko zdarma.
Nic len za niektore navyse sluzby napr odber, vysetrenie nehradene ZP, snimky z UTZ, urgentny termin atd
Nič...len rozšírenú cytologiu a jednorazové nástroje (lebo chcem, nie je to povinnosť).
Platím 5e za ultrazvuk, nič viac. Doteraz som platila aj za cytologiu tie rozšírené testy, ale už aj to je v balíku v preventívnej.
Čiže 5e som platila teraz začiatkom februára.
10 eur ročne, aj to zato, že mám súkromného gynekologa chodím raz rocne, u klasického sa neplatí nic
nikdy som neplatila za nič
Sukromna gyn.ambulancia
50e preventivka ( samozrejme cytologia) a 20e rocny elektronicky recept na antikoncepciu
Nic resp za zrkadlo 1 euro
Chodim iba na preventivky, davam si vzdy tu rozsirenu cyto, tam je suma 40€ (predtym bola 30€)… a teda sono prsnika 35€…. Co ja viem. Mne to vela raz rocne nepride
A za tu cyto mi vzdy vszp v penazenke zdravia vrati 30€… teraz mi to napadlo.
65 gynekolog..v tehotenstve este plus 65...a sono prs chodim zvlast a to stoji 30 tusim
nič celá nič
Ja neplatím za nič. Jedine za co som platila boli fotky z ultrazvuku keď som bola tehotná.
150 €
je to velky rozdiel, ci ide o bratislavu a okolie alebo zvysok slovenska. tu sa plati vsetko vsade. neviem, naco ti budu odpovede zo zvysku slovenska... usetrit vies nieco len tak, ze mas gynekologa podla bydliska. takto som platila 30 eur zalozenie karty + platim 15 eur za objednanie na cas (inak je to uplne o hubu, takze treba vzdy zaplatit) + pripadne dalsie veci, ak je to hociaky nadstandard.
nič. len 15€ za objednanie, keď idem raz ročne na preventívku
Nikdy som nič neplatila.
tiež neplatím ani cent...
ahoj, tak ja platim 150eur, je to rocny poplatok, neplanujem menit, aj ked uz je to celkom dost, minuly rok som musela absolvovat sono, mamograf, a aj samozrejme preventivku s cytologiou, uz som nedoplacala a moja doktorka robi aj v soboty, co mne vyhovuje.
staci si kliknut na profily a hned vidno ten rozdiel medzi bratislavou a zvyskom... vsetci platiaci su z ba, neplatiaci mimo. senec, zial, tiez doplaca na blizkost s ba.
Akože za chod 🤦🏻♀️80€.
@dankabetka taky tak. Koch? Tiez mam rozne problemy, tak potrebujem mat vysetrenia a prehliadky rychlo a casto
@viera27 ano Koch, ja som tam aj rodila obe deti
Platím 20€ rocne je v tom zahrnuty utz. Ked chcem rozsirenú cytologiu tak plus 25€.
Ga.
V zivote som u gynekologicky nic neplatila
Bezne 2x rocne po 160eur. Ak nie som tehu teda.
Platila som iba za rozšírenú cytologiu, kým ju nezačala hradiť poisťovňa, potom už nič a ani počas 2 tehu som neplatila nič
0€, preventívnu preplaca poisťovňa . Zmeň lekara. Platím len 3€ za jednorazové zrkadlá, ale je na mne ci ich chcem
@kiki68 Coooooo?

60 eur rocny poplatok