icon

Krvácanie po kyretáži

lula24195
16. feb 2012

ahojte ako dlho ste krvácali alebo špinili po kyretáži?

martinpa
21. jan 2014

@eimuska
Ďakujem za odpoveď... tak ja krvácam tak veľmi neštandardne... si prídem ako na zabíjačke... fuj... kusy zo mňa idú... - a to včera nič nebolo... uvidím čo bude zajtra, pôjdem hneď k doktorovi... Bolesti ustúpili, ale keď vstávam zo stoličky, mám pocit, že maternica vyletí von... neviem - je to moje tretie tehotenstvo, resp. druhý potrat, ale ešte som také niečo nezažila...

dali455
17. feb 2014

som po kyretazi tyzden po zamlc.potrate a mam pocit ze vagina je uplne stiahnuta ,zmensena a aj mocovy mechur citlivy ,trocha bolestivy silne bolesti som nemala ,je to normalne respektive za ako dlho sa to upravi?

pipinka3027
17. feb 2014

@dali455 no do cca 4-6 tyz. by ti mala nabehnut mrcha,ak si po zakroku,tak po mrche by si mala ist na kontrolu a ak bude vsetko ok,tak podla mna mozte snazit,ale ak sa nebudes na to citit,tak mozte si dat pauzu par mesiacov,a inac je mi to luto,ja som po MA tiez cerstvo,ale neboj,teraz to dotiahneme do konca 😉

dali455
17. feb 2014

a myslis ze tie problemy aj s mocovym mechurom su normalne po zakroku ale bo je to skor daky zapal?
dik

marsika1989
18. feb 2014

Ja som tyzden po kyretazi. Prvy den som krvacala, potom 1-2 dni len spinila a potom nic. Bolesti skoro ziadne a teraz som zacala krvacat. Je to normalne? Zijem v anglicku a trocha to tu beru inak ako doma. Mne povedali ze by som krvacat mala do cca 12 dni ak viac mam sa hlasit u obvodného lekara. Ak mam bolesti alebo ak viac krvacam ako pri menstruacii tak mi dali tel.c. na nemocnicu. Na kontrolu ma uz vôbec nevolaju . O 2 dni sa chystame domov , mam doma navstivit môjho gynekológa? Ma to zmysel ked budem po kyretazi cca 2-3 tyzdne a nebudem po menzese? Len mam obavy ci je vsetko OK. Vie mi to zistit na sone ?

dali455
19. feb 2014

mne bolo povedane priist na kontrolu tyzden po zakroku tiez v zahranici a po tejto kontrole som dostala lieky methergin teda na stiahnutie-kontrakcie maternice a o tyzden znova kontrola..
mozes tam mat zvysky a niekdy je nutne opakovat zakrok............ak maternica sa nevycisti dobre

aamanda
19. mar 2014

chcem sa spytat ci je mozne ze prva ms po kyrete trva nejako obzvlast dlho? som uz 5 a pol tyzdna po zakroku a ms mam uz 9-ty den. je to normalne?

sisisi
19. mar 2014

@marsika1989 ja som bola na kontrole dva tyzdne po kyrete, normalne mi to lekar kazal. isto ti bude lepsie, ak ti povie, ze je vsetko ok 🙂

sisisi
19. mar 2014

@aamanda ja som mala normalnu MS, skor slabsiu. pockaj este par dni a ked nebudes mat z toho dobry pocit kludne chod k lekarovi.

zvolsiinylogin
5. apr 2014

@aamanda ja som zas mala jeden den... 😠 😠

anjeliiik20
12. apr 2014

dobrý den , chcela by som sa spytat ja som bola v piatok 11.4.2014 na kyretáži, a v ten deň som krvácala a na dalsie dni uz nie, tak teraz neviem ze kedy mam ocakávať moju prvu menštruáciu po kyretáži, a este by som sa chcela spýtsť to ze ak som po kyretáži tak este stale cítim v podbrušku take ako kebyze som bola tehotna, čo mam robit v takom pripade ?

Ďakujem velmi pekne za vasu odpoveď

delirose
20. apr 2014

@anjeliiik20
Ahoj ms mi prisla presne ako cyklus 28 dní po kyrete a tehotenské príznaky som mala cca este dva týždne...hlavne sa snaž čo najmenej fyzicky namáhať, lebo ja som bola rdinka a začala som prerábať byt a zbytočne som sa vždy rozkrvácala...

kissovak83
20. apr 2014

@delirose ahojte, ja som po kyrete 6- ty den, krvacam este, vcera som mala bolesti ako pri ms, musela som si dat tabletku.. Inak tiez som to predvcerom prehnala s pracou, lebo tiez prerabame, a vecer som uz viac krvacala.. Vsetko asi potrebuje svoj cas, aj telo, aj dusa, kym sa zahoja..;((

joyance
28. júl 2014

Ahojte, snad mi tu niekto odpovie ... dnes som bola na kyrete, na obed ma pustili domov, ked som odchadzala, krvacala som len mierne, no po prichode domov si pripadam ako na jatkach. Krvacam silno jasne cervenou krvou, ked idem cikat, cele wc je krvave, vlozky menim kazde 2-3 hodiny a aj to len preto, ze stale lezim. Lekar mi povedal, ze ked budem krvacat silno alebo budem mat teplotu, ze mam hned za nim prist, no nejako nedefinoval, co to znamena "silno krvacat". Bolesti nemam ziadne, len som riadne vystrasena. Myslite, ze sa mi nic nestane, ak s navstevou lekara pockam do zajtra?

lulaa44
28. júl 2014

@joyance ahoj, ja som po kyrete asi druhy den zacala mierne krvacat, ale s bolestami a volala som sanitku. Myslim, ze ak citis, ze nieco nie je ok, mala by si ist na cpz, nikdy nevies, nezanedbaj sa 🙂 ja som po kyrete krvacala silno asi hodinku..

monicka9
22. sep 2014

Ja som po kyretazi ktoru mi robili zaciatkom 9tt. Zakrok prebehol v poriadku, krvacala som len 1 den, spinila len 2dni ale uz treti den mam stale zvysenú teplotu okolo 37'C-37,5'C.. Bolesti brucha nemam ziadne ani krče, len teplota a taka slabost ako ked chrípka je... K mojmu dr idem na kontrolu az buduci tyzden.. Mali ste daktora zvysenu teplotu po zakroku?? Beriem atb Summamed ktore mi dali v nemocnici..

adka_pajerska
30. apr 2015

Ahojte zienky prosim Vas stalo sa Vam niektorej ze ste po kyretazi pre Ma nedostali vobec ms Ale neboli ste tehu??Ako sa to potom riesilo?

zienka_domaca
4. máj 2015

Ahojte žienky. Mám problém.
Som temer 7 týždňov po kyretáži (missed aboŕt v 9tt.). No od prvého dňa po kyrete, až do teraz, 7 týždňov stále špiním. Na 4 týždeň po kyrete som dostala menzes, taký slabý, ale šla čerstvá krv aj spolu s hnedou, a po týždni MS som zase ostala so špinením. Neustále. Plus sa teraz pridalo pobolievanie podbruska. Doktorka bude až do štvrtku na dovolenke, a inej ísť nechcem. Tak prosím upokojte moj strach, a povedzte či ste to zažili alebo čo to môže byť, lebo už ma napadli aj najhoršie scenáre od rakoviny až po zápaly atď ☹ Do štvrtku - kedy idem doktorke, sa asi zbláznim ☹
P.s: Sex sme ešte s MM od kyretu ani nemali, keďže stále to špinenie ☹

adka_pajerska
4. máj 2015

@zienka_domaca ahoj velmi ti neporadim ale myslim ze je chyba v hormonoch,po kyretazi sa ti to esste nedalo vsetko do kopy, ty si uz aspon ms mala ja som uz 3mesiace po a ms nikde a bolesti v podbrusku a prsia. CHodika som na hormonalne injekcie 5tt ze dostanem ms ale nic.Teraz v stredu mi pichli znovu vyvolavacku ze urcite dostanem ale je to 6den a po ms ani chyra,tak neviem co je lepsie,ci spinit po zakroku co je normalne ja som spinila v 15 aj 3-4mesiace v kuse a zistili mi nedostatok hormonov a brala som lieky a pekne sa to upravilo🙂 alebo nevediet ny com som a ani nekrvacat a ani nespinit vsetko sa mi to drzi v bruchu.

zienka_domaca
4. máj 2015

@adka_pajerska Ďakujem ti za odpoveď. Snáď to bude hormónmi, lebo som z toho vykolajená riadne teda.
No a 3 mesiace bez MS??? Ani injekcie ti nezabrali? 😲 😕 A nerobili ti nejaké riadne vyšetrenia?

marrie5385
1. jún 2015

Zienky, nechcem zakladat novu otazku, preto sa pytam tu. Ako dlho ste krvacali po kyrete? Ja v ten den a den po nic, len ruzova voda a odvtedy az doteraz slabe krvacanie. Uz som raz bola aj na prehliadku v 11.den krvacania, vraj je to ok a ze eeste tak tyzden mozem krvacat...mi vtedy povedala lekarka. No odvtedy uz preslo 9 dni a stale... sice slabe, ale krvacanie. Neviem ci mam ist znovu, kedze na jednej prehliadke kvoli tomu som uz bola.

kubkovamama
6. júl 2015

Dlho tu nikto nebol vidím.... kočky, mali ste niektorá zápal po kyrete? Ja som už skoro 3týždne po zákroku, pár dní na to som dostala veľké bolesti, teploty, nasadili mi antib.injekcie. Poslednú som mala v piatok a zároveň kontrolu. Dok. povedala, že na sone je všetko o.k. a práve prebieha ovulka. Ďalšia kontrola až po menz. Sex s kond., kúpanie už opatrne môžem. Po včerajšom milovaní dnes od rána tak stredne silné bolesti, nič strašné.. dok. neordinuje a včul čo, na pohotovosť je asi blbosť hneď utekať. Neviem či sa zápal mohol vrátiť tak rýchlo, alebo len podráždenie- dúfam. Si teraz nadávam, že mali sme počkať, aj ked dok. dovolila. ☹

ivlo
12. júl 2015

Ahojte, v stredu som bola na kyrete. Najprv cista vlozka a od dnes (nedela) slabo krvacam a boli ma podbrusko.
Myslite, ze je to v poriadku alebo mam ist radsej lekarovi? Dakujem ze odpovede.

monika77
13. júl 2015

Som 6 týždňov po kyrete a vyberali mi aj polyp na krčku maternice. Asi tak mesiac po zákroku som dostala menzes. Bol bez bolestí brucha (pritom mávam veľké bolesti) a veľmi slabé krvácanie. Neviem či to teda pokladať za menzes. Trvalo to 4 dni. Potom 3 dni pauza a znovu krvácala, dosť silno. Znovu to trvalo 4 dni, prestávka a po 3-4 dňoch znovu to isté. Už sa mi to takto opakuje tretí týždeň. Doktor mi povedal, že je to ok. Povedal, že o dva týždne môžem znovu začať krvácať a po ďalšom menzese mám prísť, či sa to upravilo.
Neviem, ale nezdá sa mi to ok. Som total unavená, ospalá, neviem či to môže byť dôsledok toho takmer neustáleho krvácania (silného aj s kusmi). Mala ste niektorá takú skúsenosť?

monika77
13. júl 2015

@ivlo bolesti v podbrušku som mala pár dní po tom.

marrie5385
13. júl 2015

@monika77 ja som od kyretaze krvacala asi mesiac a pol... zaklad je ze ta ma lekar pod dohladom.

monika77
13. júl 2015

@marrie5385 a to 6 tyzd.krvacanie bolo akoze ok?

marrie5385
13. júl 2015

@monika77 to uz nebolo, lekar mi nasadil lieky a zabrali

stejja9
26. okt 2015

Ahojte. Je tu niekto, komu bol urobeny kyret, ale nie z dovodu MA? U mna to bolo tak, ze som mala nepravidelny cyklus, a posledna menstruacia sa tahala uz k 20-temu dnu. Gynekologicka tvrdila, ze samo by sa to nezastavilo a hned na druhy den som sla na kyret. Ma niekto podobne skusenosti? Upravil sa vam cyklus po kyrete? Som 6 dni po zakroku a krvacam presne tak ako pred tym, niekedy aj silnejsie... :( Nikde som nenasla temu, ktora by bola "kyret nie kvoli MA.."

monika77
27. okt 2015

@stejja9 ja mám práveže po kyrete nepravidelný cyklus