icon

Krvácanie z bradavky: Čo to môže znamenať?

14. apr 2024

Ahojte dievcata, dnes sa mi satalo ze ked som zatlacila bradavku zacala mi odtial vyrekat cierna krv... Neviete co to moze znamenat? K dr idem v stredu, ale mam z toho divny pocit. Dieta som odstavila pred 2r taze z dojcenia to nebude... Inak ziadne hrcky ktore by sa dali nahmatat ani ine priznaky.. Ide mi to iba z jednej bradavky druha je ok tak ptedpokladam ani hormonalna porucha to asi nebude myslim si ze v takom pripade by krvacali obidve... Nic ma inak nedoli len obcas citim take pichanie v prsiach ale mam ovu a to sa mi stava bezn epicas ovulacie ze mam tkak v prsiach..

ada12345
•
14. apr 2024

Cim skor by som sla k lekarovi. Myslim, ze tu nemusime pisat a zbytocne ta strasit co by to mohlo byt, to kazdeho napadne ako prve. Drzim palce nech to nie je nic zle.

autor
•
14. apr 2024

@ada12345 ved najskor sa da v stredu rano to je o 3 dni ale dovtedy asi zosaliem... Nikdy predtym som to nemala... Na nete nezvyjnem patrat ale ani som nic dokopy nenasla 😨😨😨

autor
•
14. apr 2024

@ada12345 praveze nechcem robit paniku preto hladam niekoho komu sa to mozno stalo a vie piradit

lucia147852
•
14. apr 2024

Och nechcem strašiť, ale u muzovej kolegyne to bola práve tá neblaha diagnoza. Ale môže sa možno tak aj niečo iné prejavovať, neviem

moneequa
•
14. apr 2024

je to isto krv? nie je len to len taka hneda farba? https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php...

autor
•
14. apr 2024

@moneequa ano teraz ked som to utrela do bielej servitky tak ano take hnede to je... Ale ide to iba z jedneho prsa kojila som rovnako obidvomi a skoncila pred 2r

alickapusinka
•
14. apr 2024

Ja by som išla hned zajtra na tvojom mieste ak je niečo súrne vezme ťa hned. To je ako boľavý zub že vezme hned tak aj toto zavolaj a povedz mu aby ťa urýchlene zobral. Ráno zavolaj.

ankare
•
14. apr 2024

Ja verím,že nič vážne to nebude. Držím palce!

barborachors
•
14. apr 2024

Ahoj, ja som to mala a nic sa nezistilo, takze klud. Akurat mi vtedy našli jednu dg ale inak nic vazne. Vobec sa neboj, nic to nie je.

hopsas
•
14. apr 2024

Kamoska toto mala tiež po malom dieťati že nejaký zápal či čo to bolo