icon

Kto má za sebou mimomaternicové tehu?

lazga022
7. sep 2017

Prosím vás kto má za sebou mimomaternicove tehu neviete poradiť ? Som 4tt+3 na usg nič nieje vidieť a pondel som mala asi hodinu silne kŕče na ľavej strane v podbrušku. Pondelok Hcg 559 v stredu cez 1300. Otázka je kto si tým prešiel, mali ste stále bolesti ? Iné príznaky?

Strana
z3
lubi40
20. feb 2018

@lafemme8 Ano presne na tej strane. Ale zvlastne bolo, ze pri tom mimomaternicovom na pichalo tiez na tej istej strane (teda na strane, kde som vtedy babatko nemala)...
U mna bolesti trvali cca prvy trimester. Potom ma pre zmenu boleli tie jazvy po operacii.

lenkajh4
25. feb 2020

@lafemme8 ahoj, prosím ako si nakoniec dopadla? Som v podobnej situácii, mám tehotenstvo po mimomaternicovom a nevyzerá to opäť ružovo

lafemme8
25. feb 2020

@lenkajh4 ja som otehotnela 3 mesiace po laparoskopii a odobratom vajcovode a dnes mam zdraveho 16 mesacneho synceka. Kazdy den som za to vdacna, lebo to je maly zazrak...

lafemme8
26. feb 2020

@lenkajh4 preco to nevyzera ruzovo? Ja som mala tiez obrovsky strach, ale verila som, dufala, no uprimne, mam strach aj znovu otehotniet, preto velmi zvazujem druhe...a medzicasom mam za sebpu aj konizaciu krcka, o to viac sa bojim

lenkajh4
26. feb 2020

@lafemme8 HCG mi nestúpa rovnomerne, nízke hodnoty a nikde nie je nič vidieť,no bola som dnes v nemocnici na vyšetrení,úprimne bola som tam so zbalenou taškou.. mimomaternicové nevyvrátili, nepotvrdili, každopádne už to nie je dobre sa vyvíjajúce tehotenstvo,ale je ešte skoro na operáciu,mám v prísť v pondelok a uvidí sa..:(

Strana
z3