icon

Príznaky mimomaternicového tehotenstva. Ako ich rozpoznať?

Dnes o 16:38

Dobrý večer,

Mala som dostat menzes tento stvrtok. Ale zle mi uz bolo napr z pasty, alebo ked som sa sprchovala uz od pondelka co mi prislo divne, cize som dufala, ze moze ist o tehotenstvo (prve) kedze sme sa snazili. Klasicka unava, bolest brucha, krce aj bolest brucha som brala ako priznaky buduceho menzesu. V stredu aj v stvrtok som si robila testy a boli pozitivne. Meska mi uz 2 dni ale krce su neunosne. Dala som si asi pred hodinou a pol magnezium. Akurat pred asi 20 minutami som sedela na gauci a akokeby ma nirkto v pravej strane bodol nozom. Na sekundu som sa ani nemohla nadychnut. Bolo to hrozne. Ale po par sekundach to cele preslo. Velmi mam strach z mimometernicoveho tehotenstva, nakolko sme to uz v rodine niekolkokrat mali. Kedy treba ist na pohotovost? Nekrvacam ani nic. Dokonca manzela mam v robote na nocnej.

Kedze je to moje prve tehotenstvo , neviem velmi co je normalne a co nie. Len google. Ale krce ked mam, tak nikdy ma nepicha alebo nemam krce v lavo, vzdy len vpravo alebo v bruchu, panve. Neviem ako to nazvat.

Dakujem za precitanie a za skusenosti.

autor
Dnes o 16:43

@anonym_autor plus som dnes ani na velkej potrebe nebola, cize mohlo ist len o vetry, netusim

anonym_c0c8af
Dnes o 17:15

Máš zápchu

kkovacovak
Dnes o 17:18

Vôbec nemusí ísť o mimomaternicove. To vo väčšine prípadov ani nie je cítiť. Robíte si zbytočný stres aj keď nemusite. Tešte sa, s rešpektom, a v dohľadnej dobe sa ozvať lekárovi.

rozculena
Dnes o 17:55

mimomaternicové tehotenstvo u príbuznej vyzeralo tak,že z ničoho nič sa zvalila v ukrutných bolestiach,krvácala a nakoniec omdlela,po prevoze do nemocnice nasledovala okamžitá operácia

autor
Dnes o 18:25

Dobre, dakujem

verus_16
Dnes o 18:25

@anonym_autor o svojom mimometernicovom tehotenstve som absolutne nevedela, cize som nemala ziadne priznaky, aj cyklus na cas. Cize ked mi to oznamili ostala som v soku. Pri klasickom tehotenstve mam priznaky nevolnosti hned od zaciatku.