icon

Kto má za sebou mimomaternicové tehu?

lazga022
7. sep 2017

Prosím vás kto má za sebou mimomaternicove tehu neviete poradiť ? Som 4tt+3 na usg nič nieje vidieť a pondel som mala asi hodinu silne kŕče na ľavej strane v podbrušku. Pondelok Hcg 559 v stredu cez 1300. Otázka je kto si tým prešiel, mali ste stále bolesti ? Iné príznaky?

lazga022
autor
7. sep 2017

Ďakujem @willino1

nikusiak9
7. sep 2017

@lazga022, mna tiez bolieva na lavej strane, az pri slabinach denne minimalne raz az dvakrat a mam vnutromaternicove

lazga022
autor
7. sep 2017

Mna len raz bolelo, a nemala si mimomaternicove ?@nikusiak9

sandy152
7. sep 2017

@lazga022 ahoj ja som naposledy bola u lekarky ked som uz koncila 6tt, lekárka nic nevidela tak tiez mi povedala, ze to bude mozno mimomaternicove, vzali mi krv na HCG a to bolo okolo 350. Hned este v ten den som zacala krvacat, potom som sla o dva dni zase na HCG a bolo nejakých 68 a potom zase a bolo uz len 12 a tym sa to uzavrelo. Ona mi vtedy hovorila, ze aj mimomaternicove sa dokaze niekedy samo vyplavit alebo to bolo len biochemicke ale odchadzalo pomaly no nastastie to odislo, od vtedy ma ani nekontrolovali kvôli tomu, ze maternica a vajecniky boli prazdne a HCG tak kleslo. A tiez mi lekarka hovorila, ze mimomaternicove vidno na usg niekedy az v 8tt alebo vtedy ked zacne bit srdiecko, ze inak nie je sanca to vidiet. Preto pri podozreni hned posielaju do nemocnice.

lazga022
autor
7. sep 2017

Som ešte len 4+3 a Hcg cez 1300, ešte je skoro že. ?@sandy152

sandy152
7. sep 2017

@lazga022 ja si myslim, ze ano. Uvidis v pondelok, pokial nemas bolesti a nekrvacas tak nie je este nic stratene 🙂 Preco si vlastne sla tak skoro k lekarke?

sandy152
7. sep 2017

@lazga022 a robila ti sono aj ked uz si mala hcg 1300? lebo niekde som citala od iných bab, ze nad 1000 ked je tak by uz malo byt nieco vidno na usg

lazga022
autor
7. sep 2017

No lebo v robote som 13 hod na nohách mám za sebou jeden potrat tak som sa bála a navyše má bolelo v ľavou dole tak som sa bála , hneď má dal Pn @sandy152

sandy152
7. sep 2017

jaj tak ano no, ale vidim, ze co lekar to iny nazor, ja som po druhom potrate a ani pri dalsom tehotenstve nebudes podla mojej gyn rizikova pacientka...Ale hlavne sa nestresuj, nemysli na zle a uvidis ze to dobre dopadne 🙂

lazga022
autor
7. sep 2017

Ďakujem @sandy152

lubi40
7. sep 2017

@lazga022 mala som mimomaternicove a aj ma operovali, ale ja som mala HCG 1200 v 6tt+5 alebo tak a stupalo mi ovela pomalsie. V 4tt+3 nema byt co vidiet, ved to nie je mikroskop 🙂
Nepanikar, bolesti mozes mat a nemusi to nic znamenat. Ja tom teraz tehu a bala som presne take iste bolesti ako pri mimomaternicovom (skoro som zosalela od strachu), ale nakoniec to dobre dopadlo. Sleduj si vytok, nemal by byt krvavy ani s hnedasty. A hlavne nepanikar, musis vydrzat este tyzden a potom uvidis, ci je vsetko OK.
drzim palce!

mathia888
8. sep 2017

Ešte sa nestresuj tiez si myslim,ze je to skoro aj Hcg ti rastie takze zatial buď pokojná,, k tvojej otazke Ja mám za sebou mimomaternicove a mala som silné kŕče a krvacala som..tiez som prisla o vajcovod ale zistili to az ked som bola 7 týž. Hcg mi skakalo hore dole raz 300 potom 240 a zase 350..
Držím ti palce aby si mala všetko ok a krásne tehotenstvo!🙂 Nestresuj sa 🙂

alilka
8. sep 2017

@lazga022 ja som tiež mala mimomaternicove..príznaky žiadne len spinenie. A slávi išli hore HCG. Pri 1300 nemusí nič vidieť ešte. Mne pri 1553 nič nevidela a za. 2dni už. Bolo vidno..oni tak strašía s tým mimomaternicovym furt.aj spinis Alebo niečo?

monka_brumka
8. sep 2017

@lazga022 uplne chapem tvoje obavy, hlavne ked uz mas potrat za sebou...preto nechapem ostatne baby, kt to beru na lahku vahu...ja mam za sebou dva potraty a jedno cerstve mimomaternicove tehu...mne hcg stupalo tiez pekne ale mala som od cca 3.dna meskania menstruacie velmi slabunke hnede spinenie...na ultrazvuku samozrejme nebolo nic vidno ale asi 5+4 bolo vidno tekutinu v bruchu co predpokladali ze je krv..a predpokladali spravne, nasledovala laparka a prisla som o vajcovod...viem ze to cakanie je o nervy, uplne ta chapem...predsa len sa mi zda ze ta hladina hcg je u teba pekna cize skus mysliet pozitivne...bude to dobre, uvidis

lazga022
autor
8. sep 2017

Nemám spinenie žiadne , výtok čiry, bolesti žiadne už je mi fajn práveže @alilka

lafemme8
17. okt 2017

Ahojte,
Prosim o nazor a radu...som 50 DC,menzes bol naposledy 29.8.,predpokladana ovulacia 11.9. Sex sme mali 10.9. a potom az 18.9. Testy mam pozitivne. 5.10. Bolo hcg 289, 9.10. bolo 1065 a vcera,cize 16.10. bolo 3444. Napriek tomu doktor na ultrazvuku nic nevidi,ani vak...nic ma neboli,nekrvacam,nespinim,sem tam jemnucka bolest ako pred ms,ale nic velke,len prsia ma sialene bolia...doktor ma chce v nemocnici,ja ist nechcem,kym nemam tazkosti.teraz vo stvrtok idem znova na krv a potom poobede vysetrenie...ma podozrenie na mimomaternicove...co si o tom myslite? Dakujem

lubi40
17. okt 2017

@lafemme8 Myslim, ze doktor ma opravnene podozrenie, kedze ti hcg stale stupa a nic nevidi. ja som mala mimomaternicove a tiez mi stale stupalo a tusim v 6t+6 stale nic nevidel, tak ma operovali a plod vybrali. Uz som zacinala krvacat.
Drzim palce, ale ak nic nevidi, tak treba co najskor urobit potrebne kroky. Nebudem ti klamat, je to priserne tazke, ale pri mimomaternicovem ina moznost nie je.

lafemme8
22. okt 2017

@lazga022 ja napriklad som zacala 8 tt,ked som v bolestiach,ale bez akehokolvek krvacania,skoncila minulu stredu v nemocnici...lavy vajcovod fuc a podla lekara,co mi robil laparku,som prisla o pat minut dvanast...

lafemme8
22. okt 2017

@lubi40 a veru mal podozrenie spravne :( uz som doma z nemocnice,mimi aj vajcovod prec a namiesto toho jedna cierna diera v srdci :(

mimiqa
22. okt 2017

@lazga022 ahoj presla som si s tym...no vidiet dace je od 5 tyzdna az 6..hcg mas na 4 tyzden uplne super....mna nebolelo nic...len som mala slabe krvacanie...tyzden to ustalo a po tyzdny zas...a ako pri menzese krce a krv.....drzim palec..klud nohy vyloz..nemysli na to....nemusi to byt mimo....

mimiqa
22. okt 2017

@lafemme8 ahoj moja..nieje to sranda..mala som to aj ja..nechali si ma...nahodou ti to praskne...hrozi krvacanie do brusnej dutiny je to nebezpecne pre teba....viem ze je to tazke...no chod..das sa do kooy s skusite o mesiac neskor ak sa nic neudeje 😘

lafemme8
22. okt 2017

@mimiqa no a nevies,ci je normalne,ze by som tri dni po laparke dostala menzes?

mimiqa
22. okt 2017

@lafemme8 ja som dostala v den 😉

lubi40
22. okt 2017

@lafemme8 tak to ma velmi mrzi. Viem, cim si prechadzas. Aj pre mna to bolo peklo. Ale casom ta bolest prejde, aj ked nikdy nezabudes, bude to lepsie. Hlavne sa netreba vzdavat a len co sa bude dat, treba skusat zase.
Drzim palce!

lafemme8
23. okt 2017

@lubi40 dakujem pekne za podporu...viem,ze to preboli,ale nezabudnem,to viem uz teraz...sbazim sa sracovat to v sebe,bude to dobre,len to chvilku potrva :(

lafemme8
9. feb 2018

Ahojte baby...v oktobri som kvoli mimomaternicovemu prisla o lavy vajcovod. Vcera mi vysla na teste slabsia druha ciarka,menzes by mal prist cca o tri dni. Trochu ma obcas pobolieva na pravej strane v podbrusku. Strasne sa bojim,aby sa to nezopakovalo...mate skusenosti s takouto bolestou,je normalna pri beznom tehu? Alebo sa mam bat? K doktorovi este asi nema vyznam chodit,podla vypoctov by som mohla byt tak v tretom tyzdni. Dakujem vopred za odpovede.

lubi40
14. feb 2018

@lafemme8 Ahoj, mala som presne to iste, pred tyzdnom sa mi narodil syn. Takze u mna to dopadlo dobre. Ale tiez som stresovala az kym som nesla n 6tt na ultrazvuk. Drzim palce!

lazga022
autor
14. feb 2018

@lafemme8 aj ja som mala a som 29tt 🙂

lafemme8
14. feb 2018

@lubi40 Gratulujem k synčekovi a ďakujem 🙂 No test je už silný, menzes stále nikde, objednaná som k doktorovi na budúci štvrtok, to by som mala byť v 5. týždni zhruba. Tak pevne verím, že už budú len dobré správy, nakoľko minulý rok ma okolnosti veľmi potrápili.

lafemme8
19. feb 2018

@lubi40 este sa chcem spytat,cI ta tiez obcas pobolievalo na tej strane,kde mas vajcovod. Ja to obcas citim,tak ma chyta panika,aby to znova nebolo mimomaternicove :(