Ktoré lieky zaberajú na silné menštruačné kŕče?
Algifen Neo mne zaberal vždy. Je na predpis (kvapky). Ale aj endometrioza sposobuje veľmi bolestivú menštruáciu pokiaľ viem. Určite o tom povedz gynekologicke
Ja mám obrátenú maternicu a bolesti snáď od 16tich, Pomáha buscopan, nospa a liek na bolesť.
Buscopan na krce, od bolesti tiez aj mamina aj ja sme pouzivali Algifen, najlepsie nam zabera/l.
Od kedy som dostala prvú menštruáciu jedine mi pomohli Flector prášky ale sú na predpis alebo dať si aj dva ibuprofény ešte skôr než ma rozbolelo brucho inak katastrofa.Vela krát som sa aj pozvracala od bolesti .Až po druhom pôrode sa to zmiernilo
Ja už som v prechode, ale moje dvojičky po mne zdedili dosť šialené bolesti v prvý deň. Najviac ma vytáča skutočnosť, že lietame do vesmíru a podobné veci.Ale vyriešiť,aby sme to my ženy mali jednoduchšie a vymyslieť liek bez vedľajších účinkov, ktorý by utíšil tú šialenú bolesť proste dosť rýchlo !!Som proste naštvaná....
Dcéra išla na urgent,lebo jej tá bolesť prešla do rúk ,až jej brneli ruky.Urobili jej rôzne vyšetrenia nič nenašli.
@iv1rozali 400 Ibalgin treba vziať hneď na začiatku, kým to ešte tak veľmi neboli, tiež som pár krát skončila až na pohotovosti, po pôrodoch sa to zlepšilo

Lieky od bolesti?🤷