icon

Ktoré lieky zaberajú na silné menštruačné kŕče?

iv1rozali
21. máj 2026
Strana
z2
anonym_235b87
21. máj 2026

Lieky od bolesti?🤷

domkakvet
21. máj 2026

@iv1rozali chod na vysetrenie, mozes mat zdravotny problem, hlavne ak su tie krce naozaj take silne

anonym_a8347b
21. máj 2026

Algifen Neo mne zaberal vždy. Je na predpis (kvapky). Ale aj endometrioza sposobuje veľmi bolestivú menštruáciu pokiaľ viem. Určite o tom povedz gynekologicke

nikha2809
21. máj 2026

Mňa najlepšie na menštruačné bolesti zaberal Algifen

billy_jean
21. máj 2026

Ja mám obrátenú maternicu a bolesti snáď od 16tich, Pomáha buscopan, nospa a liek na bolesť.

bg92
21. máj 2026

Aulin na predpis od dr

petamich
21. máj 2026

Buscopan na krce, od bolesti tiez aj mamina aj ja sme pouzivali Algifen, najlepsie nam zabera/l.

anonym_c3c348
21. máj 2026

Od kedy som dostala prvú menštruáciu jedine mi pomohli Flector prášky ale sú na predpis alebo dať si aj dva ibuprofény ešte skôr než ma rozbolelo brucho inak katastrofa.Vela krát som sa aj pozvracala od bolesti .Až po druhom pôrode sa to zmiernilo

trema
21. máj 2026

cetalgen

ivicatolic
21. máj 2026

@iv1rozali mne zaberal vždy obyčajný Paralen

helen_167
21. máj 2026

@iv1rozali flector

iv1rozali
autor
21. máj 2026

Ja už som v prechode, ale moje dvojičky po mne zdedili dosť šialené bolesti v prvý deň. Najviac ma vytáča skutočnosť, že lietame do vesmíru a podobné veci.Ale vyriešiť,aby sme to my ženy mali jednoduchšie a vymyslieť liek bez vedľajších účinkov, ktorý by utíšil tú šialenú bolesť proste dosť rýchlo !!Som proste naštvaná....

iv1rozali
autor
21. máj 2026

Dcéra išla na urgent,lebo jej tá bolesť prešla do rúk ,až jej brneli ruky.Urobili jej rôzne vyšetrenia nič nenašli.

anonym_9fd2a3
21. máj 2026

@iv1rozali 400 Ibalgin treba vziať hneď na začiatku, kým to ešte tak veľmi neboli, tiež som pár krát skončila až na pohotovosti, po pôrodoch sa to zlepšilo

citronove_koliesko
22. máj 2026

@iv1rozali napr. No-spa

anonym_cda07d
22. máj 2026

Mna bolesti presli po 2hom porode,ale uz teraz sa mi vie dcera 10r sem tam stazovat na bolesti brucha.Jaj,dufam ze ju to takto extremne bolievat nebude.

kacka6
22. máj 2026

Nalgesin tabletky, Algifen kvapky, Flector prášok. Všetko len do času, potom keď si telo zvyklo, už nezaberali. 😓

unicornlady
22. máj 2026

Nalgesin, ale silnejšiu dávku vziať, 550-tku

veselo_neveselo
22. máj 2026

Zacnite vzdy Buscopanom, je na zvolnenie krcov, a bolest by mala prejst. Ak nie, tak az potom siahat po liekoch ma bolest.
K tomu pomaha teplo na brucho a chrbat, lahnut si a oddychovat pokial krce neprejdu.

allia28
22. máj 2026

Nimesil/Flector - na predpis, zaberú vždy a rýchlo.

micha1linka
22. máj 2026

Mne najrychlejsie zaberie Cetalgen, ako keby som ani bolesti nemala predtym. Je fakt dobry.

unicornlady
22. máj 2026

Čítala som, že aj magnézium je dobré si dávať vtedy, že to zmierňuje kŕče.

anonym_19cf83
22. máj 2026
@iv1rozali

Ja už som v prechode, ale moje dvojičky po mne zdedili dosť šialené bolesti v prvý deň. Najviac ma vytáča skutočnosť, že lietame do vesmíru a podobné veci.Ale vyriešiť,aby sme to my ženy mali jednoduchšie a vymyslieť liek bez vedľajších účinkov, ktorý by utíšil tú šialenú bolesť proste dosť rýchlo !!Som proste naštvaná....

@iv1rozali pridajte do stravy potraviny bohaté na živiny a pravidelne užívajte vyššie dávky magnézia citrát s vitamínom B6 + elektrolyty, chýbajú vám v tele vitamíny a minerály, preto máte silné spazmy počas PMS a menzes.

andula78
22. máj 2026
@iv1rozali

@iv1rozali vyskusajte agnucaston, mojej dcere pomohol.

henriettak
22. máj 2026

Mne najviac pomáha Brufen combi, veľmi rýchlo zaberá 🙂

ivett1
22. máj 2026

Ak sú to fakt kŕče, tak určite buscopan...
ak je to bolesť, tak skúsiť, ktorý zaberie ..nám s dcérou len Ibalgin 400 ...alebo flektor - ale len ten na predpis...

kiki68
22. máj 2026

No- spa sa dava, buscopan, algifen. Tiez elektrostimulacia sa vyuziva, to dobre zabera, tiez vyradit menzes momentalne odporucaju ako terapiu. Cize rozne.

bekiinka5
22. máj 2026

@iv1rozali kámoška pridala magnézium a cycle vitamíny a chváli si, že konečne si nemusí dávať flektor 🙂 ale videla zmenu tak po 3 mesiacoch užívania 🙂

anonym_a86ba8
22. máj 2026

Mavala som podobne stavy. Pomohol mi jedine kapsulovy ibalgin a od noveho roka som nasadila vysoke davky pupalky. 2-4 kapsule za den pupalka v kapsuliach dr max a velmi mi to zmiernilo bolesti

anonym_4c7e0e
22. máj 2026

@iv1rozali ja som mávala bolesti, že som až odpadávala a skončila na infúziách. Pomohla len antikoncepcia a Algifen kvapky

Strana
z2