icon

Kyretáž v Bratislave

floralys
20. okt 2016

Ahojte, miusim na kyretaz (zamlknuty potrat) a rada by som bola co najskor, kedze este dojcim. Robia to v niektorej statnej nemocnici v BA ako jednodnovu zalezitost? (Rano pridem, poobede odidem?) alebo musim do sukromnej?

Strana
z2
maja2308
12. jún 2019

@tmtm ahoj,ja som bola koncom aprila u Kocha a mozem len odporucat .rano tam a okolo 4 uz domov.platila som 120 eur.

tmtm
12. jún 2019

@maja2308 a keď tam ráno zavolám myslíš ze ma hneď aj zoberú? Pred operačné ti robili tam?

maja2308
12. jún 2019

no ,ja som isla rano a hned v ten den mi aj urobili zakrok.ale mala som stastie ze sa im v ten den uvolnil nejaky termin ..

tmtm
12. jún 2019

@maja2308 ďakujem, už som tam volala keďže majú napísané nonstop. Môžem prísť od ôsmej. A doktor mi všetko povie, podľa stavu. Ešte raz dakujem.uz to chcem mat za sebou.

maja2308
12. jún 2019

@tmtm trva to 10 minut.neboj sa .nech vsetko dobre dopadne 🙂

tmtm
12. jún 2019

@maja2308 áno to je hlavne, a ešte raz ďakujem. Idem sa nato vyspať. 🙋‍♀️

rybacinka
25. júl 2019

Ahojte, pridam aj ja svoju skusenost. Ja som zial absolvovala kyretaz uz 2x. Prvy krat v HSC Medicentre v Petrzalke, druhy raz u Kocha (tento mesiac). HSC Medicentrum urcite neodporucam, po zakroku som dlho a velmi silno krvacala, zle ma vycistili a navyse som mala potom 2,5 roka zdravotne problemy. U Kocha to bolo fajn, ci uz pristup personalu, ale hlavne bol zakrok dobre odvedeny. Ziadne komplikacie, rychle zotavenie. Drzim palce, snad to niekomu pomoze pri rozhodovani.

mimikas
26. júl 2019

@rybacinka drzim palce nech si cim skor fit. Ja som po kyrete v kochu ani nevedela ze mi ho robili, minimalne krvacanie a to som uz bola v 12tt

rybacinka
29. júl 2019

@mimikas Dakujem mimikas🙂 Aj ja mam s nimi len dobru skusenost a to som sa velmi bala ako to cele dopadne po poslednom raze. Nastastie je to dobre. Pekny den 🙂

luckamjar
25. apr 2020

@rybacinka
@mimikas
@tmtm
@maja2308 dievcata a nedali vás v Kochu na izbu s mamickou a novorodencom? Z toho mám najväčší stres😔 už som tam na jednom bola a našťastie ma nedali ale bojím sa toho.

miskamilka
25. apr 2020

@luckamjar mna dali, pretoze neboli volne izby, ale spytali sa ma predtym, ci som s tym ok.. Cize ak nechces, zrejme ta nedaju

ivec16
25. apr 2020

@luckamjar mna nedali

maja2308
25. apr 2020

@luckamjar nie nedali

mimikas
26. apr 2020

@luckamjar nie, operacne je ine poschodie a taku blbost by nikto nespravil. Vedia ze zena co ide na kyret lebo musi a potratila by sa zrutila ak by ji dali ma oddelenie s novorodencom.

mimikas
26. apr 2020

@miskamilka fiha a zvladla si to ako?

luckamjar
26. apr 2020

@mimikas ďakujem za odpoved! No počula som že kvoli kapacitám to niekedy robia a teda fakt to netuzim zazit.

miskamilka
26. apr 2020

@mimikas ja som tam prisla urgentne okolo obeda den pred planovanou kyretazou, lebo som zacala krvacat. Kedze z jednodnovky prepustaju okolo 14-15tej, nemali pre mna miesto. Cize bud by som musela cakat do tej 15tej kym sa uvolni izba a ubytuju ma, nasledne kyretaz, vecer domov. Alebo teda na izbu hned k jednej mamicke. Kedze ja uz dieta mam, znasala som to asi lepsie a chcela som byt co najskor doma pri malej, mala iba rok a pol. Takze som suhlasila.

Strana
z2