icon

Kyselina hyalurónová do močového mechúra

15. feb 2023

ahojte, je tu niekto prosim kto absolvoval takuto liecbu? neviete ako to je v pripade ked ma zena menstruaciu? je to problem? skusam sa par dni dovolat na ambulanciu ale zial neuspesne. dakujem pekne

domcek77
25. mar 2023

Opravujem je to na chronicke zapali kuk link
https://www.brainway.sk/e-38-prodromin-tm

adaam
25. mar 2023

ahoj, čítala som v starších príspevkoch, že zlepšenie stavu prichádza pomaly, tak verím, že sa to ešte zlepší.

adaam
25. mar 2023

@domcek77
ďakujem za info, ja to radšej ani nepočítam, koľko ma stáli lieky a kadejaké výživové doplnky, ale som ochotná vyskúšať všetko, len aby sa mi stav zlepšil. Imunologička mi predpísal Imunor, napriek tomu tento rok už 3x zápal. Posledný krát bol spúšťačom asi sex , dr. mi povedala, že odporúča po každom styku 2 tablety Biseptolu.

mirpet
25. mar 2023

Mne aplikacia ialurilu nepomohla. Naopak,z neustaleho cievkovania sa mi zuzila mov.rura a musela som ist na operaciu,kde mi ju museli rozdirovat. Za mna nie

domcek77
25. mar 2023

https://www.biomineraly.sk/garden-of-life-dr--f...
Tu je link na probio

@adaam tiez uz 3x tento rok na atb. Na sex radsej ani nemyslim😬😁🙄

@mirpet tiez cievkovana uz 2x operovana naposledy koncom decembra a odvtedy uz cikam konecne akurat problem ked dostanem menzes vtedy problem mam s cikanim.

domcek77
8. apr 2023

Dievcata, alergologicka predpisala imunor celkom fajn, a zistili mi hist.intoleranciu. zistijem co mi robi dobre a co zle.

adaam
12. apr 2023

@domcek77 ahoj, mala si aj tráviace ťažkosti? Prečo ti kontrolovali histamin?

domcek77
12. apr 2023

@adaam ahoj nemala som ziadne, urolog ma poslal alergologicke a ked som jej vsetko povedala ze mam kazdy mesiac atb a mam problem s cikanim a bolesti tak mi zobrala krv na imunitu a ostatne alerg.vysetrenie ona mi doporucila ten prodromin(urocystitidu uz bolesti nemam) a po mesiaci kontrola dala mi imunor a este dietu na ten histamin, ona hovorila ze to kludne moze sposobovat opuch slicnice a potom tie zapaly. Niektore veci som vylucila z jedalnicka mozem povedat ze sa mi trosku lepsie cika ale potom zasa nieco porusim a som tam kde som bola, neni som ten typ ze to viem dodrzat😔, ale snaha je👌 Ty mas tazkosti?

adaam
19. apr 2023

@domcek77 ahoj, dnes som bola na cystockopii, zistili zúženie močovej rúry. Bohužiaľ ich oddelenie rekonštruujú, takže mam zavolať o mesiac, či náhodou už nerobia. Chcela by som to rozšírenie podstúpiť čím skôr a potom liečbu kys. Hyaluronovou. Verím, že mi to pomôže.

domcek77
19. apr 2023

@adaam bola som 2x operovana a rozmyslam ze pojdem za urologom nech mi da termin na 3x😅 ten ked ma uvidi😅

adaam
19. apr 2023

@domcek77 ahoj, vieš mi povedať či pred tým rozširovaním treba predoperačné vyšetrenie?

domcek77
19. apr 2023

Dilatovali 2x v ambulancii nepomohlo, a operacne 2x a treba predoperacne, 3dni hospitalizovana a ides domov , a dali ti Atb teraz po cystoskopii? A zobrali ti vzorku?

domcek77
19. apr 2023

@adaam ano treba predoperacne, krv.vysetrenia, moc sterilny, ekg, rtg hrudnika, ......

adaam
19. apr 2023

@domcek77 vzorku nebrali a ani nedali ant.,

adaam
19. apr 2023

@domcek77 teda je možné urobiť to aj ambulantne? Mne dr. Povedala, že je to jednodňová záležitosť.

domcek77
19. apr 2023

@adaam ale to je dilatacia to lezis na stole a strkaju do moc.rury take zelezne tycky od najmansej po najvacsiu tycku -na zvacsovanie rury ale to je bolestive a neucinne a toto operacne co ti budu robit to ani citit nebudes. Len musis mat od doktorky papier na operaciu - termin a stym pojdes vseobecnej nech ti urobi predoperacne

domcek77
29. apr 2023

Ahojte Dievcata, musim sa pochvalit tento mesiac som nemala ziadne ATB, a Vy?

autor
16. máj 2023

@domcek77 ahoj ako si na tom? ja som bez atb od februara ale v podstate kazdy den citim ze to nie je uplne dobre. Necitim sice palenie alebo stipanie alebo bolest ale vzdy po malej aj velkej potrebe mam asi 15 minut este pocit na mocenie a obcas take pichanie ako keby....neviem uz naozaj co s tym

adaam
16. máj 2023

Písala som ti ss, ten pocit po toalete mam aj ja. Raz je to lepšie raz horšie.

autor
16. máj 2023

@adaam mne? presne aj ja to mam tak ze raz lepsie, raz horsie ...zatial mi na to nepomohlo nic, jedine co si vsimam ze to moze mat suvis s cyklom ...napr. mam pocit, ze cca 2 tyzdne po kramoch je to zle a ten zvysny cas do dalsej menstruacie je to lepsie

adaam
16. máj 2023

Joj prepáč, myslela som @domcek77,

domcek77
16. máj 2023

Ahoj, ja som mala tiez bolesti ale tie uz nemam ako som douzivala ten prodromin, a stym menzesom mas pravdu ja to mam vzdy po menzese vsetko zvlastne, zle sa mi cika ked mam dostat menzes jak by som opuchla zvnutra a nejde mi cikanie. Potom sa vsetko uvolni. Napriklad som si vsimla ze som si umyvala zospodu tym lactovid ci co na intimnu hygienu asi to mi robilo zle lebo vecer som sa nevedela vycikat.
Wow si dobra ze od februara nemas ATB, super. Mne pomohol imunor, a berem d manozu vid foto ked citim jak by som prechladla celkom mi pomaha.(nechcem sa uz cievkovat to je na nervy ).
Cize tak jak to pocasie prsi a ja uz citim zle vela cikam a malo tak si davam tu dmanozu.
Ozaj bola som u gyndosa na krvi tak potom dam vediet.
Drzim paste dievcata

autor
16. máj 2023

@domcek77 prosim ta ten prodromin ti pomohol na ake bolesti? v podbrusku, alebo pri moceni ci?

domcek77
16. máj 2023

Podbrusku

domcek77
16. máj 2023

Poznate taky pocit ze sa vam chce cikat a nejde potom po par sekundach take teple a po kvapkach to ide von a potom to uz ide neviem popisat ten pocit

autor
16. máj 2023

@domcek77 ano ...a ked je to takto tak mi to dost robi zle

domcek77
16. máj 2023

Teraz ked je take pocasie a citim akoby som prechladla davam si tu dmanozu a potom je to lepsie( asi 4dni ), skus si kupit tu dmanozu 8e 40tabl. Ty si mala operaciu tej moc.rury?

autor
18. máj 2023

@domcek77 skusim kupit tuto dmanozu...kupovala som predtym tu z DM , ta bola vyborna ale prestali to vyrabat...teeraz mam dom z dr max ale to sa mi zda ze nic nerobi.
Operaciu som nemala

adaam
18. máj 2023

to nemyslíš vážne , že ju prestali vyrábať - práve dnes som sa chystala ju kúpiť.

autor
18. máj 2023

@adaam bohuzial som ju zhanala na niekolkych predajniach a povedali mi ze ju uz ani mat nebudu...ani na internete sa uz neda kupit