Mám 33 rokov a lekárka ma posiela na mamografiu

16. dec 2020

Chcem sa informovat ci som ja divna alebo mimo. Moja gynekologicka ma stale posiela na mamografiu ale ja mam len 33 a pokial si dobre pamatam to vysetrenie sa robi starsim zenam. Ked som to spomenula vseobecnemu povedal mi,ze to je hlupost a ze nemam na to ist. Premyslam nad zmenou gyn. Kedze nikdy ma poriadne nevypocuje a neriesi moju bolestivu menstruaciu a bolesti krizov. Jedine co mi povedala,ze som velmi uzka a preto vkuse krvacam. A antikoncepciu mi odmieta predpisat pretoze ona nepredpisuje zenam ktore maju vek na pocatie dietata a ze mame pouzivat kondom.

bavlnka92
16. dec 2020

úprimne? čo u nej ešte robíš? už dávno by som od nej odišla..

autor
16. dec 2020

A poslednu dobu mavam zeleny moc a vychadzaju zo ma take zelene chuchvalce netusim co to je

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
16. dec 2020

Nuz cele zle kazdy jeden bod co si napisala. Opytaj sa, kam chodia kamaratky a su spokojne a chod tam.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristina2015
16. dec 2020

Ahoj ja ti môžem poradiť s tým mocom včera som zrovna goglila a mne to pasovalo . Zvýšený príjem vitamínu B - neónovo žltý moc. Ten zelený môže znamenať zápal močových ciest alebo obličkové kamene takže isto by som išla k obvodnej lekárke na vyšetrenie .

kristina2015
16. dec 2020

Alebo sprargla ak jej veľa ješ

petamich
16. dec 2020

mna gynekolog na mamograf poslal a mam 34 a nevidim nic zle na prevencii a je to vyborny lekar 🙂 ostatne spomenute veci mi az tak okej nepridu, na vyhradu svedomia ma samozrejme pravo, to je potom na tebe ale asi by som zmenila uz len kvoli tym ostatnym veciam

dzejn80
17. dec 2020

do 40 sa chodi na sono prsnikov a na mamograf az po 40 ... a tie bolesti mozes mat zo zapalu mocovych ciest, nie z menzesu, daj sa vysetrit. A ak ti gynekologicka nechce predpisat HAK, najdi si taku, ktora s tym problem mat nebude.

babydesire
20. dec 2020

To nieje gynekologicka ale bosorka...najdu si inu,,ihned,,a stymi ostatnymi zdravotnymi problemami chod rychlo na vyserenie