icon

Mám šancu mať bábo aj s jedným vajcovodom?

marculik
23. mar 2011

ahojte viem,ze to nie je dobre,ale mam uz take negativne myslenie,po rocnom snazeni sa mi podarilo jedine mimomaternicove tehotenstvo,pri ktorom mi zobrali jeden vajcovod,viem ze sa da otehotniet aj s jednym,ale sa bojim ze mne sa to uz nepodari,podarilo sa vam niekomu otehotniet aj pri takych podobnych komplikaciach?

xxxxxxx113
31. mar 2017

@marculik mne sa podarilo 4mesiace po mimomaternicovom tehu otehotniet co som vobec nedufala.zobrali mi vojcovod a dost som sa obavala ze uz nebude mozne otehotniet.prestym mi davali clostil a ten zabral ale bolo mmt a teraz som v 11tt a chvala bohu vsetko v poriadku a z na to ze spinim a obcas krvacam ale dufam ze to vsetko bude v poriadku .musie.len verit ze to ide

marculik
autor
31. mar 2017

@xxxxxxx113 no mne sa 6 rokov nedarilo a mne ani neodporucili prirodzene sa snazit,lebo ten druhy vajcovod je tiez nepriechodny no pomohli mi v Brne a som 25 tyzdni ☺a neboj ja som tiez zo zaciatku spinila a slabo krvacala a brala som aj lieky proti krvacaniu,

Ja som 10dni po laparoskopii. 😪 stale ubolena. Snad ked sa mi rany zahoja, odvazim sa na dalsi pokus.

@xxxxxxx113 drzim palceky. 😚

xxxxxxx113
31. mar 2017

@cicamicacicamicacicamica neboj sa ja som bola tiez obulenu dusu aj sediecko preplakala som noci dni a nedufala som vobec a zrazu ked zsom prestala mysliet som ostala tehotna ale uz som tusila skor lez som urobila ciarky na teste.neboj ono to pride vtedy ked to najmenej cakame.neboj hlavne sa moc nenamahaj.mna pustildo prace po 2tyzdnoch a starsne zle to bolo horucky svalovica bolesti strasnw.

zlte_kuriatko
31. mar 2017

@marculik ja som ten isty pripad co ty. Mne ostal lavy. A co ti povedali dr?ja som sa ho pytala ze preco sa mi to stalo...povedal ze nevie ze vajcovod bol pekny neboli tam zrasty ani nic podobne. Za pravdepodobne lavy bude tiez v pohode. No akurat ovulacia bude kazdy druhy mesiac 😕

zlte_kuriatko
31. mar 2017

@marculik ahaaa to som od veci pridala..tesim sa s tebou aj ja chceeeem

hela_tn
31. mar 2017

Moja mamina mala od 20tky len jeden, nedarilo sa jej dlhšie otehotnieť a potom mala dve deti do roka /medzi mnou a bratom nie je ani rok rozdiel, chyba 6 dni;)/, takze šanca urcite je..okrem toho to bolo pred 30 rokmi, teraz ta medicína je úplne inde..

Dakujem Vam zienky 😚😚😚😚😚😚

Ahojte. Vcera,takmer po mesiaci od laparoskopie prisla histologia. Mimomaternicove to nebolo! Takze mi vajcovod odstranili uplne zbytocne! Na moj podnet este pred operaciou som chcela vysetrenie z krvi hcg, lebo som cakala a dufala v zazrak! Vsak neprisiel. Vysledky som sa uz nedozvedela. Az dnes,hcg mi kleslo z 1600 na 900 behom 24hodin, pytam sa,preco ma operovali,preco bolo nutne mi vziat vajcovod, co nepockali par dni,a nenechali ma na pozorovani a merani hcg! Prosim poradte co by ste na mojom mieste? Dakujem 😚

olga2004
13. jún 2017

Ahojte neviem co mam robit. Mam sice dcerku 13 rocnu. Ale z mojim novim partnerom uz 2 roky sa snazime o babatko a stale nic. Mala som jeden mimomaternicovi plod a pri operacii mi octranili jeden vajcovod. Od ftedy ubehlo vela rokou a ja nemozem otehotiet. Uz sa bojim o to ze stratim ptiatela som stoho uz zufala ale nie,len ja ale aj moj partnet. Poradte mi co mam robit. Ak tu niekto vie co to je.

olga2004
13. jún 2017

@marculik ahoj mam aj ja taky problem mam ties jeden vajcovod a nemozem otehotniet uz 2 roky ties som mala mimomaternicovi plod tak mi odobrali jeden vajcovod ale mam jednu dcerku ma 13 rokou a vajcovod mi odobrali v roku 2008 a teraz,mam problem tak ta viem pochopit ake to je aj ja sa preto trapim aj,z mojim partnerom.

marculik
autor
16. jún 2017

@olga2004 ahoj no moja to mi je luto,my sme sa trapili 6 rokov a nakoniec sa to podarilo,som v 36 tyzdni ☺no bola to tazka cesta a pomohla nam asistovana reprodukcia,inak ani neviem ci by som sa tohto stastia dozila.

sweetlip
16. jún 2017

@olga2004 Ahoj citala som tvoj pribeh.Skus inofolic,vyrovnava hladinu hormonov v tele a pomaha dozrievat vajickam.Sice stoji viac penazi ale urcite stoji za to.Ja som po nom 2 x ostala tehotna.

miska56284
3. júl 2017

Dobry den, prosim vas o odpoved na nasledujucu otazku. Tak ako som citala, tak ani ja nemam pravy vajcovod. Moj lekar mi povedal, ze ma pripad, ze zena otehotnela aj na ,,kriz". To znamena: ovuluje mi pravy vajecnik a nemam pravy vajcovod, cize ma pripad, ze zena otehotnela aj za danych okolonosti.
Prosim vas o vas nazor a ci su realne nejake sance. Dakujem.

lulu369
3. júl 2017

@miska56284 Ahoj, jediné čo ti môžem napísať, je že Áno môžeš. Moja kmotra má len jeden vajcovod (o jeden prišla pre mimomaternicové tehotenstvo) a 4 mesiace potom otehotnela znova, krstný synček ma už 4 rôčky.

xxxxxxx113
3. júl 2017

@miska56284 ahoj ja som mala.mm v septembri a zobrali mi pravy vajcovod a na valentina som zistila.ze som znova tehu a uz som v 25tt zo zaciatku trosku krvacanie praskali mi.zilky a spinila.som dal.mi lieky a teraz uz je vsetko v poriadku.a dufam ze ajdo konca bude.neboj .veru ako vraveli.mi.cim.skor zacnes tym lepsir bo ze neskor ked sa zacnes pokusat to cca po pol roku a viac ze to ide horsie .doktor vravel max 3mesiace cakat a mozme ist nato

daniellapato
4. dec 2017

Ahojte som už 8 mesiacov po operácií z dôvodu nádor na ľavom.vajcovodu brala som už aj femibion 3 mesiace a stale sa nám nedarí bojím sa že babo nedojde..... Podarilo sa to už niekomu??

trinka
5. dec 2017

@cicamicacicamicacicamica ahoj čítala som príspevky- ako to dopadlo? Zistila si prečo ti zobrali ten vajcovod ?

xxxxxxx113
5. dec 2017

@daniellapato nam sa podarilo a drobec uz ma 2mesiace.lekar mi dal lieky na podporu ovulacie a islo to

daniellapato
5. dec 2017

@xxxxxxx113 chcela by som sa ta spýtať aké tabletky si brala

xxxxxxx113
5. dec 2017

@daniellapato dal mi clostilbegit a vitaminy

daniellapato
5. dec 2017

@xxxxxxx113 ďakujem... A koľko.si ich brala.. 🙂

xxxxxxx113
6. dec 2017

@daniellapato clostil dotial dokial som neotehotnela.cice ma vedlajsie ucinky pisane ze vajicko moze zajt do vajcovodu a moze sa stat ze bude mimomaternicove tehu .ja som mala sice mimomaternicove .roztrhlo mi vajcovod.mala som nakahanku.ale v nemocke povedali ze to sa stava aj bez liekov.takze to nemusi byt tym.takze po mimo tehu som ostala znova tehotna no cca na 4mesiac.najlepsie je vtedy hned skusat.ak neotehotniest nevesaj hlavu.treba si dat skontrolovat priechodnost vajcovodu,ovulaciu a spermiograf,pri prvom babatku som tak skusala vsetko.bo mi bolo povedane ze nikdy nebudem mat deti.mam 7r a dvojmesacneho syna.hlavne treba hlavu hore a sexovat bez myslenia na otehotnenie.

bobricek1979
6. dec 2017

V rodine máme dve a obe majú detičky bez problémov

whatever1
27. jún 2018

Mam kamaratku, raz na zaciatku potratila a potom mala dve mimomaternicove tehotenstva. Pri jednom jej vzali cely vajcovod, pri dalsom kus druheho vajcovodu. Prirodzene otehotniet uz neslo tak s priatelom skusali umele oplodnenie. A to niekolkokrat. A nic... Doktor naznacil ze to by musel byt zazrak ak by otehotnela. Od prveho tehu kym sa prestali snazit ubehlo asi 9rokov. Nakoniec sa bohuzial rozisli ale v dobrom..Kamaratka zmierena ze nikdy deti nebude mat si po neakom case nasla znamost ale len taku viete na par noci a bum otehotnela. Teraz ma babatko a je najstastnejsia na svete. PS ta znamost sa k tomu postavila zodpovedne a ziju spolu stastne.

Ahojte. Vraj tubarne tehotenstvo... Teraz v Januári som si opäť nasla 2 čiarky. Veľmi som sa tešila. Žiaľ krátko. V 7mom týždni som už krásne videla srdiečko. V 8mom už nebolo. 😪 Túžim stále po dieťatku. Ale už mám veľký strach. A roky plynu ako voda...

janba
26. sep 2018

Minulý rok v auguste som mala dosť vážne mimomaternicové, zobrali mi jeden vajcovod.. vo februári som zistila, že som tehotná a teraz som v 35tt.. Takže sa dá 🙂
A viem, hovorí sa mi to ľahko, ale tiež som nebola po mimomaternicovom na tom psychicky najlepšie, prerevané noci, že čo ak už nikdy nebudem mať deti, potom ovulačné testy mi nikdy nič neukázali, tak som sa na ne vysrala.. Proste celé zle..
Akurát som začala brať kyselinu listovú a.. Boli dve čiarky a zatiaľ všetko (celkom) v pohode.. Až na pár veci, ale to už je o inom 🙂

erikadelemanova198
23. okt 2018

Ahoj aj mne vibrali vajickovod uz rok nemozem bit teohotna uz sa nekomu to stalo

erikadelemanova198
Autor odpoveď zmazal