Mám strach z obriezky: Ako ovplyvní môj život?
Ahojte skôr otázka pre pánov😉 mám strach ísť na obrizeku. Bojím sa že sa mi zhorší sexuálny zivot a samozrejme zákroku
@anonym_autor tak to nerob keď sa bojíš. Pri podobných diskusiách človek dostanane často rôzne názory
@jogy1984 mám fimozu čiže musím ísť
@jogy1984 mám fimozu čiže musím ísť
@anonym_autor Nemusíš. Aj ja mam fimozu a nebol som. Ale planujem. MYslím si, že sexuálny život bude skôr lepší než horší. Prečo si myslíš opak?
@anonym_autor Nemusíš. Aj ja mam fimozu a nebol som. Ale planujem. MYslím si, že sexuálny život bude skôr lepší než horší. Prečo si myslíš opak?
@thirstymonk tankujú ma často svrbí predkožka a hygienu mám pravidelnú. Neviem proste mi už pracuje mozog 🤣🤣
A pri fimóze je aký ten sexuálny život? Asi to veľká sláva nebude, nie? Bude to lepšie, neboj.
@anonym_autor Som pol roka po obriezke a úplne chápem tvoj strach. Ja som bol na tom podobne, bal som sa, že stratím citlivosť na penise a už nikdy sa nespravím. Nastal pravý opak a citlivosť sa mi zvýšila. A hygiena je famózna. Keď som ešte mal predkožku, nevedel som sa umyť kvôli fimoze. Ako mi spravili obriezku, vyšlo zo mňa toľko smegmy, že som sa až musel ospravedlniť manzelke. 🙂 All in all, som rád, že som na obriezku šiel, lebo mi to úplne zlepšilo život.
@thirstymonk Keď budeš, daj vedieť, aké to bolo. 🙂
@thirstymonk tankujú ma často svrbí predkožka a hygienu mám pravidelnú. Neviem proste mi už pracuje mozog 🤣🤣
@anonym_autor Ihneď sa objednať aspoň k jednej z tvojich urologiciek. 🙂
@thirstymonk este furt si nebol? Ty si typicky " tvardy chlop". Reci huste, skutek utek. Uz davno si mohol byt zahojeny keby si nebol taky predposraty, uz by si si len uzival veci doteraz nevidane
A pri fimóze je aký ten sexuálny život? Asi to veľká sláva nebude, nie? Bude to lepšie, neboj.
@anonym_7ea932 S predkožku som nič necítil a sex bol o ničom. Splodil som ale dve deti. Bez predložky je sex omnoho lepší.
@anonym_autor Som pol roka po obriezke a úplne chápem tvoj strach. Ja som bol na tom podobne, bal som sa, že stratím citlivosť na penise a už nikdy sa nespravím. Nastal pravý opak a citlivosť sa mi zvýšila. A hygiena je famózna. Keď som ešte mal predkožku, nevedel som sa umyť kvôli fimoze. Ako mi spravili obriezku, vyšlo zo mňa toľko smegmy, že som sa až musel ospravedlniť manzelke. 🙂 All in all, som rád, že som na obriezku šiel, lebo mi to úplne zlepšilo život.
@anonym_835899 mne pokiaľ nestojí tak predkozku ako tsk silou stiahnem a viem sa umyť ale keď mi stojí tak to nestiahnem vôbec. Ďakujem za podporu moc do to vážim 🤝
@thirstymonk este furt si nebol? Ty si typicky " tvardy chlop". Reci huste, skutek utek. Uz davno si mohol byt zahojeny keby si nebol taky predposraty, uz by si si len uzival veci doteraz nevidane
@anonym_394c81 Ale nebuď na neho taký hnusný/a. Už to má na pláne.
@anonym_394c81 Ale nebuď na neho taký hnusný/a. Už to má na pláne.
@pr85 hej, uz niekolko rokov. Slubotechna
@anonym_835899 mne pokiaľ nestojí tak predkozku ako tsk silou stiahnem a viem sa umyť ale keď mi stojí tak to nestiahnem vôbec. Ďakujem za podporu moc do to vážim 🤝
@anonym_autor Tu si dávaj pozor a nič nesťahuje. Môžeš skončiť s parafimozou a potom bude obriezka hneď, lebo ináč ti môže odumriet tkanivo penisu.
Ináč kam pôjdeš na obriezku? Súkromná ambulancia alebo štátna nemocnica? Lebo v nemocnici to budeš mať zadarmo. A ak sa bojíš, môžeš mať namiesto lokálnej anestézie celkovú.
@anonym_autor Ihneď sa objednať aspoň k jednej z tvojich urologiciek. 🙂
@pr85 však idem zajtra do štátnej nemocnice ma obriezku
@anonym_autor celková alebo lokálna anestézia? A pýtal si sa na uzdicku? Lebo urologovia pri frenulum breve (krátkej uzdicke) odstraňujú uzdicku (tzv. frenulotomia). Keď chces, napíš mi súkromnú správu a dám ti viac informácií.
Nie som síce chlap, ale syn obriezku podstúpiť musel, keď bol v puberte. Vtedy som si o tom veľa čítala na rôznych fórach (aby som vedela, čo nás čaká). Muži sa tam zhodli, že sex bol potom práveže lepší.
Nie som síce chlap, ale syn obriezku podstúpiť musel, keď bol v puberte. Vtedy som si o tom veľa čítala na rôznych fórach (aby som vedela, čo nás čaká). Muži sa tam zhodli, že sex bol potom práveže lepší.
@anonym_8ced5e Určite ano. A doporučil by som to kazdemu mužovi.
@anonym_autor tak nečakaj, a daj si to spraviť.
Načo sa trápiť celý život. Veď ide len o kúsok kože.Po zákroku budeš chodiť s pohárom a pekne si ho macat, aby sa zahojil (srandujem).
Píšu tí chlapi, čo to prežili a majú sa lepšie.
Zbaviš sa 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
@anonym_autor bude to dobre👍
@anonym_394c81 Čo ti drbe? Ešte nemam dopilene drevo, ešte chcem do mrazu stihnuť dorobiť poslednú časť fasády a navoziť dve tatrovky zeme. Teraz fakt nemám čas sedieť mesiac doma a fúkať si na žaluď. Neviem čo si za anonymný hrdina a neviem prečo ťa vlastne trapi moja predkožka.

@anonym_autor tak to nerob keď sa bojíš. Pri podobných diskusiách človek dostanane často rôzne názory