icon

Mám strach z obriezky: Ako ovplyvní môj život?

Dnes o 16:38

Ahojte skôr otázka pre pánov😉 mám strach ísť na obrizeku. Bojím sa že sa mi zhorší sexuálny zivot a samozrejme zákroku

jogy1984
•
Dnes o 16:41

@anonym_autor tak to nerob keď sa bojíš. Pri podobných diskusiách človek dostanane často rôzne názory

autor
•
Dnes o 16:42
@jogy1984

@anonym_autor tak to nerob keď sa bojíš. Pri podobných diskusiách človek dostanane často rôzne názory

@jogy1984 mám fimozu čiže musím ísť

jogy1984
•
Dnes o 16:48
@anonym_autor

@anonym_autor keď musíš kašli na pocity .

crazy_cat_lady
•
Dnes o 16:50

Preco by ti mala zhorsit sexualny zivot, ako/v com?

thirstymonk
•
Dnes o 17:01
@anonym_autor

@anonym_autor Nemusíš. Aj ja mam fimozu a nebol som. Ale planujem. MYslím si, že sexuálny život bude skôr lepší než horší. Prečo si myslíš opak?

autor
•
Dnes o 17:06
@thirstymonk

@anonym_autor Nemusíš. Aj ja mam fimozu a nebol som. Ale planujem. MYslím si, že sexuálny život bude skôr lepší než horší. Prečo si myslíš opak?

@thirstymonk tankujú ma často svrbí predkožka a hygienu mám pravidelnú. Neviem proste mi už pracuje mozog 🤣🤣

anonym_7ea932
•
Dnes o 17:07

A pri fimóze je aký ten sexuálny život? Asi to veľká sláva nebude, nie? Bude to lepšie, neboj.

anonym_835899
•
Dnes o 17:07

@anonym_autor Som pol roka po obriezke a úplne chápem tvoj strach. Ja som bol na tom podobne, bal som sa, že stratím citlivosť na penise a už nikdy sa nespravím. Nastal pravý opak a citlivosť sa mi zvýšila. A hygiena je famózna. Keď som ešte mal predkožku, nevedel som sa umyť kvôli fimoze. Ako mi spravili obriezku, vyšlo zo mňa toľko smegmy, že som sa až musel ospravedlniť manzelke. 🙂 All in all, som rád, že som na obriezku šiel, lebo mi to úplne zlepšilo život.

anonym_835899
•
Dnes o 17:09
@thirstymonk

@thirstymonk Keď budeš, daj vedieť, aké to bolo. 🙂

pr85
•
Dnes o 17:10
@anonym_autor

@thirstymonk tankujú ma často svrbí predkožka a hygienu mám pravidelnú. Neviem proste mi už pracuje mozog 🤣🤣

@anonym_autor Ihneď sa objednať aspoň k jednej z tvojich urologiciek. 🙂

anonym_394c81
•
Dnes o 17:13
@thirstymonk

@thirstymonk este furt si nebol? Ty si typicky " tvardy chlop". Reci huste, skutek utek. Uz davno si mohol byt zahojeny keby si nebol taky predposraty, uz by si si len uzival veci doteraz nevidane

anonym_835899
•
Dnes o 17:14
@anonym_7ea932

A pri fimóze je aký ten sexuálny život? Asi to veľká sláva nebude, nie? Bude to lepšie, neboj.

@anonym_7ea932 S predkožku som nič necítil a sex bol o ničom. Splodil som ale dve deti. Bez predložky je sex omnoho lepší.

autor
•
Dnes o 17:22
@anonym_835899

@anonym_autor Som pol roka po obriezke a úplne chápem tvoj strach. Ja som bol na tom podobne, bal som sa, že stratím citlivosť na penise a už nikdy sa nespravím. Nastal pravý opak a citlivosť sa mi zvýšila. A hygiena je famózna. Keď som ešte mal predkožku, nevedel som sa umyť kvôli fimoze. Ako mi spravili obriezku, vyšlo zo mňa toľko smegmy, že som sa až musel ospravedlniť manzelke. 🙂 All in all, som rád, že som na obriezku šiel, lebo mi to úplne zlepšilo život.

@anonym_835899 mne pokiaľ nestojí tak predkozku ako tsk silou stiahnem a viem sa umyť ale keď mi stojí tak to nestiahnem vôbec. Ďakujem za podporu moc do to vážim 🤝

pr85
•
Dnes o 17:24
@anonym_394c81

@thirstymonk este furt si nebol? Ty si typicky " tvardy chlop". Reci huste, skutek utek. Uz davno si mohol byt zahojeny keby si nebol taky predposraty, uz by si si len uzival veci doteraz nevidane

@anonym_394c81 Ale nebuď na neho taký hnusný/a. Už to má na pláne.

anonym_394c81
•
Dnes o 17:26
@pr85

@anonym_394c81 Ale nebuď na neho taký hnusný/a. Už to má na pláne.

@pr85 hej, uz niekolko rokov. Slubotechna

pr85
•
Dnes o 17:28
@anonym_autor

@anonym_835899 mne pokiaľ nestojí tak predkozku ako tsk silou stiahnem a viem sa umyť ale keď mi stojí tak to nestiahnem vôbec. Ďakujem za podporu moc do to vážim 🤝

@anonym_autor Tu si dávaj pozor a nič nesťahuje. Môžeš skončiť s parafimozou a potom bude obriezka hneď, lebo ináč ti môže odumriet tkanivo penisu.

Ináč kam pôjdeš na obriezku? Súkromná ambulancia alebo štátna nemocnica? Lebo v nemocnici to budeš mať zadarmo. A ak sa bojíš, môžeš mať namiesto lokálnej anestézie celkovú.

pr85
•
Dnes o 17:30
@anonym_394c81

@pr85 hej, uz niekolko rokov. Slubotechna

@anonym_394c81 Pokiaľ viem, tak to tu spomínal len cca. rok dozadu. Ale však on zvládol mnoho všelijakých zákrokov (vrátane urologickych), takže predposraty určite nie je.

autor
•
Dnes o 17:31
@pr85

@anonym_autor Ihneď sa objednať aspoň k jednej z tvojich urologiciek. 🙂

@pr85 však idem zajtra do štátnej nemocnice ma obriezku

pr85
•
Dnes o 17:38
@anonym_autor

@anonym_autor celková alebo lokálna anestézia? A pýtal si sa na uzdicku? Lebo urologovia pri frenulum breve (krátkej uzdicke) odstraňujú uzdicku (tzv. frenulotomia). Keď chces, napíš mi súkromnú správu a dám ti viac informácií.

anonym_8ced5e
•
Dnes o 17:42

Nie som síce chlap, ale syn obriezku podstúpiť musel, keď bol v puberte. Vtedy som si o tom veľa čítala na rôznych fórach (aby som vedela, čo nás čaká). Muži sa tam zhodli, že sex bol potom práveže lepší.

anonym_835899
•
Dnes o 17:44
@anonym_8ced5e

Nie som síce chlap, ale syn obriezku podstúpiť musel, keď bol v puberte. Vtedy som si o tom veľa čítala na rôznych fórach (aby som vedela, čo nás čaká). Muži sa tam zhodli, že sex bol potom práveže lepší.

@anonym_8ced5e Určite ano. A doporučil by som to kazdemu mužovi.

2691
•
Dnes o 17:58
@anonym_autor

@anonym_autor tak nečakaj, a daj si to spraviť.
Načo sa trápiť celý život. Veď ide len o kúsok kože.Po zákroku budeš chodiť s pohárom a pekne si ho macat, aby sa zahojil (srandujem).
Píšu tí chlapi, čo to prežili a majú sa lepšie.
Zbaviš sa 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠

anonym_befd22
•
Dnes o 18:01
@anonym_autor

@anonym_autor bude to dobre👍

thirstymonk
•
Dnes o 19:14
@anonym_394c81

@anonym_394c81 Čo ti drbe? Ešte nemam dopilene drevo, ešte chcem do mrazu stihnuť dorobiť poslednú časť fasády a navoziť dve tatrovky zeme. Teraz fakt nemám čas sedieť mesiac doma a fúkať si na žaluď. Neviem čo si za anonymný hrdina a neviem prečo ťa vlastne trapi moja predkožka.