icon

Masívne krvácanie pri menštruácii

hopo1145
24. dec 2021

Prosím vás urgent poraďte.Krv zo mňa tečie ako z kohútika od pol 2 rána hrudy ako paste .Neviem co robiť ci volat záchranku ci co nieje to normálne brala dom aspirin protect po 2 dni

Strana
z2
sasanka605
24. dec 2021

@hopo1145 to nie je aspirinom. Inak neviem poradiť

nwnw
24. dec 2021

@hopo1145 ist na gyndu. Daj Ti na to HAK ak to nie je nic horsie.

hopo1145
autor
24. dec 2021

@sasanka605 uz ide zachranka

hopo1145
autor
24. dec 2021

@nwnw gynekologická prehliadka v októbri všetko v poriadku.

nwnw
24. dec 2021

@hopo1145 och tak sa drz. Ja mam to iste uz pol roka 🥺. Chceli mi dat na to HAK.

loginexistuje
24. dec 2021

@hopo1145 a kolko si ho brala toho aspirinu ? samozrejme ze to zbysuje krvacavost ja mavam bezne talyto silny menzes ak si mala v oktobri vsetko ok tak to len treba vydrzat max vylucit testom tehotenstvo a eo budicna si nedavat bez lekara aspirin v case menzesu

@nwnw hej niekedy to upravuju hormonami

laurika999
24. dec 2021

@hopo1145 ako si dopadla ? Ako to záchranka poriešila ?

sweet20
24. dec 2021

@hopo1145 ja mam na to hak

hopo1145
autor
24. dec 2021

@sasanka605 takže bol to aspirin

hopo1145
autor
24. dec 2021

@nwnw ja som to nikdy nemala.Bolo to aspirinom vraj.Lebo všetko je inac ok.Tecu mi ešte onfuzky

hopo1145
autor
24. dec 2021

@laurika999 ležím na gynekológii tečú mi infúzie.

nwnw
24. dec 2021

@hopo1145 tak to su teda sviatky 😒. Aspon ze prisli na pricinu.

sasanka605
24. dec 2021

@hopo1145 no ako ja beriem aspirin dlhodobo a obcas preložím fraxiparine ale aj hematolog mi povedala ze aspirin nic take nespôsobuje a ani sa mi to nikdy nestalo. Tak nech ta rýchlo pustia a pekne sviatky.

hopo1145
autor
24. dec 2021

@sasanka605 a máš vysiu zrazanlivost krvy?Lebo takým aspirin neublíži ale ja už ju mám asi riedku

hopo1145
autor
24. dec 2021

@nwnw noo uz ma pustili domov ale tréner aby sa to neopakovalo.

carmenuska
24. dec 2021

@hopo1145 ja beriem najsilnejší liek na riedenie krvi ,trombex a nič také to nerobí. Mávala som šťavy ako ty a končilo to kyretom až, aby to zastavili. Do toho som si ešte aj fraxiparin pichla a vždy povedali,že to nie je tým.Aspirin máš iba na doštičky a nie na to,že sa ti spustí také masívne gynekologické krvácanie Kamoš je gynekológ mi to vysvetľoval.Ale tak sú Vianoce ,zbalili ti na aspirín. Medzi sviatkami choď na gyn. Buď to máš hormonálne, nech ti poverí krv Alebo máš skrytý myom a iné veci.Ak sa ti to bude opakovať, treba vzorku a kyret.Ja som takto žila dva roky ,kým prišli na príčinu.Tiez vyzeralo všetko ok.Takmer som sa z toho psychicky zrútila,lebo sa nedalo tak existovať. Nemohla som z domu ani smetí ísť vysypať.Nirmalne to nie je a po 2 dňoch aspirínu ti to určite neurobil aspirín.Kym ti naroedi krv,trvá to dlhšie.

stanulienkat
24. dec 2021

Ako pisu vyssie. Aspirin toto urcite nespravi, ani keby si ho dlhodobo uzivala.

whatever1
24. dec 2021

@hopo1145 Nemala si nedavno covid alebo nie si po očkovaní? Nabudúce si ľahni, vyloz nohy a priloz niečo z mrazničky na podbrusko na pár minut, to je taká prvá pomoc na zastavenie sineho krvácania.

hopo1145
autor
24. dec 2021

@whatever1 ahojko covid som prekonala v marci.Na ockovani som nebola.Ano robila som aj to a č vitamin do seba dávala na zastavenie no to zo mňa len letelo,cele hrudy ako päsť veľké.Potom mi prišlo strasne zle na odpadnutie tak som volala záchranku.

hopo1145
autor
24. dec 2021

@carmenuska Vyšetrili m aj sonom všetko bolo ôk.Stalo sa mi to prvý krát teda ešte som silnejšie krvacala pri covide v marci tiež som brala vtedy aspirin ale už na predpis.Inac mávam celkom normálne vysetrenia.Pred chvilou mi volal aj môj gynekológ a tiez povedal ze to vidí na aspirin v kombinácii s antibiotikom.Predpisali mi ascorutin teraz vraj by to malo pomôcť a tam mi pichli niečo aby sa maternica zuzila a dali infuzku na zastavenie krvácania.Moj lekar povedal ze ak by sa to opakovalo spraví aj iné vysetrenia..

hopo1145
autor
24. dec 2021

@stanulienkat Ja neviem naozaj ci spraví ci nie ale moja známa teraz hovorila ze keď ho brala mávala veľké problémy tiež takéto s menzesom

stanulienkat
24. dec 2021

@hopo1145 to riedi krv, ale velmi mierne. Ale tak mozne je vsetko. Tak nech si ok.

hopo1145
autor
24. dec 2021

@stanulienkat ved toto hlavne.Poviem ti šlo mi všetko hlavou keď som nevedela zo záchoda vstať.Len aby sa to nevrátilo uz.Dakujem krasne

whatever1
24. dec 2021

@hopo1145 Ešte ma napadlo či si náhodou nedavno nepotratila. Ak by ti ostali v maternici nejaké zbytky mohlo by sa to prejaviť takýmto krvácaním.

hopo1145
autor
24. dec 2021

@whatever1 nie nemala som potrat.A rodila som naposledy v 2018.Vobec nič predtým normálna menštruácia aj lekárka ma synom pozerala a všetko v poriadku nevidela niečo čo by bolo poškodené.Ja uz tréner ide večer aby sa to neopakovalo.

darina77
24. dec 2021

@hopo1145 ahoj, ja som takto krvácala, a gynekológ mi zistil anovulačný cyklus, predpísal mi hormóny a upravilo sa to. Ináč môže to byť aj polyp

janetinka27
24. dec 2021

@hopo1145 rozumiem ti, ja som tak dvakrat skoncila na pohotovosti, raz mi nedali nic a druhy raz mem injekciu na stiahnutie maternice a to pomohlo. minuly cyklus som to mala zas,ale este horsie,pichli mi dycinone, to potom pomohlo.v tomto cykle som tiez silno krvacala, ale teda som to nejako prezila. podla mna to tiez nemas z aspirinu, skor hormonalne, ja to mam z nedostatku progesteronu.
mne pomaha velmi caj pastierska kapsicka rano a vecer, beriem aj ascorutin 3x2,ale ten mi nezabral nikdy.

hopo1145
autor
25. dec 2021

@darina77 dakijem za rady.Polyp vraj nemám a keď sa to bude opakovať tak mi vraj spravia testy dake asi tie hormonálne.Uvidime.

hopo1145
autor
25. dec 2021

@janetinka27 uvidíme no práve že mne sa toto tak prvý krát stali inac nemám silne krvácania an sa to zopakuje tak sa to bude riešiť.Ten ascorutin mi dali tiez.

gumkacik
26. dec 2021

Ahojte mam aj ja problem v septembri som bola na gynde co my meskal menzes test bol negativny pichli my injekciu na pustenie menzesu dostala so. Do piatich dni. V oktobri zas neprisiel menzes ani v novembri a v decembri prisiel 12.12 a trva fodnes uz som s toho na nervy. Ako ho zastavit. V pondelok budem urcite volat svojej gynekologicke.

Strana
z2