Masívne krvácanie pri menštruácii
Prosím vás urgent poraďte.Krv zo mňa tečie ako z kohútika od pol 2 rána hrudy ako paste .Neviem co robiť ci volat záchranku ci co nieje to normálne brala dom aspirin protect po 2 dni
@janetinka27 mam 40rokov
@gumkacik mam podobne, 38, a cyklus mi hapruje, moze to uz byt vekom, nejake zmeny hormonov.ked si bola na gyn, robili ti sono? treba zistit pricinu, ja mam nizky progesteron a vtedy nedochadza k spravnemu odlucovaniu vystelky, pri ms sa odlucuje len tenka vrstva a zvytok ostava v maternici. cykly su dlhe. na sone je potom vidiet ze sliznica je vysoka. ked potom pichnu vyvolavacku,tak pride silne krvacanie, lebo sa toho zacne vela naraz odlucovat,endometrium velke a zacne to cele krvacat ja som po vyvolavackach musela letiet na injejciu na zmiernenie.ale ked som potom brala pravidelne progesteron,tak ta sliznica sa po par mesiacoch liecby upravila.stacilo vsak vynechat jeden mesiac liecbu a bolo vsetko naspat zle. daj sa poriadne vysetrit, hormony,sliznica,pritomnost ovulacie,funkcia zlteho telieska,krvny obraz atd
@janetinka27 volala som so svojou gynekológom a predpisal my norethisteton mam to 10dni uzivat a uvidime pitom ako sa to bude atd....
@gumkacik prajem ti,nech ti to pomoze a nech sa to vyriesi🙂
@janetinka27 ďakujem
@janetinka27 mam 33.Bolo to prvý krat
@all mne pri masívnom krvácaní, po dllllhej dobe našli dr riešenie. urobili mi termálnu abláciu endometria a koooonečne mám pokoj. vrelo odporúčam
@all mne pri masívnom krvácaní, po dllllhej dobe našli dr riešenie. urobili mi termálnu abláciu endometria a koooonečne mám pokoj. vrelo odporúčam
@lucka250919 ahoj. Prosim ta co je to za zakrok co ti robili? Ja mavam tiez hrozny MS. V noci s plienkou. Zrazeniny, hrudy krvy, nizky tlak, vycerpanie, zelezo misim brat.. dakujem

@gumkacik bude treba zistit preco. kolko mas rokov? moze tam byt porucha cyklu,ked sa to opakuje, anovulacne cykly, nizky progesteron atd