Menštruácia mi mešká už viac ako 3 týždne
Ahojte Menstruacia mi meska už cez 3tyzdne …pred par dnami som mala bolestivé bradavky rozhodla som sa urobit si testy digitální mi ukazal ze som negativ ale druhy je nejaky divny neviem či to je duch alebo chybne .. s priatelom sa snažíme aj o babo ale nejak sa nedari mám 19rokov no neviem co si mám mysliet o tych testoch budem rada za rady alebo podobne případy ☺️

@dominikaa15 po tolkych dnoch meskania by si mala silne kolajnice, ktore by ti oci "vybili". Toto je negativne. Chod k lekarovi a on ti urobi zatial aspon zakladne vysetrenia. Tak budes vediet na com si. A nezabudni na kyselinu listovu.
A porozmyslaj nad tou svadbou. Porodit dieta "len" priatelovi by som ja osobne nechcela. V tom pripade by dieta dostalo moje priezvisko. Tiez by som chcela mat deti, ale radsej este pockam, aj napriek mojmu veku ( 29, za par mesiacov 30), kym si budem ista, ze bude svadba.
Ja ti to prajem. Prečo by si ako 19 ročná nemohla túžiť po rodine? Niekto sa nechce stále len baviť ale mať to malé klbko šťastia.
Ja som tiež už v takom veku túžila po bábätku a podarilo sa až teraz, to mam už 25 🙂
Nie každý chce mať prvé dieťa v 30 😏
@gabriela2952 som velmi rada ze sa tu najdu aj takyto ☺️dakujem krásné s detmi to viem mám k nim cit bavit sa a diskotéky ma fakt nebavia radsej to klbko stastia a rodiny a radosti
@gabriela2952 pretože spraviť si dieťa s frajerom, nemať vzdelanie a bývať v nájme alebo u rodičov zvyšuje pravdepodobnosť dosť brutálnych životných pádov.
@dominikaa15 nemusia ťa baviť diskotéky, ale môžeš študovať, cestovať a raz mať dieťa už s manželom, nie priateľom.
@zmrzlinka2021 skolu mám dokončenu keby nemám tak by som dieta urcite neplanovala 🙈a kto povedal ze chcem manžela ? To musím mat manžela aby som mohla mat dieta ? Myslím si ze svatba je už vedlajsia v dnesnej dobe a nie každý ju chce 🙂 za to ze niekto to ma alebo to berie tak nemusí každý každý sme človek a každý vieme co chceme ☺️pekny večer
@dominikaa15 svadba nie je vedlajsia v dnesnej dobe. Tiez som kedysi nechcela ( po niekolkych sklamaniach vo vztahoch ), ale nazor na to som zmenila vdaka terajsiemu priatelovi. Nasu lasku chceme aj oficialne specatit sobasom. A navyse manzelstvo ma urcite vyhody, ale je na kazdom ako sa rozhodne. Zit "na divoko" by som dlho nechcela. https://www.rodinka.sk/vazne-veci/stat-pre-rodi...
@zmrzlinka2021 ved písala ze zázemie majú. ....
@dominikaa15 môžeš mať anovulacne cykly, alebo nejake iné hormonálne problémy,či úplne dačo iné, keď píšeš ze tak ti to skáče, mešká menzes, a bez pomoci gynekológa sa nezaobídes. No aby vhodné zakročil, či už vyšetreniami alebo terapiou, tak je potrebné, aby vedel, že plánujete bábätko. Takže na tvojom mieste idem tam a normálne mu povie o čo ide. Lebo takto môže byt, že sa budete snažiť roky a nič z toho.
@jaskolka dnes rano takto
@dominikaa15 za mňa je to úplne negatívne.
@dominikaa15 je to negatívne. Nie je potrebné zakladať novú tému. Tehotná nie si. Ries to s gynekológom.
@dominikaa15 chyba? Mozno v pristelovych spermiach slebo tvojom nepravidelnom cykle
@dominikaa15 negativne
@gabriela2952 nie som zastanca dietata v tak mladom veku, ale na druhej strane si to kazda zienka musi upratat v hlave sama, teda aj s pratnerom, ak to tak citite a chcete a ste na to po vsetkych strankach pripraveni, je to vasa vec a vase rozhodnutie.
ak sa teda nedari 2r a mas aj nepravidleny cyklus, veru ako baby radia, v provom rade ot oznam gynekologovi, pre neho asi tiez uz v dnesnej dobe nei ej vezne, ze 2ér zena chce dieta, preto ponuka HAK. no ak by si mu povedala, ze chcete dieta a ze 2r idete bez ochrany a nic, tak by mal urobit ine opatrenia - vysetrenia, ktore moze urobit, vysetrit hormony, pripadne vas poslat do toho centra pre neplodnost. tam vedia urobit podrobnejsie vysetrenia.
@majamat 😌☺️dakujem za rady a co potom tieto testy teda
Pri 2r snažení sa, by som to už riešila s gynekológom, prípadne v centre as.reprodukcie...
A k tomu, že to je priateľ, svadba nie je dôležitá, pokým sa nebudeš rozvádzať a odídeš z jeho bytu s kufrom a dieťaťom 😅 na SR je cca 50% rozvodovosť. Ty budeš na md, rd, žiaden príjem (alebo brigáda, polovičný úväzok, čo sa rpsote plnému úväzku nevyrovná), žiadne úspory. on bude mať prácu, svoj účet, svoje úspory, ktoré v prípade rozchodu s priateľom, sú len jeho.
@vso10 Škoda drať klávesnicu...O rok nám tu Dominika napíše, že mladý ju okašľal a ona s deckom sama...nemá robotu, nemá peniaze a nemá kam ísť...Milión takých diskusií je tu a niektoré sú nepoučiteľné, lebo ony chcú...chcú a chcú to "klbko šťastia" 👎
@vso10
@mandarinka555 suhlasim, tu je to zbytocne vysvetlovat. Ako si zariadi, tak bude mat. Keby sa u nich nieco zomlelo, tak ona bude plakat a nie my.
@mandarinka555 myslím si ze som dost dlho na to s priatelom tvorime par 5rokov ..mame zabezpecenie aj vsetko 🙂 ..inak by sme babo urcite nechceli to ze sa nechcem vziat je moj názor v dnesnej dobe sa už ajtak xy ludi rozvadza ☺️už to není jak za komunistov,samozrejme to je moj názor na svatbu teraz neviem co bude o par rokov,prisla som sem s inou otázkou a nazorom od vás ,nie aby sa tu rozoberalo to či ja budem mat svatbu alebo nie dakujem za pochopenie 🙂
@dominikaa15 odpovede si uz dostala a je prirodzene, ze ( takmer ) kazda diskusia sa vzdy rozvija dalej 🙂
Chod za lekarom, povedz mu o probleme a nasledne ti urobi potrebne vysetrenia. To je vsetko co sa k tomu asi da napisat.
@dominikaa15 Ja som svadbu nespomenula ani slovom, tak si to prečítaj ešte raz a začni rozmýšľať hlavou...
@dominikaa15 Skus si dat vysetrit endokrinológiu, ked to nejde. A zatial si užívajte, maly človiečik príde ked bude chciet. 😉 komentare, ze ste mladi si nevsimaj. Rodila som 34 rocna a teda aj tak nie som s bio otcom dietata, ktory od nas odisiel. Rodicia ma mali na VS mali 21 rokov a zili spolu 35 rokov do smrti matky. Je jedno ak to tak cítite a mate pripravene na babo, smelo do toho. Drzim palce.

@bessie12 či slabé hcg alebo neviem 🥹