icon

Menštruácia mi po 1 dni skončila a už neprišla

17. máj 2021

Ahojte, veľmi by ma zaujímalo akú podobnú skúsenosť ste s týmto mali vy. Nerozumiem tomu za celé roky čo menštruujem sa mi to nestalo. Normálne má to zarazilo. Mám v pláne ísť na gyndu no chcem ešte počkať keďže žiadne bolesti nemám ani komplikácie možno sa spustí ešte a možno je to len zblbnutie tela nikdy som ich nemala kratšie ako 7 dní ani mi v tomto smere nikdy nezblbli ani len jediný raz. Max tak dĺžka cyklu ale nie dĺžka krvácania. Nemala som žiadny stres chorobu ani nič také. Ako pomôcť jej rozbehnutiu?

veronice
17. máj 2021

Nemozes byt tehotna? Mala si nejaky stres? Bola si na ockovani? Stala sa nejaka zavazna situacia v tvojom zivote? To vsetko moze byt dovod toho co sa ti stalo a potom aj cysta a podobne zalezitosti ale s tym ta desit nebudem. Pre tvoj klud zavolaj gynekologovi a porad sa. Ja by som asi pockala do dalsieho cyklu ci a ako nabehne dalsia ms... Ale tak ja som mala nepravidelnu ms az kym som neotehotnela (18 rokov to trvalo) takze mam iny pohlad na vec ale tak fakt to moze byt cokolvek alebo aj nic 😉

autor
17. máj 2021

Ako som písala vyššie stres absolútne žiadny a očkovať som sa nedala ani nedám a koronu som prekonala už dávnejšie ale aj počas nej som mala ms normálne a pred nedávnom ešte pred poslednou ms som bola na kontrole aj sono mi robil lebo som mala bolesti a žiadna cysta tam nebola a teraz akoby sa nič nedialo ale vidíš to mi nenapadlo akosi som to už vypustila z hlavy prestala som to riešiť a nejak neverím že by sa to stalo ale pôjdem istotne na gynekológiu len nechcem s každou hlúposťou tam behať keď necítim že by mi niečo bolo a ešte sa predsalen môže spustiť a tak chcela som aspoň týždeň počkať ešte len som chcela že čo také vám pomáha na spustenie menštruácie.... víno 🍷 som mala večer predtým ako mi mali prísť ráno prišli večer skončili a o deň dva som mala znova červené víno v rámci návštevy a nezabralo nič tak či je ešte niečo také čo by mohlo pomôcť

deti95060810
17. máj 2021

sprav si test... mala som tento problém 2 krát a .... 2 krát tehu...😉

autor
17. máj 2021

@deti95060810 normálne mám až takú nechuť ho spraviť lebo som už pár testov sklamane zahodila a akosi sa mi do toho moc nechce ale zvažujem že počkám týždeň a ak sa nič neudeje smer gynekológia ale bola by to krásna správa ♥️

deti95060810
17. máj 2021

držím palce...🙂

autor
17. máj 2021

@deti95060810 ďakujem krásne 🙏

elenita
1. jún 2021

No ako si dopadla? 😊

autor
1. jún 2021

@elenita ahoj negatívne to bolo tak som si kúpila ovulačné testy aby som si začala robiť prehľad či vôbec triafame ovuláciu ...uvidíme tento raz😌 ty si tiež snažilka?

elenita
2. jún 2021

Nie, my uz cakame 😊. Ale ja od srdca doprajem kazdej snazilke.

autor
2. jún 2021

@elenita juj to je milé ďakujem za opýtanie a záujem ❤️

autor
2. jún 2021

@elenita a prajem zdravie a šťastný pôrod

elenita
2. jún 2021

Jej, dakujem 😊. Aj Tebe prajem, nech sa cim skor tesis zo zdraveho babatka v brusku

sticker