icon

Menštruačné nohavičky - za a proti

tehotna40
23. okt 2022
Strana
z3
whatever1
24. okt 2022

@bluka2 To nepopieram, ze sa moze jednat o zdrav. problem. Ale aj nemusi, pokial je inak vsetko z gynekol.hladiska ok, železo v norme tak myslim ze jedina pomoc na upravu menstruacie je hormonalna antikoncepcia a tu nie kazdy moze.

bluka2
24. okt 2022

@whatever1 nie je to jediné. Veľa žien hovorí, že menštruačné bolesti postupne úplne zmizli a začala byť slabšia odkedy cvičia jogu. A presne tak to bolo u mňa.

lalilla
24. okt 2022

Baby prosim vas a viete odporucit dake neparfumovane vlozky “prirodnejsie” bez tych bieliacich latok a inych veci?
Na nohavicky sa chystam, chcela som kalisok ale ja nvm mam paniku ze sa mi tam zasekne 😅

liva92
25. okt 2022

ja osobne mám dobrú skúsenosť s menštruačnými nohavičkami, používam ich aj prvé dni menštruácie, mám 12 hodínové, nepretiekla som ani v noci

tehotna40
autor
25. okt 2022

@dankamg
@ankare baby viete mi sem hodiť link ze ktoré to sú?

tehotna40
autor
26. okt 2022

@ankare neviem, stále váham. Ale asi skôr nie. Rozmýšľam, ze ja keď náhodou pretečiem tak všetko periem na program pre alergikov na 60 alebo 90 stupňov drží práčka 2 hodiny minimálne. A tieto nohavicky, neviem sa nikde dočítať ale predpokladám ze kvôli absorbcnej vrstve sa môžu prat ručne alebo max kolko 30-40 stupňov? Váham z toho hygienického hľadiska, nepochybujem o tom, že je to pohodlné.

ankare
26. okt 2022

@tehotna40 prať sa môže na 40 stupňov bez avivaze, najprv ich ručne vyplakas v studenej vode. Myslím,že aj na tejto stránke vieš kúpiť dezinfekcny prípravok, ktorý pridávas ku praniu. Nohavičky nepachnu ani po opakovanom praní.

petka200
7. jún 2023

@lalilla Ahoj. skús pozrieť od DEDRA. U nás sa tieto osvedčili, aj nočné sú super. Maju ten anionový pásik, čo zabija baktérie, ale aj mierne chladí ked to navlhne. Taký nový, ale nie zas nepríjemný pocit 🙂

karolina2016
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3