Menzes mi trvá už tretí týždeň
Ahojte baby, mám problém, s ktorým sa skúsim obrátiť na vás. Na internete som našla množstvo príspevkov, ale aj tak skúsim tu. Mávam normálnu, dokonca bezbolestnú, pravidelnú menštruáciu, ktorá trvá sedem dní. No tento mesiac ju mám už tretí týždeň v kuse a nie a nie sa zastaviť. Je to síce len slabé špinenie, ale aj tak mi to nie je príjemné a som z toho zmätená. Asi dva dni ma mierne bolelo na ľavej strane na spodu brucha, ale potom to prešlo. Bola som na gynekologickej prehliadke zhruba pred mesiacom, robila mi rôzne vyšetrenia, všetko bolo v poriadku a tak neviem, či tam mám opäť chodiť. Premýšľala som aj nad tým, či to nemôže byť zo stresu, ktorého mám teraz v práci celkom dosť. Chcem sa teda spýtať, či sa niektorá z vás stretla s podobným problémom, a ak hej, ako ho riešila a čo to bolo.
hormony sa nam v tele mozu poblaznit hocikedy...ale chod k dr povedz mu o tom aby si nebola chudokrvna....
Moze to byt aj cysta, alebo nieco zavaznejsie, radsej zbehni k lekarovi.
Mimomaternicove tehotenstvo? Chod radsej este raz na sono.
Určite by som si zavolala na gynekológiu a opýtala sa, či mám prísť.
@dendy28 mala som podobný problem-3 týždne slabý menzes týžden nič a potom zas,,,išla som ku gynekologičke,,a brala som aj nejake iniekcie,,bolo to hlavne sposobene nedostatkom nejakeho hormonu,neskor som mala aj trošku bolesti pri styku,to suviselo s tým istým....nasadila mi HAK na pol roka a bolo po probleme,,,stalo sa mi to vo veku cca 32 rokov,,zajdi na gyndu a popíš im svoj problém,,nie je to neobvyklé,naopak,,pomerne časte,švagriná musela ist na prečistenie vaječnikov koli tomu..

@dendy28 ahoj...neviem, ci ti az tak pomozem, ale mne sa stalo nieco podobne po vysadeni HAK aj 12 dni s MS som spinila...dr mi na o dal dake tableky a uz to je lepsie...mne to spinenie zacalo skoro vzdy ako mi mala zacat MS len mi trvalo dlho aj po MS....