Menzes po UPT z dôvodu choroby bábätka
Ahojte dievcata, chcem poprosit o zdielanie skusenosti
Uz som pisala par tem, nasa Adelka mala Pataouv syndrom a podstupila som UPT.Tuto sobotu to bude 6 tyzdnov.Krvacala som asi 4,5 tyzdna.Po porode/potrate mi nerobili kyret ale ostalo mi tam nieco(nevedia co to je) o velkosti 1 cm a ze zadna stena maternice je nepravidelna
Menzes mi zatial neprisiel, tie co ste si tym museli prejst ako ja, kedy ste prosim realne dostali prvy menzes? Rada by som sa vyhla kyretu, aj doktor v nemocnici chce cakat nakolko mam pocit, ze to povazuje za rizikove kedze chceme mat dieta ale bojim sa a hlavne mam pocit ze kazdy doktor hovori nieco ine a ja ako prvorodicka neviem naozaj
Dakujem vopred
@anjelicek26 mne praveze zatial kyret nerobili nakolko chce doktor cakat na menzes, ze to odide samo.Bola som este u jedneho doktora, ten povedal, ze v pravom vajecniku vidi folikul a ze som tak v 10 dni cyklu, sliznicu co sa odlupi menzesom zatial vytvorenu nemam ale povedal, ze sa vytvori, cize je pravdepodobnost.Test som si nerobila.Mne UPT robili v 17tt.Mrzi ma tvoja strata, je to strasne kedze presne viem co prezivas.Neviem kedy sa ti to stalo, ale verim, ze sa citis uz lepsie a mozno aj uz mas babatko alebo si tehotna 🙂
@nelibe bude to presne rok a teda ziadne zazracne tehotenstvo sa zatial nekona. Zrezali pri kyrete strasne vela stielky, vzdy dorastala tak na 7mm, tento tyzden na sone prvucicky krat vysoka stielka 12mm, tak uvidime, ci sa dockame vianocneho zazraku alebo nie... Ta strata je aj tak nezabudnutelna, cloveku to tak podkopne nohy uplne, proste na to sa pripravit neda.

Tvoja strata ma velmi mrzi :( Ten zvysok z maternice musi von, neviem, ci sa tomu opakovanemu kyretu vyhnes. Robila si si tehotensky test? Ak ostal kusok placenty v maternici, moze byt stale zvysene - tym padom sa ti nespusti novy cyklus. Po kyrete vacsinou dojde prva MS az po tych 6 tyzdnoch, ked bolo tehotenstvo viac pokrocile o to viac. My sme prisli o babo v 14tom tyzdni a po kyrete este zapal maternice, nabehlo mi mlieko, proste hrozne veci, ovulacia aj tak potvrdena sonom na 17.den ako vzdy a MS dosla presne ako hodinky, prislo mi to uplne sci fi vtedy.