icon

Mešká menštruácia 1 mesiac kvôli chudnutiu?

8. dec 2024

Dobrý deň
Chcem sa s niečím poradiť, pred nedávnom som schudla z veľkej váhy na dosť nízku (samozrejme som už niečo pribrala, okolo 7kg). Len hlavný problém je ten, že mi to mešká už 1 mesiac. Nemám ešte 18, rodičia o mojom chudnutím a o mojej nízkej váhe vedeli. Ja viem že by som to mala mam povedať, ale no proste to znamená, že by ma musela zobrať ku gynekológovi na vyšetrenie a to podstupovať nechcem. Začala som aj viac tukov jesť, sacharidov (čo som ešte mesiac dozadu nejedla) aj viac jedál za deň som si dopriala atď.. Ja neviem čo mám robiť už, aby mi prišli naspäť. Ak sa ešte môžem spýtať, že koľko to asi bude trvať aby sa mi cyklus obnovil? Prosím blbé pripomienky si nechajte pre seba, mám to dosť ťažké aj v iných oblastiach.

Strana
z2
autor
12. dec 2024

@babydesire no jasne a bude ma vysetrovat, neznasam dotyky (ani od blizkych) a uvidi vela, co je moje súkromie

detskytovar
13. dec 2024

Veď nemusíš hneď ísť gynekológovi, daj tomu zo 2 mesiace, zatiaľ normálne a hlavne zdravo jedz, doplň si stravu nejakými vitamínmi z lekárne (vygoogli si, čo je dobré na zlepšenie cyklu) a hlavne sa nestresuj, veď sa nič také nedeje, všetko bude v poriadku 🙂

autor
19. dec 2024

Včera som to dostala, meškalo mi to 44 dní, pribrala som asi 7-8kg naspäť, trošku zamrzelo ale aspoň som to dostala

Strana
z2