icon

Meškajúca menštruácia a anémia

ciernovlaska1
25. nov 2020

Ahojte,už som sem písala minuly mesiac,že mi mešká menstruacia . Chcela by som sa podeliť a či nemáte nejaké skúsenosti ,Další mesiac tu je,žiadna menstruacia neprišla,neviem že či to môže byt spojené s tým že mám ťažkú anémiu. Lebo tento mesiac bývam dost unavená chodím skoro spávať lebo mna hlava strašne boli a niekedy od únavy nevládzem,navyše mám strašné kruhy pod očami čo som nikdy nemala aj keď som nespala 24hodin. Ďakujem za Vaše rady a odpovede. K lekárovi sa zatiaľ nechystám

vikss1
•
25. nov 2020

@ciernovlaska1 a beries zelezo, ked si anemicka? preco to neriesis? byt tebou idem hned k doktorovi ked mas taketo problemy

simonkaba
•
25. nov 2020

samozrejme ze moze... ked som bola mladsia meskavala mi niekolko tyzdnov a stalo sa ze aj 2 mesiace... moja byvala gyn to neriesila a ja tympadom tiez nie...
ze mam tazku formu anemie som zistila ovela neskor ale ako som sa dala do poriadku uz mi chodi pravidelne...

miroska12398
•
25. nov 2020

Na tvojom mieste by som tu anemiu poriesila. Tiez tym teraz prechadzam, tiez som byvala unavena, hlava sa mi tocila, mam nasadene zelezo, je to o cosi lepsie a dokonca tiez som mavala problemy s ms, chodila ako chcela, niekedy som mavala cyklus aj 70dnovy...

ciernovlaska1
autor
•
25. nov 2020

No ja som práveže mávala vždy ms nacas a ešte aj veľmi silnú to už nebola menstruacia pretože som pravidelne veľmi veľa krvacala a skončila s ťažkou anémiou len kvôli tomuto. tak som mala už aj 3 operácie no a minuly rok sa to veľmi zhoršilo a prišla som o toľko krvi,že mi museli podávať transfuzie chodila som do nemocnice. No a myslela som že potom už netreba chodiť ale ako vidim tak sa to nijak nezlepšuje.. strašne kruhy pod očami mám a stále som unavená oči sa mi zatvárajú je to strašne a tie kramy že zrazu nechodia ani nehovorím.. ak mi nebude lepšie alebo sa niečo zhorší tak pôjdem k lekárom,len úprimne po toľkých operáciách a behackach po lekároch už na to nemám už mna to nebaví. Ďakujem za vaše rady

janula2511
•
25. nov 2020

Aké železo beriete?

miroska12398
•
1. dec 2020

@janula2511 ja beriem maltofer

simonkaba
•
1. dec 2020

@janula2511 sorbifer durules

inetta
•
1. dec 2020

Najlepsie je podla mna zelezo Ferrigen alebo Globifer.