icon

Meškajúca menštruácia a negatívny test: Čo to môže byť?

ailiba
3. júl 2026

Prosím vás o radu a skúsenosti. Už mi tyždeň mešká ms, každú chvíľu mám pociť, že príde, najmä v noci, ale nič sa nedeje. Neriešila by som to, keby mi nebolo každú chvíľku ťažko od žalúdka a nebola stále unavená, aj prsia sa mi trochu zväčšili. Deti už mám, viem, ako to chodí. Ak by som mala príznaky a týždeň mi mešká ms, už by musel byť test jasný... A je negatívny. Chcela by som sa preto spýtať, či s týmto nemá niekto osobnú skúsenosť a čo to vo vašom prípade bolo. Keď teda nie tehotenstvo... Čo iné?
Jasné, že k lekárke sa chystám, len mi to ešte príde asi skoro....

anonym_bd80b9
3. júl 2026

Ja som to mala tak síce len pár dní ,bolesti neskutočné,testy negatívne a prvý krát v živote mi meškala zo stresu čo som mala .Nikdy by som nepovedala že to môže až tak ovplyvniť telo .Keď chceš mať pokoj na duši nerieš či to je skoro či nie choď hneď nech ti spravia sono môže to byť čokoľvek

ailiba
autor
3. júl 2026
@anonym_bd80b9

Ja som to mala tak síce len pár dní ,bolesti neskutočné,testy negatívne a prvý krát v živote mi meškala zo stresu čo som mala .Nikdy by som nepovedala že to môže až tak ovplyvniť telo .Keď chceš mať pokoj na duši nerieš či to je skoro či nie choď hneď nech ti spravia sono môže to byť čokoľvek

@anonym_bd80b9 dakujem pekne

anonym_40dcb0
3. júl 2026

moze byt toho vela zapal, cysta, stres, ine hormonalne zmeny, prudka zmena vahy, ci uz schudnutie alebo pribratie, viac pohybu, choroba aj obycajna chripka, niektore lieky tiez vedia rozhodit cyklus...

anonym_a5e513
3. júl 2026

@ailiba mne takto prišli na PCOS. Daj si spraviť hormonalny obraz a chod na gyndu

kkovacovak
3. júl 2026

Nie nemusel by byť test jasný. Stále to môže byť tehotenstvo. Píšete že máte už dve deti tak by ste to mohli vedieť. Posunutá ovulácia, teplo, choroba, diéta, stres, čokoľvek môže posunúť menštruáciu.

maca1984
3. júl 2026

Mne menzes mešká keď mám veľa stresu, keď som chorá, a aj lieky napr.na alergiu mi ho vedia posunúť

anonym_ff35e2
3. júl 2026

Môžeš mať kľudne cystu , stres , hormóny týždeň ešte nieje veľa ? Máš aj menštruačné bolesti ? Skús si dat pohár červeného ,vaňa , sex

anonym_802e4c
3. júl 2026

Môže TK but aj týmto teplom,stresom atď. No taktiež mohla byť posunutá ovulacia a test ešte neukáže.

danielad9
3. júl 2026

Mohla byt kľudne posunutá ovulacia

ailiba
autor
Včera o 11:22
@anonym_a5e513

@ailiba mne takto prišli na PCOS. Daj si spraviť hormonalny obraz a chod na gyndu

@anonym_a5e513 dakujem

ailiba
autor
Včera o 11:23
@kkovacovak

Nie nemusel by byť test jasný. Stále to môže byť tehotenstvo. Píšete že máte už dve deti tak by ste to mohli vedieť. Posunutá ovulácia, teplo, choroba, diéta, stres, čokoľvek môže posunúť menštruáciu.

@kkovacovak dakujem, ale pisem prave pre to, ze tehotenstvi som uz vylucila... Davame si pozor a tyzden mi na snehobiely test pride fakt vela...

ailiba
autor
Včera o 11:24
@anonym_ff35e2

Môžeš mať kľudne cystu , stres , hormóny týždeň ešte nieje veľa ? Máš aj menštruačné bolesti ? Skús si dat pohár červeného ,vaňa , sex

@anonym_ff35e2 praveze mam pocit, ze ma ten pocit uz prechadza a ani nedostanem... Mozno hormony, cysta... Dakujem

ailiba
autor
Včera o 11:34
@maca1984

Mne menzes mešká keď mám veľa stresu, keď som chorá, a aj lieky napr.na alergiu mi ho vedia posunúť

@maca1984 lieky na alergiu? Tak to som vtedy brala... Dakujem, mozno to bude aj tym... To ma nenapadlo... Ani by ma to nenapadlo riesit, no presne ako som mala dostat ms som aj mala pocit, ze aj dostanem, len som nezacala krvacat a uz ma ten pocit aj presiel... To je divne.

linki90
Včera o 13:55
@ailiba

@anonym_ff35e2 praveze mam pocit, ze ma ten pocit uz prechadza a ani nedostanem... Mozno hormony, cysta... Dakujem

@ailiba a alchemilkovy čaj keby skúsiš piť ? Mne to zaberá