Meškajúca MS
Ahojte baby, 17. decembra mi začala MS a začala som užívať antikoncepciu Vexya. Z tej mi však nebolo dobre od žalúdka, mala som závraty, vyhodila som sa na tvári a padla na mňa hrozná únava, čo sa mi predtým až tak nestávalo. Keď mala MS po 7 dňoch končiť, krvácanie neprestávalo. Preto som ju prestala brať presne 25. novembra a po nej som začala znova prudko krvácať. Krvácanie trvalo asi týždeň a medzitým som mala dvakrát chránený pohlavný styk. Dávali sme ako vždy veľký pozor, kontrolovali sme pre istotu aj kondóm, všetko bolo v poriadku. Teraz je však 19. januára a už včera som mala dostať ďalšiu MS, tá ale stále nedorazila. Namiesto toho sa objavil hustý hlienovitý výtok trochu do žlta. Myslíte, že by to mohlo znamenať tehotenstvo? Alebo to môže byť ešte výsledok vysadenej antiky?
Dobrý deň , chcelá som sa vás opýtať , menštruácia mi meška 26 dni. Pohlavný stik som mala v decembri 9 .. Poslednú menštruáciu som mala 23.11 .. Tehotenský test som si robila a bol negatívny mávam občas závraty je mi zle bolia ma zuby , pod bruško. Malá som hnedy výtok trvál 3 dni .. Neviem ćo si mám misliet ak ste niektora malá takito pripad napište odpište budem rada

Ahoj. Pokiaľ si mala chránený pohlavný styk, tak tehotná byť nemôžeš ak sa neprethol kondom. To že ti 1den mešká MS ešte nieje na paniku, antikoncepcia ti mohla ludovo povedané rozhádzať hormóny. Ak sa ti ani za týždeň MS nedostaví, treba ísť k lekárovi. Ak si si samovoľne vysadila HAK, tak môžeš mať problém a treba to riešiť tak isto s lekárom.