Meškanie menštruácie po Clostilbegyt a Duphastone
Ahojte snažilky! Viete mi niektorá pomôcť. Beriem 2.mesiac duphaston a 1mesiac clostilbegyt+duphaston, pretože sa mi nedarí otehotnieť. Výsledky z hormonálneho profilu som mala v poriadku, pravdepodobne mám "spomalené vaječníky" pod dlhom braní antikoncepcie. Problém je, že mi už 5 dní po dobratí clostilbegytu a duphastonu mešká menštruácia. Tehotenský test je negatívny ale bolia ma strašne prsia, mám citlivé bradavky, časté močenie a necítim sa celkovo najlepšie. Nemáte niekto takéto skúsenosti? Už sa začínam strachovať v čom je problém. Či mi liečba nezaberá, strašne túžime po bábätku.
@lu17 Ahoj babo už kopka hlavne večer alebo rano ked ležim vystreta na chrbte 🙂 a dnes som volala o vysledky s triple testu a všetko je v poriadku takže sme štastní.Držím ti palce nech sa zadari.A na tu zavist ludi verím aj ja nech sa každy stara o seba a nie do druhych.Do nas sa teraz suseda stara že ako tak možme byvat s rodičmi som jej povedala že nech sa nestara.Vtedy boli byty za par korun a dnes musiš mat hypoteku na 30 rokov.A ked som na PN-ke a robi iba priatel tak za nebudeme zadlžovat a žit z huby do huby nie?
@jljz911 dufam ze sa nenahnevas ak sa pridam do temy.....ale je to pravda! aj my sme sa museli nastahovat k svokrovcom.zadlzit sa dokonca zivota zatial nechceme a to co mame nasetrene nestaci na postavenie domu.....ved kto iny ti pomoze ked nie rodicia......? inak normalne ma navnadujete na tu babicku,len neviem ked ja som zapad a vy vychod,ci to nevadi? a to inak aj ja dlho hovorim ze ma asi niekto zaklial,lebo inak to nevidim....ale ako odkliat? 😉
@pancuska Ahoj v pohode kludne sa zapaj do temy ved o tom je forum 🙂 A tej bylinkarke kludne zavolaj uvidiš je to prijemna pani a da ti pocit že všetko ma svoj zmysel a ty nadobudneš pocit že sa niečo konečne deje.Ja ked sa nam nedarilo tak som sa tešila že mi lekar predpisal lieky.Bola som štastna a verila som im.Ale necitila som sa po nich dobre.Bola som naliata a nafuknuta.A tie bylinky ta ozaj prečistia od škodlivych latok v tele.Prestala som brat lieky a pila som tie čajiky.Nič za to nedáš.A ked sa zadari tak len ziskaš.Držím ti palce.A ešte ohladom toho byvania tak jasne že kto iny by mal pomoct detom ako ich rodičia takže sme vdačni ,že tu možme byt.Pokial dobre vychadzame tak je to super.Hlavne vela tolerancie musi byt.A aj byvanie v dome je drahe.Ja budem rada že po materskej snad zoberieme uver a kupime si vlastne.Teraz sa to neda.Vždy si vravim že nejako bolo a nejako bude.Hlavne aby zdravie služilo.
@jljz911 Dakujem pekne. Uvidim na buduci mesiac. ... 🙂 A fakt nech sa stara každý sám o seba. Suseda dostala byt zadarmo, a my musime makat a platit. Nič nedostaneme len tak, a s tym zadlžením je to strašné. A nakoniec ked oddialuješ babo tak sa potom nedari. ....ale asi tak to ma byť. Potom si to budeme važiť. Tak sa držte, ja pijem čajiček už s repíkom.Paaa.
Ahojte zeny, potrebujem poradit...
Minulý mesiac mi dlho meškala menštruácia, tak mi doktor pichnul vyvolávačku. Po nej som dostala menzes, ale tiež taký zvláštny - trval 6 dní, podom dva dni nič a potom opäť asi 5 dní krvácanie. Taká bledá čistá krv to bola. Predpísal mi duphaston, ktorý som užila 16-ty deň cyklu. Po ukončení som mala dostať menzes túto sobotu. Je utorok a stále nič. Je pravda, že mám také bolesti brucha, ako pred menštruáciou aj prsia ma riadne bolia...Ja už neviem, čo sa to so mnou deje. Vždy som mala pravidelnú menštruáciu a za posledné dva mesiace takéto výkyvy...Čo vy na to poviete?Nejaké rady?Mám z toho nervy...Ďakujem.
@mihalienka27 ahoj, dufam, ze sa to da do poariadku, predsa to nie je normalne., reagujem pretoze tiez mam akurat druhy mesiac problem s ms, dufam, ze nas nebudu napchavat hormonalnymi tabletkami 😒
@lejduska no uvidime...v pondelok idem k doktorovi, tak som zvedava...
@mihalienka27 tak urcite daj vediet, snad bude vsetko oka, ale cloveka zaujima co to moze sposobovat.., ja mozem ist az o tyzden a meska mi uz 8 dni.., je mi z toho blbo
@mihalienka27 po duphastone zvykne meškat takže by to malo byt všetko v poriadku predsa su to lieky ktore obashuju nejake hormony takže žiadne obavy:Po liekoch može byt menštulacia silnejšia a krv može byt tmavšia.
@mihalienka27 Super gratulujem, teším sa . Dufam že pribudnu dalšie tehu k tomuto počtu 🙂 Ako dlho ste sa snazili, brala si lieky alebo niečo iné?
@lu17 ale ved praveze my sme sa ani tak dlho nesnazili...dva mesiace 🙂. Este nechcem tak moc o tom hovorit, bo sa akosi bojim, este stale tomu neverim...je to pre mna take zvlastne...
@mihalienka27 Jééej to super správa .....užasne gratulujem 😲
@mihalienka27 tak to ti silno gratulujem..tesim sa s tebou 🙂 v ktorom tyzdni?? ale mas pravdu psst moc nehovorme, pochvalis sa ked bude cas
ahoj 🙂 som velmi rada..ze sa nám podarilo...vyzerá to tak, ze to najťažšie už mám za sebou...myslím tým nevoľnosti...čo u mňa neboli len ranné...ale celodenné ☹ ..bruško rastie..neviem co si mám obliecť..držím ti palčeky, neboj príde vtedy keď to najmenej čakáš 😉
mozem sa spytat preco mi dala lekarka duphlaston na otetehotnenie?
Dufam, že ano, pomoze. A brala si ten Duphaston od 15 dna, takze by to mohlo vyjst, hlavne asi na tonetreba mysliet.
Ani nie, skor na 3-4 den po poslednej tabletke dojde menzes... Nech radsej nepride....
ahojte ženy 🙂 potrebujem poradit...doktor mi dal dufík od 15-25 na špinenie a na to aby som bola tehu...beriem ho prvý mesiac 6 den a žačala som špinit tak tomu nerozumiem,zrejme to nezabralo..lebo som vždy týžden pre mrchou začala špinit..máte niekto skúsenosť? dakujem 🙂
@ lu17
som tu nová,robili mi testy na progesteron,tak mam ho strašné malo a tento mesiac som ani ovuláciu nemala:(((lekár mi nasadil predtým clostibegyt 1x1 a duphaston, teraz mam už brať iba clostibegyt 2x1 tab. Snažíme sa o bábo už rok, a stále nič:(( už som aj ja volala tej pani bylinkárke a tiež mi kazala piť tie čaje...chcem sa opýtať či ti kázala sa s nimi aj umývať,lebo mne kázala🙂 a brala si tie lieky potom??
Myslim si že nie niekomu za pomože hned prvy mesiac ..a niekomu nie.Ja si myslim že je oležite očistit si telo od škodlivych latok a pripravit ho na to že sa s nim bude niečo diat.Pila som tie bylinky a brala som kys.listovu.

@jljz911 Ahoj, takže som volala... babka mi povedala, že mam pridat dalsi cajik repik k tomu čo pijem. nič ine nehovorila, jedine ze sa mam potom ozvat a ak by nepomohlo tak potom osobne motlitbu. Aj spominala niečo s tym, ak mas porobene, a tomuto verim,.....lebo viem ze ľudia neskutočne závidia namiesto toho aby sa starali o seba 😠 A ešte ak pracujes s ľudmi plati to dvojnasobne,) takže niečo na tom je.
Mnoho osob ma aj červene šnúrky na rukách, vidieť to v tv ( moderatori a tak... ).. Je to prave preto, že im neprajú ich úspech a potom sa im nedari v laske... Človek je nešťastný ak nemá to prečo tu na tomto svete je, o to je to smutnejšie že nikomu nechceš zle, a prave tí druhí ti to neprajú... a tak sa to potom prejaví asi týmto, že máme aj problémy s detmi..
Na tejto stránke je dosť zaujímavé práve to, že mnoho žien má problém otehotnieť, čo inej populácii nechýba....Ked vidim tie, ktoré majú aj 10 a nestarajú sa alebo sú zanedbané... hrozné kam to speje.
Inak z toho duphastonu je fakt človek ako naliaty... no neviem či ho brať, má to aj účinok na udržanie plodu... a úpravy cyklu....
ale verím, že sa podarí práve kvôli takým radám ako babka povedala, pretože bylinky sú tu na to aby nám pomáhali.
Tak sa držte obaja 🙂 Už za chviľku bude babo kopkať? A to máš presne polovicu za sebou 🙂 Paa.