Meškanie menštruácie po Clostilbegyt a Duphastone
Ahojte snažilky! Viete mi niektorá pomôcť. Beriem 2.mesiac duphaston a 1mesiac clostilbegyt+duphaston, pretože sa mi nedarí otehotnieť. Výsledky z hormonálneho profilu som mala v poriadku, pravdepodobne mám "spomalené vaječníky" pod dlhom braní antikoncepcie. Problém je, že mi už 5 dní po dobratí clostilbegytu a duphastonu mešká menštruácia. Tehotenský test je negatívny ale bolia ma strašne prsia, mám citlivé bradavky, časté močenie a necítim sa celkovo najlepšie. Nemáte niekto takéto skúsenosti? Už sa začínam strachovať v čom je problém. Či mi liečba nezaberá, strašne túžime po bábätku.
Ahojte, tiez mam problem otehotniet, co tu citam tak zrejme ten Duphaston pomaha, beriem ho odteraz 3 mesiace a dufam ze sa podari, snazime sa už cez rok no zatial nic. Dufam ze nam vsetkym to raz vyjde a ze sa budeme tesit 🙂
@lu17 Tel.č. 055 6426320 p.Bobrvská je dobre ked volaš z domu lebo treba po nej zopakovat nejaku modlidbu je veriaca.Povec jej že som ta doporučila.Že vdaka nej som otehotnela teraz som vo 4 mes.😀
BABY tu je moj zazračny čaj pije sa 12 dni rano večer:
-prhlava
-praslička
-mata
-medovka rekarska
čaje kupite v lekarni a namiešate si do sačku za hrst všetkeho a pretrepete nech sa to dobre spojí všetko.
Držím vám palce myslím si že pomože očistit organizmus od všetkeho zleho a uvidíte že sa vajičko konečne uhniezdi a budete s udivom pozerat na tehu tes s // tak ako ja.Držím vám palce len treba verit.Po 12 dnoch jej treba potom zase zavolat a ona vám povie niečo ohladom čakier či je všetko na spravnej ceste troška je jej zle rozumiet.Ked sa hoci ktorej podarí otehotniet napíšte to sem a budeme sa sešit spolu s vami želámm va to lebo viem čo to je čakat na vytužene dietatko. 😉
@jljz911 Ďakujem Ti veľmi pekne 🙂
Tešim sa že Ti to vyšlo a dufam že sa to konečne podari 🙂
Je to určite veľka radosť po tom všetkom čakaní......
Je naozaj zaujimave ako podstupujeme liečbu, ako mame problemy ked si konečne planuješ buducnosť a dieťatko neprichadza.... a nakoniec môže poomocť aj takáto možnosť🙂 Su to ľudia ktorých treba brať s veľkou úctou, viem o čom hovorím, pretože som bola u veštkyne, ktorá vie povedať čo sa stane... a ak sa z nepochopiteľných príčin zamysliš nad tým čo Ti povedala pred pár rokmi a splni sa to, ... tak je naozaj niečo viac na tomto svete ako len to že tu žijeme 🙂
Ak to vyjde napíšem, samozreme. Beriem Duphaston, a dufam že sa to podari, samozrejem bylinky skusim tomu verím ... Aj ked si najprv musim dať do poriadku zdravie.
Som rada, že som našla cez tuto stranku viac info a hlavne ze nie som sama co ma tekéto problémy
🙂
Ozvem sa ako to dopadne ok?
ahojte baby. nemáte náhodou niekto skúsenosť so silným krvácaním po duphastone? brala som ho 8 dní a teraz mám dosť silné krvácanie (u mňa je to neobvyklé, menzes mám obvykle 4-5 dní a pomerne slabo krvácam, no teraz je to hrúúúza) začínam mať strach či je to v poriadku. už to trvá 3 dni a vôbec to neslabne. poraďte ak môžte. vďaka
@jljz911 Ahoj, takze volala som včera bylinkarke. Nedalo mi to... Poradila mi pit ten isty čaj ako Tebe a dokonca aj manželovi. Pijeme ho obaja. Je to mila pani, citit ze je silno veriaca. Tiež povedala motlitbu, potom ze si mame prezehnať čajik pred pitim a nieco aj s umyvanim.Niekedy som jej tiež nerozumela, ale citiť z nej pozitivnu silu. Povedala som jej ze sa Ti to podarilo, a pytala sa odkial mam kontakt, tak som jej povedala ze cez internet. A podakovala som jej za teba 🙂. Uz aj spominala ine zienky, ktorým sa to podarilo. Dufam že to pomôže.
Ak mi to nepomôže mam jej zavolať a osobne prisť. Takže uvidim. Ty si jej volala aj potom? Nemusela si ist k nej, a podarilo sa to hned v ten mesiac ako si uživala čajiky? A bolo to aj s liečbou Duphastonom?
Teraz sice beriem iba prvy mesiac Duphaston, len viem že pred 3 mesiacmi mi to upravilo cyklus, takže uvidime.Skor to bolo na moju žiadosť a moja dr. mi to predpisala.
Vrela vdaka a samozrejme budem čakať a dufať.
Paaa 🙂
@veji Tiež som mala silne krvacanie pred 3 mesiacmi a to som brala iba mesiac po zapale. Najprv som mala slabe a po 2 tyždnoch až zrazeniny. Test negat. Skor sa asi zvyšuje výstelka sliznice maternice a takto to potom reaguje. Ved uvidis, ale keby to bolo dlhšie ako 10 dni určite chod k lekarovi. Aby v tom nebol zapal.
@lu17 Ahoj som rada že si jej volala človek ma pocit že sa konečne niečo robí nie? 😉 Ja som brala duphaston 2 mes.a bylinkarka povedala že nemám brat žiadne lieky že prave naopak potrebujem vyčistit organizmus.Citila som sa po nich nafuknuta a pribrata.Tušim som aj niečo pribrala.Bylinky som brala akurat ked som mala svoje dni takže sme nemohli nič a do dalšieho ciklusu som otehotnela.Myslím že sa to podarilo ked som nemala ani plodne dni.Ináč ja mam rada čajiky a je važne chutny ani cukor ti tam nebude treba lebo tam je medovka.Po 12 dnoch som jej o5 volala pytala sa ma či citim že sa niečo zmenilo povedla som jej že sa citim lepšie konečne som nebola nafunuta.Povedala že mam dokupit dalšie bylinky na pečen a že všetko je na dobrej ceste že mi je požehnane.Po pravde dalšie som si nekupila a pila som stale ten isty 😀 A zabralo....A ešte pri tom sprchovano že mam hovorit všetko zle nech je zmyte...že vela robi aj negativna energia napriklad zavistlivych ludi či susedov....verila som tomu a aj verim.Takže snažte sa tak normalne a určite budeš tehu 😲 potom daj vediet
@jljz911 vieščo nič som nenašla.ja som už tiež hotová lebo teraz mi zase riadne mešká ale skúsim jej zavolať už ma nebaví stále čakať kedy mi príde a jesť tie hormony pripadám si ako sud.asi tak pred týždnom som na teba myslela že ako pokračuješ a ty si už tehu 😲 držím moc palčeky.ako sa cítiš?už ti aj bruško vykuká? 😉
@majca55 Skus zavolat nič za to nedaš .Citim sa dobre prve 3 mes.mi bolo tažko na žaludok a nejedla som maso nechutilo mi teraz už je všetko v pohode a celkom mi chuti pribrala som zatial 2kga dfam že to nepojde velmi hore lebo som aj bez tehotenstva bola pribrata.Bruško už je vidiet tak troška už nezapnem normalne rifle ako zapnem len si nesadnem lebo ma tlačia takže teraz nosim teplačiky 😀 lebo ma netlačia.Držim ti palce a skus jej zavolat daj vediet čo ti povedala pa
@jljz911 Ahoj ešte som nevolala, mam teraz po tom dobrati duphastonu mrchu.... a dost silnu, este ze som po nocnej. Je to hroza. 😒 Ale budem jej volať, lebo neviem čo ďalej... Uvidím čo mi povie. Zavolám jej v pondelok a dam ti vedieť OK? . Zatiaľ ani nic byt nemohlo, pretoze som brala aj antibiotiká. Takze odteraz by už mohlo niečo vyjsť.Aspoň dúfať 🙂 A ty ako, zatiaľ v pohode? Berieš aj kys. listovu?
@lu17 ahoj mam sa dobre všetko ide asi tak ako ma..zatial som pribrala 2 kg a teraz 16 teho idem do poradne budem už v 5 mes.a bruško pekne rastie.Beriem take vitaminy pre tehotne kde je aj kys.listova prve 3 mes.som brala aj samostatne lebo mi lekar predpisal.Povedal že po 3 mes stači ta čo obsahuju tie vitaminy
@jljz911 ahoooj,no co to tu citam???? tak predsa sa to podarilo??? a je to z tych cajikov?? ale ani si sa nepochvalila.....viem nie je to moc dobre ale som strasne rada ze cakas babinko!!!! ja stale nic!no ale zaujima ma vsetko,aj par slov co napises!!! tak pekny den a opatrujte sa!!! 🙂

@jljz911 prosim vies napisat to cislo na bylinkarku. Vidim ze ti to pomohlo, bola by som rada, kedze sa mi tiez nedari. Vdaka 🙂)