icon

Meškanie menštruácie po Clostilbegyt a Duphastone

janine6623
4. apr 2011

Ahojte snažilky! Viete mi niektorá pomôcť. Beriem 2.mesiac duphaston a 1mesiac clostilbegyt+duphaston, pretože sa mi nedarí otehotnieť. Výsledky z hormonálneho profilu som mala v poriadku, pravdepodobne mám "spomalené vaječníky" pod dlhom braní antikoncepcie. Problém je, že mi už 5 dní po dobratí clostilbegytu a duphastonu mešká menštruácia. Tehotenský test je negatívny ale bolia ma strašne prsia, mám citlivé bradavky, časté močenie a necítim sa celkovo najlepšie. Nemáte niekto takéto skúsenosti? Už sa začínam strachovať v čom je problém. Či mi liečba nezaberá, strašne túžime po bábätku.

Strana
z13
72catherine72
17. apr 2016

Ahojte, beriem Duphasotn už vyše roka a doposiaľ mi MS došla vždy do 3 dní od dobratia liekov. Tento mesiac však nie a nie prísť a od 7. 4. čakám a čakám, nič. Prsia ma bolia, sú naliaté, bruško ma pobolievalo, no nie tak silno ako pred MS. Test som si robila cca pred týždnom, no bol negatívny. Zhodou okolnosti v stredu idem na preventívku k lekárke, čo sa hodí, no ten čas sa vlečie a som nervózna z toho. Všimla som si, že viaceré ste mali takýto problém. Ako to napokon dopadlo? Kde bol problém?

vanda83
20. jún 2016

Ahojte, meskala vam menstruacia po clostilbegyte viac ako tyzden? Test som robila a bol negat. Dakujem

popusovapamela
Autor odpoveď zmazal
popusovapamela
27. sep 2019

Mešká mi mestrachacia us 10 dní aties brala clostin big tak kedi má prísť ovlaciha

popusovapamela
27. sep 2019

Mne po clostin ties mešká

popusovapamela
29. sep 2019

Mne ties mešká po clostin big a 10dni môžem bit Tech alebo mám čakať do kedi príde meštracia

popusovapamela
1. okt 2019

No mne us mešká skoro štyri tizden a brala som clostin prosím otpovet kedi má prísť ovlaciha

Strana
z13