Meškanie menštruácie po Clostilbegyt a Duphastone
Ahojte snažilky! Viete mi niektorá pomôcť. Beriem 2.mesiac duphaston a 1mesiac clostilbegyt+duphaston, pretože sa mi nedarí otehotnieť. Výsledky z hormonálneho profilu som mala v poriadku, pravdepodobne mám "spomalené vaječníky" pod dlhom braní antikoncepcie. Problém je, že mi už 5 dní po dobratí clostilbegytu a duphastonu mešká menštruácia. Tehotenský test je negatívny ale bolia ma strašne prsia, mám citlivé bradavky, časté močenie a necítim sa celkovo najlepšie. Nemáte niekto takéto skúsenosti? Už sa začínam strachovať v čom je problém. Či mi liečba nezaberá, strašne túžime po bábätku.
Ahojte, meskala vam menstruacia po clostilbegyte viac ako tyzden? Test som robila a bol negat. Dakujem
Mešká mi mestrachacia us 10 dní aties brala clostin big tak kedi má prísť ovlaciha
Mne po clostin ties mešká
Mne ties mešká po clostin big a 10dni môžem bit Tech alebo mám čakať do kedi príde meštracia
No mne us mešká skoro štyri tizden a brala som clostin prosím otpovet kedi má prísť ovlaciha

Ahojte, beriem Duphasotn už vyše roka a doposiaľ mi MS došla vždy do 3 dní od dobratia liekov. Tento mesiac však nie a nie prísť a od 7. 4. čakám a čakám, nič. Prsia ma bolia, sú naliaté, bruško ma pobolievalo, no nie tak silno ako pred MS. Test som si robila cca pred týždnom, no bol negatívny. Zhodou okolnosti v stredu idem na preventívku k lekárke, čo sa hodí, no ten čas sa vlečie a som nervózna z toho. Všimla som si, že viaceré ste mali takýto problém. Ako to napokon dopadlo? Kde bol problém?