Meškanie menštruácie po Clostilbegyt a Duphastone
Ahojte snažilky! Viete mi niektorá pomôcť. Beriem 2.mesiac duphaston a 1mesiac clostilbegyt+duphaston, pretože sa mi nedarí otehotnieť. Výsledky z hormonálneho profilu som mala v poriadku, pravdepodobne mám "spomalené vaječníky" pod dlhom braní antikoncepcie. Problém je, že mi už 5 dní po dobratí clostilbegytu a duphastonu mešká menštruácia. Tehotenský test je negatívny ale bolia ma strašne prsia, mám citlivé bradavky, časté močenie a necítim sa celkovo najlepšie. Nemáte niekto takéto skúsenosti? Už sa začínam strachovať v čom je problém. Či mi liečba nezaberá, strašne túžime po bábätku.
ahojky ja mam takýto istý problém stale clostil a dupaston beriem už 2 krat po troch mesiacoch s prestavkou a pomalý každy mesiac chodim na inekcie......tiež som s toho zufala...🙂ale netvoria sa mi vajička a ani testy z krvy mi nevyšli najlepšie...
pri prvom som mala len istý problem nasidil mi clostil +dupaston na 3 mesiace potom som mala 3 mesiace pauzu a v tedy som otehotnela ak vam možam poradiť idem si to teraz objednavat kvapky gynax už vela bab mi to povedali že to pomaha je to prirodna baza ale ma to učinky ako clostil a duphaston a ešte k tomu fyto soja...🙂
@katka159 ahoj....ano aj ja som zacala uzivat tie kvapky Gynex.....zohnal mi to sused,on sa takym veciam venuje a taktiez mi namiesal na taketo veci cajik....dneska som zacala prvy den a som zvedava ale verim ze to dobujujem!!!tabletkam uz moc neverim a je to predsa len chemia.....ale nemozme byt zufale a treba vyskusat vsetko!!! drzim palce!! 😉
@pancuska či mi veriš či nie mam kolegynku ktorá pozna s Košic jednu starenku je bylinkarka a že bezištne pomaha ludom dokonca aj lekari sa ku jech dodia radit ked si nevedia rady ma okolo 70 rokov nikde nechodi je len doma ale pomaha.Vraj už vela ludom pomohla tak som jej dnes volala a napisala som si zoznam byliniek čo mam pit 12 dni rano večer(mata,praslička,medovka,žihlava)a za 12 dni jej mam zavolat samozrejme sa ma ta pani pytala či som veriaca zopakpvala som ponej nejaku modlidbu a ona mi povedala že všetko je na dobrej ceste:Vraj v telefóne vie zistit či tomu veríš a povedala mi že čakry mam v poriadku či niečo v tom zmysle.Som toho názoru že verit niečomu musime a ja verim.Potom mi povedala že za 12 dni bdem musiet možno aj prist .Vravela mi že vela žien nevedelo otehotniet aj 6 rokov a po bylinkach otehotneli a lieky nemám brat v žiadnom pripade zatažuje to obličky srdce aj maternicu.Myslim si že v tom niečoo bude len treba verit.Vraj mi potrebuje dostat s tela tie toxiny z liekov očistit oraganizmus.Bola mila uvidim a dam vediet čo sa za tych 12 dni zmenilo som zvedava.Nema ani mobil len pevnu linku. 😲 A hlavne doržiavat pitie toho čajika zmes hrsti s každej bylinky a jednu čalovu.lyžičku do 0,3dc tak dnes večer už varim odvar ak chcete skuste to aj vy a potom si budeme pisat ake to ma vysledky
@majca55 ale nebud zufala...aj ja som niekedy zufala ale treba asi niečomu verit asi určite som chcela napísat.Ja sa pred pitim čajiku mam prežehnat a ked sa sprchujem mam povedat že nech sa všetko zlo zmyje.Možno to znie divne ale niečo na tom bude....vela ženam to pomohlo a je to lepšie ako tie lieky nie? 😎 😲 😲
@jljz911 no tak ja tomu verim!! naozaj si myslim ze je lepsie skusat takto ako valit do seba nejake tabletky! a ani som sa dobre necitila po tom clostyle taka vsetko napäte....noja som tiez veriaca a ti poviem ze uz dlho sa modlim aj s muzom aby to dobre dopadlo!!!ak je clovek veriaci nie je na skodu sa pomodlit!! ja by som rada vyskusala s tebou tie bylinky ale to uz by som mala vela naraz tak uvidim co mi urobia tieto ale ty si zarabaj tie cajiky,co viem tak vsetky co si tam napisala su na plodnost!!!!babicka musi byt uz dobre skusena len kde som ja a kde su Kosice 🙂
@jljz911 no už som začala 😉 ale je to ako pišeš - pre mna dosť chaoticke, kukala som už aj na nete niečo... Konkretne aj stranku čo mi poslala pancuska 🙂 ako su tam fakt super veci ĎAKUJEM!!!!! 😎 ste fakt zlate....
jljz911 a ty teraz si už douživala a začinaš dalši mesiac alebo ako si na tom???? ja som teraz od 10 začala zase duphaston 😒 a dok. mi kazala počkať či pride menzes a ak ano tak na 3den clostil- čo je pre mna ta horšia varianta ☹ a ešte sa chcem spytať, aka teplota by asi mala byť po ovu pred menzesom? Ja mam teraz 36,9 ale kedže si to meram iba 3dni tak som z toho jelen!!!!!!!!!
@jljz911potom daj vedieť ako si dopadla stými čajikmy, ja verím, že bylinky dosť pomôžu, ale človek musí mať aj psychickú stránku- aj keď to je už ťažšie, veď to poznáme 😉 ... ja som najskôr pisala a až potom kukam ako dalako ste sa vy už v debatke pohly 😀 a ja o dva takty vzadu 😀 😀 .....
@pancuska ja som tiež veriaca a veru odkedy sa snažime som pridala do repertoaru aj modlidby k sv. tadeaškovi- lebo on ževraj velmi pomaha ludom ktory sa trapia- tak uvidim čo zaberie 😉 ,,
Baby a vam po tom duphastane nebyvalo tak zle na vracanie a odpadnutie??? Lebo ja mavam teke pocity večer, asi od kedy to uživam ale nechcela som prehanať ☹
@ninka.b1 ja som mala duphaston kvoli tomu aby som nepotratila ale ako som uz spominala bolo to mmt tak som ho rychlo vysadila,ale zo zaciatku mi bolo nevolno neviem z coho 🙂 a k tej modlidbe: sranda mne poslala jedna pani z nemocnice brozuru kde su modlidby k sv.Gerardovi ktory pomaha mamicka ktore nemozu otehotniet ale pozriem si aj sv.tadeasa ..... 😉
@ninka.b1 ja som sama zvedava ako to zaberie pisala som že jej mám o 12 dni zavolat tak uvidim sama neviem čo sa ma zmenit za tych 12 dni ale určite to na niečo bude dobre že sa mi telo troška očisti od tych liekov.Moj priatel na taketo veci neveri ,ale ked sme sa večer o tom bavili tak mi povedal že niečo na tom musi byt.teraz bude 2 den takže je to taky štart.Varj pomohla vela ženám tak dúfam sa nam zadari.Potom naíšte aj vy dievčata ako to s čajíkmi dopadlo som zvedava.
@ninka.b1 ja som už dobrala dve balenia takže druhy mesiac liečby a dalšiu už nechcem.Verim v silu byliniek tak sa čajikujem.Uvidiš že sa do toho merania dostaneš.Ja mam telptau v den mendezu cca 36,4 pri ovulacii čiže v strede cyklu ju mam nízku a potom stupa hore ked je nizka máš plodne dni a potom sa zvišuje nahor ked sa dostane na hranicu cca 37,0 a viac a vydrži ti tam viac ako 10 dni tak si tehu a už ti vynecha aj menštrulacia.Len meraj rano nezabudni.Dúfam že si s toho vyšla lebo to tak píšem všeliako 🙂
@jljz911 neboj sa ona ti pomoze!!! v mojom blizskom okoli bola tiez jedna babicka,ale uz zomrela a tak naucila aj take dve tety ale tie nie su take dobre ako bola tato!! jeden krat som uz tej tety bola ale len ma vypocula a kazala mi pit caj gynastan a ja mam otocenu maternicu a na to mi kazala robit zabal z pol kg cibule,3VL olivoveho oleja a 1l palenky a kazdy vecer robit obklady ale som to neskusala.....zda sa mi to byt take blaznive na otocenie maternice!a prikazala jest vela zeleru!ale to bolo skoro pred rokom ked som tam bola....no a teraz sa cajikujem podstivo,najskor som chodila len na wc aj v noci ale uz sa to umudruje!uz to robim treti den!!vcera ma trochu pichal spodok ale ked som cerstvo po laparke myslim si ze to sa tam nieco regeneruje!!a kolko krat za den tie caje pijes?
neviete mi poradit? mam od piateho dna menstruacie clostil , ale mrchu som dostala az vcera neskoro vecer ...........mam to ratat az od dneska?
Ahojte chcela by som sa aj ja sem pridať k vám...ja som začala brať Duph. lebo som mala cystu na vaječníku a môj starý doky ma posielal na operáciu ale ja som to odmietla. Potom som prešla druhému doktorovi a vypísal mi Duph. po 3 mesiacoch cysta bola preč. O nejakú krátku dobu sme sa rozhodli, že už je na čase plánovať bábo tak od septembra sa pokúšame ...Po Duph. sa mi MS predĺžila na 38-40 dní , potom som to povedala doktorovi, že ak mám takýto cyklus kedy asi mám ovuláciu a v tom mesiaci ešte na 48. dní som nemala MS, tak sa pozrel na to cez sono a niečo tam videl poslal ma s tým preč, že si mám spraviť test a mám začať brať znova Duph. Na 65. deň som dostala MS :( to bolo na 7 deň po ukončení brania Duph., ale keď niečo videl na sone tak som sa veľmi tešila no testy boli neg. a obdobie medzi 50. a 65. dňom bolo pre mňa veľmi ťažké, bola som strašne nervózna, výbušná proste cítila som sa ako sopka, ktorá sa chystá vybuchnúť každú minútu, prišla MS ktorá trvala 7 dní , silné krvácanie také som nikdy pred tým nemala. Potom ma doky poslal na endokl. vyšetrenie lenže k tomu musím byť dva mesiace bez hormónov..resp. dve MS bez Duph. dnes je 44.deň MS stále nikde, už pomaly by som mala dostať druhú MS a ja ešte nemám ani prvú.... O mojom dokt. sa hovorí, že je obrý ale som už z toho strašne smutná, mesiace letia a ja nie som ani o krok bližšie k cieľu . Ešte by som dodala že antikoncepciu som brala v 18-ke aj to max 3-4 mesiace a odvtedy som vôbec nebrala iba v 25.-ke keď som mala cystu, ktorá potom zmizla ale to tiež len 3 mesiace, teraz mám 28 rokov . Síce mi Duph. odstránil cystu ale predĺžil cyklus, kde možno ani nedochádza k ovulácii. Toto sú moje skúsenosti s Duph. Držím vám palce baby a verím, že sa nám to podarí !!!
@pancuska Pijem ho ráno ja večer je celkom dobry.Bylinky som si kupila v lekarnia ale zmiešala som zo všetkeho hrst nie cele balenia.Možno mi nabuduce da inu kombinaciu čajikov a nebudem musiet kupovat všetky.Moja kolegyna vravela že ta babička pomohla aj jej svokre po poražke,švagrine na nepodnost ma teraz 3 deti a vela ludom.Dala mi na nu čislo a zavolala som vravela som si ved nič za to nedam uvidim ake budu vysledky.Je to v pohode rano si privstanem a urobim si čajik a prelejem si ho do flaštičky a v praci ho pijem a večer o 18-19 cikat z neho velmi nechodim.Viem že to možno nebude tak zazračne rychlo ako by som chcela ale dufam že do 3 mes.už budem mat pupeček tehotensky nie ten čo mám teraz 😀 fajne som pribrala po 2bal.clostiku+dupfastonu hlavne na bruchu hrozne.viem že zazraky na počkanie sa nikde nedeju ale viera v niečo čo si mysliš že ti pomože je doležitejšia je to aj o psychike.Myslela som že tem nesiac nebudem ani merat ale rozhodla som sa že ešte ten mesiac pomeram teplotky .Akurat dnes som to dostala mala som 36,3 takže krivku mam ukažkovu a ovu prebieha. 😎
@marashy A ako dlho sa to pokušate?Ak kratko tak vec že to niekedy tak rychlo nejde.Ked sme my začali uvažovat o dietati tak som si myslela že stači jedna davka a budem v tom ale už čak rok aj 4 mes ma presvedčil že to tak lahko nepojde.Sranda že ženy sa pred otehotnením charia lebo sa boja a ked chcu tak ono to má tolko času že až.Mám spolužiačky zo strednej čo otehotneli na prvy šup čo spali s chalanom.Niekedy som troška smutna ale už neplačem prvé mesice mi niekedy bolo aj do plaču ale už to beriem tak ako to je že sa snažime netlačime na pílu nie vždy sa to da hlavne ked sme obaja unaveni s prace alebo ked sa nám mínaju smeny ja ranne on nočne a podobne.A s toho duphastonu som mala divnu menštrulaciu uplne hnedu 4dni len hneda krv dnes som dostala a zase hneda hrozne to je vraj s tych hormonov.Clostilbelgyt ti nedava??Je to na vytvorenie folikul ktrore potom dosrastu do určitej velkosti a vypustia vajičko ktore može byt oplodnene berie sa to od 5DC 5dni potom sa chodi na sono a kontroluje sa velkost filikulu a povie ti presne kedy ma byt styk.držim v každom pripade palce 😲
@clauda2010 rataj od dneška jeden den hore dole nevadi
@jljz911 no snažíme sa 9 mesiacov a tiež som si myslela, že to pôjde šup šup....no zistila som že to nie je také jednoduché. Ja ani neverím nikomu kto mi povie, že sa im to podarilo na prvý šup🙂. Ja som sa tiež rozhodla, že to nebudem siliť a prestala som si merať baz. teplotu ...veď hovoria aby na to človek nemyslel ale keď hneď ráno si meria teplotu alebo kuká televízor, každá druhá reklama je o bábatku.... tak ako na to nemá myslieť..., no teraz som sa rozhodla, že schudnem a hovorím si, že teraz by som" ozaj nemusela otehotnieť "ale nebránime sa takže takto som skombinovala naše snažilkovanie sa, že "akože nechcem "...možno to zaberie🙂 Nedal mi zatiaľ nič a ani teraz neberiem nič čakám na endokl. vyšetrenie...uvidíme čo bude teraz ešte počkám mne nerobil ešte ani profil, či vôbec mám ovu. ale pred duph. som mala normálny cyklus, tak verím že sa to zase vráti a bude všetko v poriadku...trpezlivosť ruže prináša....
@marashy Aj ma chcem schudnut bribrala som 🤐 mam doma orbitrek cvičila som na nom každy den 30 min ale potom sa mi niekedy nechcelo atd ...a teraz sa mi vobec nechce ale troška tie faldičky okolo bruška bokov stehien a zadku treba dat dole.tak dúfam že si niekedy budeme pisat ako našim detom teču sopliky a rastu zubky 😲
@jljz911 ono to mas taak aj ja som sa dlho branila byt tehu a teraz uz to bude o mesiac 2 roky snazenia a nic.....no teda mmt.....a vies ze aj ja som nejak pribrala po tom clostyle? ked som mala to mmt som schudla 2kg ale teraz uz ich mam naspät....no ale ked som ho brala....koniec! 😉 no a ked budeme tehulky bruska nam narastu az v 12tt 🙂 ale dockame sa....myslim ze tie cajiky zaberu az po 2-3 mesiacoch a mozno budeme prekvapene 😉

@jljz911 no ja som sa dala na cajiky!!! vyskusaj aj ty ale s tymi tebletkami by som si dala uz pauzu a tak mozno sa podari aj ked budes mat takuto prestavku!ja som tak otehotnela ale .....no a moja kamaratka tak isto otehotnela az ked mala z clostylom prestavku..... 🙂