icon

Meškanie menštruácie po Clostilbegyt a Duphastone

janine6623
4. apr 2011

Ahojte snažilky! Viete mi niektorá pomôcť. Beriem 2.mesiac duphaston a 1mesiac clostilbegyt+duphaston, pretože sa mi nedarí otehotnieť. Výsledky z hormonálneho profilu som mala v poriadku, pravdepodobne mám "spomalené vaječníky" pod dlhom braní antikoncepcie. Problém je, že mi už 5 dní po dobratí clostilbegytu a duphastonu mešká menštruácia. Tehotenský test je negatívny ale bolia ma strašne prsia, mám citlivé bradavky, časté močenie a necítim sa celkovo najlepšie. Nemáte niekto takéto skúsenosti? Už sa začínam strachovať v čom je problém. Či mi liečba nezaberá, strašne túžime po bábätku.

evkaco
14. máj 2011

@janine6623 ahoj, ja som brala duphaston skoro rok a clost. 3 mesiace. Nemala som ovuláciu, nedorastali mi folikuly. Nakoniec sa mi po clost. podarilo otehotniet, ale hned som o male aj prisla. Nakoniec som otehotnela bez vsetkych liekov, ked som si uz myslela, ze pojdeme do ISCARU. Tak drzim palce 😉 Inak MS mi vzdy meskala aj pri liekoch.

pancuska
14. máj 2011

@marashy ahoj az teraz som sa dostala k tvojmu pribehu.....no ja si myslim aspon co som doteraz pocula a co mi bolo povedane ze ak chce zena byt tehu tak musi mat na spravnom mieste cyklus....mozno naozaj budes mat nieco so stitnou a ta ti hapruje s MS.....viem ze duphaston by mal cyklus upravit.....ja som ho napr brala aby som nepotratila...a vies niektori dr.ked to snazenie netrva vyse roka a viac tak niekedy sa tym ani nezaoberaju....vyskusaj s nami pit nejaky caj mozno to pomoze!! ale netreba zufat!! ak by si mala nepravidlenu ovu tak ja som si na vyvolanie pichala pregnyl v kombinacii clostyll a pregnyl....potom som bola sice tehu ale mmt takze moj problem bol asi tam!! ale hlavu hore zvladneme to vsetky co sme tu!!! 🙂

pancuska
14. máj 2011

@evkaco som velmi rada ze sa tu docitam aj pozitivnych prispevkov a velmi ma to tesi ako si dopadla!!! 😉 je to aj pre mna podpora!!! 🙂

ninka.b1
14. máj 2011

No takže, je to fakt ako čitam!!!! A ja som furt rozmyšlala ako sa mi brucho zväčšuje 😠 ... na vahe zmenu nevidim, ale na sebe riadnu 😖 !!!!
Inak sa začinam trošku bať, ked pišete, že po clostile sa vam aj podarilo ostať tehu ale potom ste o babo prišli ☹ .... Nemôže to byť aj tymi liekmy????
Ja vždy ked sa sem dostanem, vy už mate prebrate tolke veci!!! 😉

donalona
15. máj 2011

Ahojte baby, dlho som tu nebola. s manzelom sa snazime o babo asi rok, druhy mesiac beriem duphaston 15-25 den cyklu a prvy mesiac k tomu som brala aj clostilbegyt 3-8 den cyklu.ale zabudla som si vziat posledne 2tbl, brala som ho teda len 3-6 den cyklu. mate niektora skusenost s tmy ze ste otehotneli po tychto tbl??? ovulaciu mam, prolaktin uz v norme, neviem kde to viazne. pouzivam aj ovu testy, teda viam presne kedy mam ovu.

marashy
16. máj 2011

@pancuska Ahoj ďakujem za odpoveď a dúfam že onedlho budem múdrejšia ale sám doktor navrhol aby sme sa začali s tým zaoberať, lebo že to môže potrvať kým sa nám to podarí.... ale pred duphastonom som mala normálny cyklus ...Ja viem, že to príde a prajem to aj vám aby ste sa čoskoro dočkali zázraku 🙂

dusika11
16. máj 2011

@pancuska prepac ze som sem tak vtrhla ale obcas citam aj ine diskusie..neboj sa trombofilie..ja som cele tehu mala injekcie..fraxiparine pod dohladom lekarov nemusi by t ziadny potrat...takze si nedavaj cierne okuliare na nos...bude dobre...a aj otehotnies..urcite teiz som tym dost presla...aj liekmi a tak...dnes je lekarska veda na vysokej urovni...mozes absolvovat inseminaciu alebo umele ak to nepojde inac...inac gynex je super ...a pomahaju brusne tance k otehotneniu....

pancuska
16. máj 2011

@marashy podla slov dr ide na to zodpovedne a tak si myslim ze ti pomoze!!!drzim palceky a dakujem 😉

silvia0201
16. máj 2011

ahojte. tak ja sa tiež pridávam k vám. dneska mi maordinovala dr. closti+duph., ale ako som sa teraz dočítala, moc to nepomáha. tak som zvedavá.

pancuska
16. máj 2011

@dusika11 velmi pekne dakujem za podporu!! nie je nad to ked si tu clovek moze precitat par peknych povzbudzujucich slov,hned sa mu lepsie pozera na svet 🙂

dusika11
16. máj 2011

@pancuska v pohode plno kamosiek to bralo..aj ja clostyl pregnyl a bla bla bla..dva roky a nic...a teraz mam dvojicky..mozno budes musiet mat inseminaciu mozno IVF ale inseminacie mozes 6 krat do roka 3 IVF..to zvladnes nieco uz len s toho vystreli..a naozaj na zenske veci pomaha brusny tanec....budes mat deti ako smeti neboj...len treba bojovat dalej...

silvijaa
16. máj 2011

ahojte. tak som si vas nasla....ja mam jedneho synceka, sest ročného, a už tri roky sa pokusame o druhe babatko. bola som aj na prefuky vaječníkov, vraj všetko v poriadku. pred tromi mesiacmi mi v poradni pre sterilitu zistili z hormonalneho profilu, že mam velmi nízky progesteron....hodnota bola 0,4. tak mi dr predpisal clostilbegyt. prvý mesiac po jednej. moc sa to nezvýsilo. druhy po dve tabletky, ale hodnota je stale nízka, aj ked trochu vyssia. tento mesiac mi zvýsil davku na tri tabletky denne. musím ale povedať, že menstruaciu som mala na den presne, 28 dnový cyklus. čo sa mi pred tým nestavalo, mala som 30 - 33 dnový cyklus. vela žien píše, že maju bolesti pri ovulacii, ja som žiadne bolesti nemala, absolutne nič....nechapem tomu. a som dosť smutna z toho, že ani po liečbe ten hormon nechce isť hore.....mala niektorá z vás takýto istý problem ako ja? dakujem

jljz911
17. máj 2011

@pancuska uvdime ako nemyslim si že zaberu hned za 12 dni po dobrati všetko ma svoj čaj necham sa prekvapit teraz mam dilemu že chcem troška schudnut a nemysliet na otehotnenie chcem tomu nechat volny priebeh 😉

pancuska
18. máj 2011

@jljz911 no tak o chudnuti mi nieco hovor.....pocitam ze ty nevyzeras ako ja....ja uz mam 10kg navyse a nie a nie dole.....

marashy
20. máj 2011

Ahojte dievčatá, vyzerá to tak že diéta a zmena myšlienok mi pomohol( a balík duphastonu asi tiež bol na pomoc)...meškanie tentokrát je z toho najkrajšieho dôvodu na teste sa mi objavili dve čiaročky ...budúci týždeň pôjdem k doktorovi, ale už včera aj dnes behám na WC, verím že všetko bude v poriadku. Ešte Vám tu spomeniem jednu vec o čom si myslím, že tiež pomohol a je to gél na podporu počatia Conceive plus....niekde som sa dočítala, že mnohí to používajú a tiež sa im podarilo aj po dlhšej dobe s použitím tohoto gélu otehotnieť....u mňa to za pokus stál. Veľmi vám držím palce ...

pancuska
23. máj 2011

@marashy velmi pekna sprava a budem ti drzat palce aby to dobre vsetko dopadlo 1.trimester je najhorsi a tak treba si davat pozor 😉 a ten gel si si kupila normalne v lekarni?

marashy
23. máj 2011

@pancuska ďakujem pekne a ten gel som objednala na internete a prišlo to veľmi rýchlo 🙂 http://www.otehotnenie.sk/product/conceive-plus...

pancuska
23. máj 2011

@marashy pozriem si to 🙂 a dakujem...

ninka.b1
23. máj 2011

@marashy gratulujem 😉 velmi pekna, pozitivna správa!!!!!

ninka.b1
24. máj 2011

No my tento mesiac zase nič ☹ .... dnes mi dorazila MS ☹ ☹ ☹

jljz911
26. máj 2011

@pancuska fu ja mam na svoju vyšku 70kg takže som pribrala za rok 10 ale chudnem aspon myslim večer nejem aj ked teraz som taha hladna ale už nevečeriam a držim 14 dnovu dietu takže citim že niečo už išlo dole a cvičim každy den 30 min na orbitreku

jljz911
26. máj 2011

@marashy waw gratulujem

pancuska
26. máj 2011

@jljz911 aj ja som nabrala 10kg,vsetko mi je male no hruza a ide leto asi radsej ani na slnko nevyleziem 😉 a ako pokracujes s bylinkami? ja som teraz dostala mrchu tak bylinky nepijem a ked mi prejde zasa zacnem....ale normalne citim ze tam mam nieco zmenene take som mala bolesti no hruuuuza,neviem ci to ma kazda po laparke ale nech sak nieco vydrzim!!

jljz911
27. máj 2011

@pancuska bylinkujem sa povedala mi že mam nazbierat a posušit alebo kupit ak chcem par byliniek na prečistenie pečene a potom hovorila že boh mi požehnal a že nam je dieta dopriane takže uvidime ale verim že na niečo to bude dobre len škoda že mame malo mojkania sa mi zda opačne mame smeny a ja o 23 nevladzem ked taham ranne a večer som unavena ako pes 😒

pancuska
28. máj 2011

@jljz911 ved to.....ta prekliata robota ale clovek ju potrebuje a peniaze tiez,tazko by nam bez nich bolo.....no co ked potom nevladzeme a nase polovicky su paseee.....teraz je taka blba uponhlana doba,vsetci sa len niekam zenieme a neviem vypnut!!neboj sa tiez vela krat vecer odmietam manzela ale ked clovek je unaveny ako pes co ma potom robit? ...potrebovala by som nejaky energeticky napoj,alebo take nieco ako viegra aby bola zena zrazu vsetkej unavy zbavena 🙂

dicinka1
31. máj 2011

@katka159 ahojky..akurat čitam..ty si otehu s clostylom?a prečo sa to skončilo?

dicinka1
31. máj 2011

@marashy ahoj..tak nakoiec to vyšlo?tak to,čo doktor videl na sone,bolo babetko?

marashy
31. máj 2011

@dicinka1 ahoj nie vtedy to nevyšlo až na ďalší cyklus, vtedy som potom na 65 dní dostala MS po duph. ale na ten ďalší sa nám podarilo 🙂 zatiaľ to vyzerá nádejne 7-ho idem zase k Dr.
jljz911 ďakujem pekne a držím vám palce dievčatá 🙂

katka159
31. máj 2011

@dicinka1 mne to pomohlo pri prvom ale teraz sa snažime o druhé a nejde to

zeta123
6. jún 2011

ahojte zienky! mám podobný problém ako vy. uz rok a pol sa snazíme o bábo...zatial nic.zacala som brat dufík nakolko som mesiace menzes nemala...aj 4 mesiace. dufík berem asi 4 mesiace. menzes sa mi upravil...ale stále nic. spermiogram je dobrý. teraz rozmýslam ci mám zacat brat aj clostil, ale cítala som, ze sa od clostilu priberá. mám problémy s nadváhou...poradte mi prosím...dakujem