Mirena

nikuskaska
25. júl 2018

Ahojte, ako ste spokojné s Mirenou? Ja som už trosku oľutovala, že som si ju dala. Rozhodla som si ju dať po pôrode, aby som sa neotravovala s antikoncepcnymi naplastami Evra, robili sa mi po nich na tele fľaky. Po zavedení Mireny fajn a neskôr po styku sa spustila 6 týždňov trvajúca silná menstruacia. Bola som na kontrole, teliesko sedelo tak mi dal lekar na vyber či mi ju vyberie, ale vraj mám vytrvať, že škoda vyhodiť takto peniaze keď sedí dobre. Dali mi injekciu na zastavenie krvácania. Odvtedy mám menštruáciu neplánovane z hodiny na hodinu, silnú, slabšiu, ako kedy. Teraz sa spustila opäť po styku a mám aj slabé menštruačné bolesti. Máte to niektora tiež tak? Fakt mám len vytrvať kým sa to utrasie?

janulka2811
25. júl 2018

Ahoj,pisem ti sukromnu spravu.

hettinka
26. júl 2018

@nikuskaska pol roka trvalo, kým sa to “ utriaslo”. Najskôr ms stále, potom nepravidelne, po styku 1-2 dni a po polroku mi nabehla normálna menstruacia 28 dňový cyklus, len slabšia.
Po vybratí ale trvalo 3 roky, kým sa telo dalo dokopy. Za mna vybrať a žiadna antikoncepcia na báze hormónov. Je to svinstvo.

tucniacka11
26. júl 2018

Ja mám už druhu, som spokojná, žiadna menštruácia. pri prvej tiež som najskor ľutovala špinila som pár týždňov, ale potom super

zutera
26. júl 2018

Já jsem s mirenou spokojná,je fakt že trvalo asi půl roku než to ,,sedlo", občas špinění,ale jinak super

zutera
26. júl 2018

Jinak po tom sexu jsem taky zvykla špiniť,ale po půl roku v pohode

ninusa7
26. júl 2018

@nikuskaska ja by som pockala,mne to trvalo 1rok,kym sa to upravilo.Predsa je to cudzie teleso v tele.A ak kontrola dopadla ok

nikuskaska
autor
27. júl 2018

Zvažujem zotrvať a uvidíme, len som si chcela precitat, že v tom niesom sama a utrasie sa to.