icon

Môže byť mokrý prd príznakom zdravotného problému?

2. aug 2025

Ahojte. Normalne sa to tu hanbím napisat. Od rana mam zvuky v crevach akoby tam prebiehala vystavba mrakodrapu. Ziadne krce ani nic. Len nutkanie ist na velku. Ked teda idem, ze reku hadam sa vydarí iba akoby plyn a potom hlien je to take ako naozaj bledohnedy hlien.
V zivote som sa s nicim takym nestretla. Len uz od rana mam tento pocit a strach sa uvolnit. A pritom nejde zo mna nic 😢

zuzinka888
2. aug 2025

Mozno mas crevnu chripku ci bacila. Zarad probiotika a fermentivane potraviny- ak sa nepolepsi v pondelok k lekarovi

anonym_933c3d
2. aug 2025

@anonym_autor mne sa to obcas stáva, vzdy to samé prejde za par hodín alebo druhého dna

anonym_7cbbf2
2. aug 2025

Asi si niečo zlé zjedla, ja som naposledy mala také pochody a trošku ma prehnalo a spomenula som si, že som deň predtým zjedla pár neumytých ringlót zo stromu, aj zo zeme + ešte slíže s makom a tvarohom 😁

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
2. aug 2025
@anonym_933c3d

@anonym_autor mne sa to obcas stáva, vzdy to samé prejde za par hodín alebo druhého dna

@anonym_933c3d kokso snad ano 🥹 lebo ja nemavam taketo tazkoati

autor
2. aug 2025
@anonym_7cbbf2

Asi si niečo zlé zjedla, ja som naposledy mala také pochody a trošku ma prehnalo a spomenula som si, že som deň predtým zjedla pár neumytých ringlót zo stromu, aj zo zeme + ešte slíže s makom a tvarohom 😁

@anonym_7cbbf2 haha ja prave si na stravu davam pozor akurat viac vlakniny sa snazim ale to casto cize neviem 🤔