icon

Môže gynekológ zistiť dátum posledného pohlavného styku?

elsaanna1
11. máj 2025

Ahojte kto mi poradí zistí gynekológ kedy som mala pohlavný styk?? ako

elsaanna1
autor
12. máj 2025
@domka222

Celkom vážne chcem vidieť reakciu gynekológa, keď tam s týmto prídeš 😂

@domka222 môže byť

elsaanna1
autor
15. máj 2025
@viestta

@elsaanna1 myja zlata, ziaden doktor ti taky papier nevystavi. A jedna nevyziadana rada: Ani s papierom nedokazes, ze si nebla neverna. Vybrala si si debila za partnera, ziarliveho chruna, ktoreho je najlepsie poslat kade lahsie. Vernost sa dokazat neda, nenic si zivot s clovekom, ktory ti neveri a ktory si ta nezasluzi.

@viestta prečo

viestta
15. máj 2025
@elsaanna1

@viestta prečo

@elsaanna1 co preco? Zijes s debilom, zbytocne pri nom stracas cas. Nikdy ho nepresvedcis o vernosti. NIkdy, Vzdy ta bude podozrievat, vzdy ta bude deptat, vzdy ta bude ponizovat. On sa nezmeni. On je vol uz zo svojej podstaty.
Rady si dostala, ako s nimi nalozis je tvoja vec. Ty s nim budes alebo nebudes zit, nie my.

ika02
15. máj 2025

Nenapísala si, čo ešte od Teba chce, ako Ťa kontroluje, ako inak Ti "spríjemňuje" život. Myslím, že by bolo toho na 3 strany. Mýlim sa?

maminkadeticiek
15. máj 2025

Ona odpovedala na otazku preco to robim ze MUSIM.Tu asi naozaj nieco nie je s kostolnym poriadkom.

elsaanna1
autor
16. máj 2025
@ika02

Nenapísala si, čo ešte od Teba chce, ako Ťa kontroluje, ako inak Ti "spríjemňuje" život. Myslím, že by bolo toho na 3 strany. Mýlim sa?

@ika02 nie ale on len potrebuje ten papier lebo sme od seba 3 týždne

elsaanna1
autor
16. máj 2025
@jaskolka

Ja som sa zasmiala normálne...To ako si predstavujes? Že prídeš ku gynekológovi a on ti po prehliadke povie,že styk bol pred tromi dňami a piatimi hodinami? Alebo že vôbec nebol?

@jaskolka ano či nie?

ika02
16. máj 2025

Asi som ja nejaká vadná, ale keď napíšeš, že "on LEN potrebuje ten papier...", tak ja by som sa zbalila a viac by ma navidel. Ty to berieš ako normálnu vec. Prepáč, ale choď k odborníkovi, lebo už máš chorý pohľad na vec. Daj si povedať a porozprávaj sa s psychológom, možno Ti otvorí oči.

stellariaaquatica
16. máj 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 ty potrebuješ papier od psychológa alebo aspoň zo skoly že si normálna, sorry ale on potrebuje AKY papier? Ty a tvoj akože frajer neviete ako funguje biológia? Žiadny gynekológ ti nenapíše dátum sexu ty nemáš vo vagíne kalendár preboha

elsaanna1
autor
17. máj 2025
@stellariaaquatica

@elsaanna1 ty potrebuješ papier od psychológa alebo aspoň zo skoly že si normálna, sorry ale on potrebuje AKY papier? Ty a tvoj akože frajer neviete ako funguje biológia? Žiadny gynekológ ti nenapíše dátum sexu ty nemáš vo vagíne kalendár preboha

@stellariaaquatica prečo veď vobec sa to nedá aspoň približne

stellariaaquatica
17. máj 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 a ako by to vedel približne? Ako si to predstavuješ že podľa čoho ? Veštica mu to povie? 😂 Približne sa to dá hej že či to bolo posledný týždeň či nie. Dátum ani hodinu ti určite nepovie. Ty máš 13 rokov či čo

jaskolka
19. máj 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 nie, určite sa nedá ti vystaviť papier,že kedy bol sex na deň a minútu presne 🙈
Gynekológ tá s takou somarinou akurát vysmeje

vivien234
19. máj 2025

@elsaanna1 ako sa dá zistiť dátum pohlavného styku??? To prvýkrát počujem..

elsaanna1
autor
21. máj 2025
@vivien234

@elsaanna1 ako sa dá zistiť dátum pohlavného styku??? To prvýkrát počujem..

@vivien234 neviem za to sa pýtam tu

elsaanna1
autor
21. máj 2025
@jaskolka

@elsaanna1 nie, určite sa nedá ti vystaviť papier,že kedy bol sex na deň a minútu presne 🙈
Gynekológ tá s takou somarinou akurát vysmeje

@jaskolka ale nie že presne ale približne deň a hodinu,ale myslim že tak napríklad ja neviem že pred 6 týždňami alebo také niečo bože už fakt neviem

elsaanna1
autor
21. máj 2025
@stellariaaquatica

@stellariaaquatica tak to viem aj ja sama ze tam nemám kalendár

stellariaaquatica
21. máj 2025
@elsaanna1

@jaskolka ale nie že presne ale približne deň a hodinu,ale myslim že tak napríklad ja neviem že pred 6 týždňami alebo také niečo bože už fakt neviem

@elsaanna1 a odkiaľ by to vedel že pred koľkými týždňami ? Koľko máš rokov prosimta

stellariaaquatica
21. máj 2025
@elsaanna1

@stellariaaquatica tak to viem aj ja sama ze tam nemám kalendár

@elsaanna1 tak sama by si mohla aj vedieť že čo a ako sa deje u gynekológa, pretože keď si taka múdra tak by si mohla vedieť ako funguje pohlavný styk, že "poškodenie" stien vo vagine vidno maximálne pár dni po styku u gynekológa a vôbec nie už týždeň a viac... Ach jej stačí googlit pár minút

jaskolka
22. máj 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 nie,také niečo nie je možné,pár hodín, možno pár dní by teoreticky to bolo možné,podľa zvyškov spermatu,alebo keby bolo nejaké poškodenie pošvy (ako je to pri vyšetrovaní po znásilnení)
Ale takto dlho neexistuje,aby sa to dalo potvrdiť,či vyvrátiť,to jednoducho nie je možné

bejbs123
22. máj 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 a naco to teda potrebujes,ked uz ste od seba 3tyzdne?

elsaanna1
autor
23. máj 2025
@bejbs123

@elsaanna1 a naco to teda potrebujes,ked uz ste od seba 3tyzdne?

@bejbs123 aby mu veril???

elsaanna1
autor
23. máj 2025
@jaskolka

@elsaanna1 nie,také niečo nie je možné,pár hodín, možno pár dní by teoreticky to bolo možné,podľa zvyškov spermatu,alebo keby bolo nejaké poškodenie pošvy (ako je to pri vyšetrovaní po znásilnení)
Ale takto dlho neexistuje,aby sa to dalo potvrdiť,či vyvrátiť,to jednoducho nie je možné

@jaskolka ale keby som ho poprosila aby mi vystavil taký papier tak to môže?? Že by mi tam dal dátum ktorý potrebuje

bessie12
23. máj 2025
@elsaanna1

@jaskolka ale keby som ho poprosila aby mi vystavil taký papier tak to môže?? Že by mi tam dal dátum ktorý potrebuje

@elsaanna1 nevystavi. Niečo také nie je možné. Radšej kopni svojho priateľa do riti ... Bez dôvery vzťah nemá žiaden zmysel.

elviku11
23. máj 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 Očividne nám neveríš. No nič, choď za tým gynekológom, vypýtaj si ten papier a potom príď sem a napíš nám, čo ti povedal 🙂 To ma fakt zaujíma

enmery
23. máj 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 Žena, chorá si ty aj on. Toto je už top level toxicity. Si nechcem ani predstaviť, ako vyzerá váš vzťah. Choré toto. "Aby mi veril"🤦‍♀️

stellariaaquatica
23. máj 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 koľko máš rokov prosimta? 15? Aký papier ti ma vystavit? On ti žiaden dátum nedá lebo ti NEMÔŽE napísať že ti urobil určite vyšetrenia pre zistenie DATUMU POHLAVNÉHO STYKU ktoré neexistujú chápeš? Veď si taký papier vypis sama doma a vyltac to má rovnakú váhu ach jaj také hlúpe ženy

heni79
23. máj 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 Chápem to správne? Ty/vy ste 3 týždne rozidení. Z neznámych dôvodov sa chceš vrátiť k expartnerovi. Ale on vyžaduje písomné potvrdenie od gynekológa o tom, kedy si naposledy mala sex. Ako dôkaz, že si ten sex nemala. A ty sa pýtaš, ako to vybaviť. Áno?

jaskolka
23. máj 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 nie,proste to sa nedá, gynekológ akurát vytrešti oči nad takouto absurdnou požiadavkou a tiež ti povie to isté.

jaskolka
23. máj 2025
@heni79

@elsaanna1 Chápem to správne? Ty/vy ste 3 týždne rozidení. Z neznámych dôvodov sa chceš vrátiť k expartnerovi. Ale on vyžaduje písomné potvrdenie od gynekológa o tom, kedy si naposledy mala sex. Ako dôkaz, že si ten sex nemala. A ty sa pýtaš, ako to vybaviť. Áno?

@heni79 ja som to pochopila,že nie sú rozideni,ale sú( alebo boli )od seba v zmysle že on bol alebo je niekde prec a teraz chce od nej dôkaz o jej "vernosti"lebo jej očividne neverí,že nevystriedala desať iných chlapov.Tak chce "papier"že naposledy mala styk s ním.🙈🙈

elsaanna1
autor
25. máj 2025
@jaskolka

@heni79 ja som to pochopila,že nie sú rozideni,ale sú( alebo boli )od seba v zmysle že on bol alebo je niekde prec a teraz chce od nej dôkaz o jej "vernosti"lebo jej očividne neverí,že nevystriedala desať iných chlapov.Tak chce "papier"že naposledy mala styk s ním.🙈🙈

@jaskolka pravdu máš