Môže gynekológ zistiť dátum posledného pohlavného styku?
Ahojte kto mi poradí zistí gynekológ kedy som mala pohlavný styk?? ako
@elsaanna1 myja zlata, ziaden doktor ti taky papier nevystavi. A jedna nevyziadana rada: Ani s papierom nedokazes, ze si nebla neverna. Vybrala si si debila za partnera, ziarliveho chruna, ktoreho je najlepsie poslat kade lahsie. Vernost sa dokazat neda, nenic si zivot s clovekom, ktory ti neveri a ktory si ta nezasluzi.
@viestta prečo
@viestta prečo
@elsaanna1 co preco? Zijes s debilom, zbytocne pri nom stracas cas. Nikdy ho nepresvedcis o vernosti. NIkdy, Vzdy ta bude podozrievat, vzdy ta bude deptat, vzdy ta bude ponizovat. On sa nezmeni. On je vol uz zo svojej podstaty.
Rady si dostala, ako s nimi nalozis je tvoja vec. Ty s nim budes alebo nebudes zit, nie my.
Nenapísala si, čo ešte od Teba chce, ako Ťa kontroluje, ako inak Ti "spríjemňuje" život. Myslím, že by bolo toho na 3 strany. Mýlim sa?
Ona odpovedala na otazku preco to robim ze MUSIM.Tu asi naozaj nieco nie je s kostolnym poriadkom.
Asi som ja nejaká vadná, ale keď napíšeš, že "on LEN potrebuje ten papier...", tak ja by som sa zbalila a viac by ma navidel. Ty to berieš ako normálnu vec. Prepáč, ale choď k odborníkovi, lebo už máš chorý pohľad na vec. Daj si povedať a porozprávaj sa s psychológom, možno Ti otvorí oči.
@ika02 nie ale on len potrebuje ten papier lebo sme od seba 3 týždne
@elsaanna1 ty potrebuješ papier od psychológa alebo aspoň zo skoly že si normálna, sorry ale on potrebuje AKY papier? Ty a tvoj akože frajer neviete ako funguje biológia? Žiadny gynekológ ti nenapíše dátum sexu ty nemáš vo vagíne kalendár preboha
@elsaanna1 ty potrebuješ papier od psychológa alebo aspoň zo skoly že si normálna, sorry ale on potrebuje AKY papier? Ty a tvoj akože frajer neviete ako funguje biológia? Žiadny gynekológ ti nenapíše dátum sexu ty nemáš vo vagíne kalendár preboha
@stellariaaquatica prečo veď vobec sa to nedá aspoň približne
@elsaanna1 a ako by to vedel približne? Ako si to predstavuješ že podľa čoho ? Veštica mu to povie? 😂 Približne sa to dá hej že či to bolo posledný týždeň či nie. Dátum ani hodinu ti určite nepovie. Ty máš 13 rokov či čo
@elsaanna1 nie, určite sa nedá ti vystaviť papier,že kedy bol sex na deň a minútu presne 🙈
Gynekológ tá s takou somarinou akurát vysmeje
@stellariaaquatica tak to viem aj ja sama ze tam nemám kalendár
@stellariaaquatica tak to viem aj ja sama ze tam nemám kalendár
@elsaanna1 tak sama by si mohla aj vedieť že čo a ako sa deje u gynekológa, pretože keď si taka múdra tak by si mohla vedieť ako funguje pohlavný styk, že "poškodenie" stien vo vagine vidno maximálne pár dni po styku u gynekológa a vôbec nie už týždeň a viac... Ach jej stačí googlit pár minút
@jaskolka ale nie že presne ale približne deň a hodinu,ale myslim že tak napríklad ja neviem že pred 6 týždňami alebo také niečo bože už fakt neviem
@elsaanna1 nie,také niečo nie je možné,pár hodín, možno pár dní by teoreticky to bolo možné,podľa zvyškov spermatu,alebo keby bolo nejaké poškodenie pošvy (ako je to pri vyšetrovaní po znásilnení)
Ale takto dlho neexistuje,aby sa to dalo potvrdiť,či vyvrátiť,to jednoducho nie je možné
@elsaanna1 nie,také niečo nie je možné,pár hodín, možno pár dní by teoreticky to bolo možné,podľa zvyškov spermatu,alebo keby bolo nejaké poškodenie pošvy (ako je to pri vyšetrovaní po znásilnení)
Ale takto dlho neexistuje,aby sa to dalo potvrdiť,či vyvrátiť,to jednoducho nie je možné
@jaskolka ale keby som ho poprosila aby mi vystavil taký papier tak to môže?? Že by mi tam dal dátum ktorý potrebuje
@jaskolka ale keby som ho poprosila aby mi vystavil taký papier tak to môže?? Že by mi tam dal dátum ktorý potrebuje
@elsaanna1 koľko máš rokov prosimta? 15? Aký papier ti ma vystavit? On ti žiaden dátum nedá lebo ti NEMÔŽE napísať že ti urobil určite vyšetrenia pre zistenie DATUMU POHLAVNÉHO STYKU ktoré neexistujú chápeš? Veď si taký papier vypis sama doma a vyltac to má rovnakú váhu ach jaj také hlúpe ženy
@elsaanna1 Chápem to správne? Ty/vy ste 3 týždne rozidení. Z neznámych dôvodov sa chceš vrátiť k expartnerovi. Ale on vyžaduje písomné potvrdenie od gynekológa o tom, kedy si naposledy mala sex. Ako dôkaz, že si ten sex nemala. A ty sa pýtaš, ako to vybaviť. Áno?
@elsaanna1 Chápem to správne? Ty/vy ste 3 týždne rozidení. Z neznámych dôvodov sa chceš vrátiť k expartnerovi. Ale on vyžaduje písomné potvrdenie od gynekológa o tom, kedy si naposledy mala sex. Ako dôkaz, že si ten sex nemala. A ty sa pýtaš, ako to vybaviť. Áno?
@heni79 ja som to pochopila,že nie sú rozideni,ale sú( alebo boli )od seba v zmysle že on bol alebo je niekde prec a teraz chce od nej dôkaz o jej "vernosti"lebo jej očividne neverí,že nevystriedala desať iných chlapov.Tak chce "papier"že naposledy mala styk s ním.🙈🙈

Celkom vážne chcem vidieť reakciu gynekológa, keď tam s týmto prídeš 😂
@domka222 môže byť