icon

Môže menštruácia po roku v menopauze znamenať problém?

7. feb 2025
gribka1
7. feb 2025

Koho?

autor
7. feb 2025

Mňa..mám 34 rokov údajne som v menopauze s teraz som dostala po roku aj ,6 dní od poslednej ms opätovne menzes..a mám strach že čo to môže byť

viestta
7. feb 2025

toto treba riesit s gynekologom

autor
7. feb 2025

@viestta to pôjdem samozrejme

stellarstar
7. feb 2025

Gynekológia a klud

gribka1
7. feb 2025

Najprv gynekológ, potom podľa toho riešenie. Sú aj rôzne doplnky, či bylinky, ktoré môžu pomôcť. Ešte nestresuj.

thirstymonk
7. feb 2025

V 34ke po menopauze?

autor
7. feb 2025
anjelicek26
7. feb 2025

@thirstymonk bohužiaľ stat sa to môže,kamarátka 26 rocna baba, normalne nechápala, ani s tým už nevedeli nič urobiť.. príroda je občas nevyspytatelna.. deti majú dve, adoptovane.

autor
7. feb 2025

Začala som inak prvýkrát v živote robiť nočné smeny neviem či to mohlo byť aj tym

janickacrazy
7. feb 2025

Možno áno, ale aj keď si v menopauze, tak môžeš mať ešte menzes, raz za čas. Hlavne nestresuj, nemusí to byť nič vážne.

autor
7. feb 2025

@janickacrazy ja neviem či som v menopauze alebo predcasne ovarialne zlyhanie .lebo údajne pri Tom druhom občas menzes môže byt

cukroska
7. feb 2025

Je to určite menopauza?Veď to je brutálne skoro Ja mám o 15 rokov viac Teraz prvý krát vyše roka nič. Predtým vždy to vyzeralo,že konečná a raz za rok som mala slabulinké ružové špinenie.A keby prišlo čo sa nestane tak nestresujem.a nesla by som.k lekárovi akl sa poznám.

cukroska
7. feb 2025

A nemát hormonálnu nerovnováhu,alebo nejaké iné zdravotné problémy? U mňa to trvalo strašne dlho premenopaza od 42jky A cca 3 roky po operácii myomu som mala max.2x do roka.Posledny rok uz vôbec. Konečne.Najhorsie tie návaly od 42 do vlastne doteraz.Ano zhoda náhod celý ten čas som robila nočné.

jamidea
7. feb 2025

Kolegyni povedal mudr.ze ak po roku nedostane ms, tak uz nemusi pouzivat antikoncepciu. Co cert nechcem, po roki dostala, cize este prechod nebol ukonceny. Bola rada, ze ten rok pouzivala AK.

charlotte911
8. feb 2025

menopauzu potvrdi len gynekolog, urobi sono, skontroluje hormóny, čím skôr smer lekár, nie každá meškajuca menštruácia je následok menopauzy a 34 rokov je skoro ale nevylučuje sa

autor
8. feb 2025

@charlotte911 ja mám buď menopauzu ale poi ale lekár mi nepovedal robil mi aj hormonálny profil a z neho vyšla menopauza

skvor
28. mar 2025

Má niekto skúsenosti že rok nemám menzes na prehliadke som mala 12mm sliznicu.. doktor povedal že môže prísť menzes...že si môžem nasadiť na mesiac duphaston alebo to nechať voľne...má niekto podobne skusenosti

skvor
28. mar 2025

@skvor rozmýšľam či gynex alebo duphaston