Môže začínajúca menštruácia ovplyvniť výsledky steru?
Dievčatá, dnes som bola na preventívku u gynekológa a keď mi robil ster, tak som si všimla, že ťa palička je trochu od krvi. Doktor to ale nekomentoval. A keď som prišla domov, tak sa mi spustil menzes. Môže to nejako skreslit výsledky cytologie?
@anonym_autor podla mna je to krv zo steru aj ja krvacam tak 24h po
@anonym_autor podla mna je to krv zo steru aj ja krvacam tak 24h po
@zabka79 ale mne sa spustil menzes, v nedeľu som mala dostať, ale teraz posledné mesiace sa mi o dva-tri dni skracuje cyklus
@anonym_autor podľa mna radšej zavolaj v pondelok a informuj. Ten ster by sa mal robiť v prvej polovici cyklu ideálne pred ovuláciou ešte.
@anonym_19adc1 to mi nikdy doktor nepovedal
@anonym_19adc1 to mi nikdy doktor nepovedal
@anonym_autor no mne vždy hovorili že ideálne ísť 2-3 dni po skončení menštruácie. Takze ešte pred ovuláciou.
@anonym_autor no mne vždy hovorili že ideálne ísť 2-3 dni po skončení menštruácie. Takze ešte pred ovuláciou.
@anonym_19adc1 u nás sa objednáva cca 3 mesiace dopredu, takmer nemožné to takto naplanovat
@anonym_19adc1 u nás sa objednáva cca 3 mesiace dopredu, takmer nemožné to takto naplanovat
@anonym_autor chápem úplne mna takto asi 2x otočili že som prišla neskoro.
Ja som to aj niekde čítala že môžu byť skreslene výsledky. Ale čo je na tom pravdy..
Tu je to vysvetlené:
https://www.brencare.sk/news/spravny-den-na-pre...
Ja chodim na stery 5.den po menstruacii a to uz roky rokuce..nie pred menzesom...
@anonym_autor ak to bola rozšírená LBC cytologia tak to bude v pohode, pri lbc sa vzorka od krvi a nečistôt ešte vyčistí a potom sa analyzuje.
@anonym_autor ak to bola rozšírená LBC cytologia tak to bude v pohode, pri lbc sa vzorka od krvi a nečistôt ešte vyčistí a potom sa analyzuje.
@123miaa123 áno, bola to táto

@anonym_autor podľa mna radšej zavolaj v pondelok a informuj. Ten ster by sa mal robiť v prvej polovici cyklu ideálne pred ovuláciou ešte.