Môžem dieťa vziať k gynekológovi?
Boli ste niekedy u gynekologa s dietatom? Nemam ju kde nechat, a potrebujem ist.
Môj má urobený taký detský kútik a tam vie dieťatko počkať a sestrička ho prizrie. Ja som bola s mladšou ešte bola vo vajíčku a sestričky sa skoro pohádali kto ju bude strážiť 🫣
Áno,bola som, bez problémov. Aj u iných lekárov.
Viackrat som videla, ci s babom ci s vacsim
Zavolaj do ambulancie a opýtaj sa. Ak sestrička robí odbery a podobne, nedá sa počítať, že bude hojdat plačúce dieťa v kočíku. Niekde majú detský kútik, inde nie.
Ano chodila som s dcerkou aj ked bola babetko v kociku aj ked bola starsia.. normalne pochopili
Zrovna včera bola jedna pani a vo vajíčku mala prenádherné bábätko a že či by som ho chcilku nepostrazila jooooj keby len to mala som chuť ho vybrať a pestovať do večera 😂ale chlapcek pekne spinkal bol nadherny 🙂 takze je to normálne aspoň u nás je aj lekar super aj sestrička
Bola som, mala sedela pri sestricke a potichu čakala 🙂
Aj kočík pri koze som mala zaparkovaný a držala ma za ruku. 🫣😂
Áno, samozrejme, je to možné. 🙂 Už viackrát som sa s tým stretla, ale tak pravdaže záleží aj na sestričke, nakoľko je ochotná a milá 😉
Raz som vzala dcéru, neviem koľko mala 4-5, čakala pri sestričke na sedačke ale ona je kľudné dieťa, tak nemusela na ňu dávať nejaký pozor a nič mi na to nikto nepovedal. Dva razy som ju musela zobrať aj na endokrinológiu do vzdialeného mesta, raz bola maličká vo vajíčku a raz už bola v športiaku, mne brali krv a ona vedľa mňa v kočiari sa smiala, tiež boli v pohode s tým.
Tiez som bola normalne takto u gyn, v pohode
Samozrejme, ja som chodila, bud ostal pri sestricke alwbo siel so mnou a kukal na vysetrenie(2,5 roka mal cca v tom case)

Ja som videla u nas ist pani s asi 3 ročným chlapcom. Ale môj dr aj sestrička sú veľmi mili