icon

Môžem pri menštruácii vykrvácať?

3. okt 2023

mozem vykrvacat pri silnej menstruacii?

lucia851
3. okt 2023

Keď máš moc silnu utekaj na pohotovost

autor
3. okt 2023

@lucia851 co sa povazuje za velmi silnu?

kvadrinkaaa
3. okt 2023

Nie.

autor
3. okt 2023

*mam ju 3 den a mavam ju 7, za den som menila 2 tampony. No ked som vyliezla z vane tak mi vytieklo toho dost

mamina7070
3. okt 2023

to neni silna menstruacia a nie nemozes vykrvacat

tianna
3. okt 2023

To naozaj toto? 🤣 ja denne miniem cca 12 vložiek veľkosti 5 allways, na niektorých nie je ani cm biely.. komplet pretecene a ešte som nevykrvacala 🙂

snazilka_bio_mamka
3. okt 2023

@tianna presne, rovnako.. 1 balenie =1 deň u mňa , nikdy ma nenapadlo ci vykrvacam

matus7030
3. okt 2023

Niekde som raz čítala vyjadrenie gynekologičky, že silné krvácanie je vtedy ak si žena mení vložku/tampón častejšie ako za 1-2 hodiny.
Ak nemáš extrémne bolesti, normálne to vydrž doma a určite nevykrvácaš.

viestta
3. okt 2023

Silne krvacanie je jedna klasicka vlozka za menej ako hodinu, a na vykrvacanie potrebujes stratu krvi vacsiu ako pol litra

luliu
3. okt 2023

Ty nevieš čo je silné krvácanie 😉 A nie nemôžeš vykrvácať.....

nevenka
3. okt 2023

Och, a co tak po porode, ze krvacas jak z brava pri zabijacke. Ano, tam realne moze hrozit, ze vykrvacas, ale to uz doktori vedia posudit. Ale aj ked krvacas normalne, je to vela a ja napriklad zakazdym 5-6 tyzdnov dokopy a teda silno. A som tu. Pri menstruacii, kde si menis 2 tampony za den, tak to urcite nie. To nie je silna MS.

anjelicek26
3. okt 2023

Ako pise viestta, ked budes menit velku vlozku castejsie ako raz za hodinu, vtedy je to treba riesit s lekarom.

luccija
3. okt 2023

Ešte si mladučká a nemáš skúsenosti?
Nie, na šťastie asi nevieš čo je silný menzes, ale nevykrvacas

2006_1211
3. okt 2023

Asi máš prvú menštruáciu ako vidím 😅nič v zlom ale keby si mením 2 tampony ci 2 vložky za deň bola b som šťastná ako blcha. Pri pôrode alebo po pôrode by som pochopila keby sa pýtaš vtedy veľké po pôrodne vložky som si mohla meniť každych 5minut a furt boli krvavé ale určite nevykrvacas aj keby si 4krat toľko meníš tampón ci vložku

lusyyy36
3. okt 2023

Ja som mala obdobie keď som si kazdych 20 kin Manila tampon a vlozku a to už mi aj po nohach tieklo 😬 a nie, nevykrvacala som.

mikadooo
3. okt 2023

Nie, vykrvácať pri menštruácii nemôžeš. Ak ju máš ale naozaj veľmi silnú, treba to určite riešiť s doktorom, napríklad môžeš mať potom málo železa, atď. To, čo ty popisuješ, však nie je veľmi silná menštruácia. Ak nemáš nejaké zdravotné ťažkosti, spôsobené menzesom, tak sa nemusíš obávať. Ak máš ťažkosti, treba ísť za gynekológom alebo všeobecným lekárom a povedať mu to, navrhne nejaké riešenie.

ivangeline
4. okt 2023

Raz som mala ms pomaly mesiac a zijem. ;D

patus_2
4. okt 2023

Nemyslím, že máš silnú menštruáciu. Bola si v teplej sprche, panva sa viac prekrvila a preto si mala.silnejsie krvácanie. A celkovo ak len tak "vytečie" tak sa nám zdá toho oveľa viac ako na tampone

leameleg
17. okt 2023

@ivangeline ahoj a ako si to riešila šla si za dr ? Ak áno co bola príčina

ivangeline
17. okt 2023

@leameleg Nesla,lebo sa to uz sa to neopakovalo. Bola som estelen nazaciatku zenstva.

leameleg
17. okt 2023

@ivangeline jasne rozumiem. Som rada teda že je to už v poriadku 🙂

saxana000
17. okt 2023

Extremne silne krvacanie moze sposobit mdloby a celkovu malatnost zelezo spadne na mininalne hodnoty a tento.stav je nebezpecny.je preto treba ho zastavit ale to sa bavime o zabijacke v priamom prenose jedna plna vlozka kazdu hodinu plus obrovske kusy zrazenin a silne bolesti.2 tampony naozaj nie je nic extra vela..pravdepodobne po teplej vode sa uvolnilo naraz toho viac.