icon

Možné tehotenstvo počas pettingu

kikuriku
7. máj 2020

Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať či by ste mi mohli poradiť ...s priateľom sme robili petting bez oblečenia a som ešte panna lebo pre mňa je priskoro na sex ešte (mam19) no a bojím sa či by kvapôčky lásky nemohli obsahovať spermie ...pred tým neejakuoval a mal sprchu je možné že by som mohla otehotnieť ?

Strana
z3
amelia000
8. máj 2020

@kikuriku no nie kazdy z neba spadol mudry, to pravda je. Nikto si z teba nerobi blbu zato, ze si neskusena, ale ked som napr. neskusena v elektrike tak s nou nerobim. Najprv si nastuduj o tom vsetkom a az potom praktizuj.

kikuriku
autor
8. máj 2020

@amelia000 Ano ja viem spravila som chybu a už viac to nespravím lebo mi nestojí ten stres za to ja len že chcela som dopriať priateľovi aspoň trochu viac aj keď on hovorí že jemu na tom nezáleží že on vydrží aj neviem koľko ale tak spravila som chybu ani priznavam a ano aj viem že vás to už ani nebaví mi na to odpisovať prepáčte aká som ale fakt nechcem toto už zažiť preto sa stále vypytujem lebo mám strašný stres a strach

amelia000
8. máj 2020

@kikuriku ale to si mala aj v marci, ked si to tu tusim prvy krat pisala. A od vtedy si sa nic nenaucila a nic neurobila preto aby si zas svoju "chybu" viac nespravila. O dva mesiace tu zas budes pisat, ze si bola s priatelom a bojis sa ci si v tom?

amelia000
8. máj 2020

@kikuriku samozrejme, nik ti tu nebrani pisat ked mas stres, zdravotny alebo iny problem a potrebujes poradit...ale zeny ti tu venuju cas a radu a ty si sj z toho nic nezobrala.

kikuriku
autor
8. máj 2020

@amelia000 nie nebudem

kikuriku
autor
8. máj 2020

@amelia000 Ako môžete vedieť že som si z toho nič nezobrala ?

amelia000
8. máj 2020

@kikuriku no lebo tu zas pises to iste.

kikuriku
autor
8. máj 2020

@amelia000 Zato že som sa opýtala na názor aj inej ženy ?

kitycat
8. máj 2020

@kikuriku milionkrat sme ti tu na to odpovedali a stale sa pytas co iste...a co je horsie nepytas sa to prvykrat

daniela1911
14. máj 2020

Tiež neverím, že sa jedna 19r žena pýta jednu otázku 100x, naozaj ?
Dobre ti tu radia, keď nie si pripravená, tak sa venuj randeniu alebo keď ťa láka sex, chod si po tabletky a partner nech si dá aj kondom. Až máš potom istotu.
Inak. Aj pri tom trení si mohol dať kondom, by pochytal všetky tie kvapôčky 👍

alexk12
14. máj 2020

@kikuriku áno je to možne

Strana
z3