icon

Mykóza a pľuzgiere: Je to normálne?

29. jan 2024

Ahojte dievčatá tie ktoré ste mali vaginálnu mykozu mali ste pri nej aj také svrbive pluzgiere ? Mávala som aj ja mykozy ale nikdy som si to nejak nevšimla až teraz mam ich asi 4 ci je to v poriadku neboli to len to strašne svrbí.....

lilianka28
•
29. jan 2024

To skôr vyzerá na vaginálny herpes.

michaela329
•
29. jan 2024

To bude herpes. Choď k Dr.

autor
•
29. jan 2024

Podľa obrázkov mi to ako herpes ale nepripadá to sú také tvrdé len vriedky vôbec nemajú v sebe tekutinu ani nič ani ich nie je veľa.vedla seba je to jeden samostatný viedook

michaela329
•
29. jan 2024

Ono to môže byť aj vrasteny chlpok, môže to byť obyčajne akné z krému proti mykoze, môže to byť hocičo. Ale pri mykoze vriedky nebyvaju. Ja byť Tebou, idem k Dr.

anjelicek26
•
29. jan 2024

"podla google to tak nevyzera" ... skutocne chod k lekarovi a nespekuluj, niektore veci pri nelieceni dopadnu zle...

autor
•
29. jan 2024

Tak čo som čítala herpes môžem dostať len po sexe divne keďže som sex nemala asi dva mesiace ale zato som brala antibiotika dve balenia po sebe z odstupom týždňa......

michaela329
•
29. jan 2024

Pozri, ak sa Ti čokoľvek nezdá - fakt je lepšie ísť k Dr.

autor
•
29. jan 2024

Zbehnem zajtra

gabika0825
•
29. jan 2024

Buď to je podráždene zo skrabania, ak si si to rozskriabala alebo je to herpes. Určite by som išla k lekárovi.

autor
•
29. jan 2024

Ja som sa aj holila a porezala som sa následne som na druhý deň cítila že mi začína mykoza tak neviem

1ryba
•
Autor odpoveď zmazal
•
timea301196
•
29. jan 2024

Ano môže laik so skus

autor
•
29. jan 2024

@1ryba no tiež si to myslím podľa mňa to herpes nie je herpes holi a mňa to vôbec neboli