Myóm na maternici
Ahojte dievčatá, máte niektorá skúsenosť s tým že sa vám podarilo zmenšiť myom prírodnou cestou ? Alebo poznáte niekoho komu sa podarilo vyliečiť myom na maternici či už formou homeopatie, bylinkového čaju alebo inej alternatívy ?
@pribinak ale vyliecis … už za tri týždne sa zmenšil po úžasnej rade , tu komentároch mi úžasná Zena poradila ricínový olej na brucho dávať každú noc a celú noc a myom sa mi začína zmenšovať. chodím na kontrolu gynekológovi každý mesiac , aby som mala prehľad čo zaberá, myom mal predtým 6 krát 7 cm na konci septembra a teraz o mesiac má veľkosť 5,4
@pribinak ale áno, myom prírodné vieš odstrániť, som toho sama príkladom.
@gondulka1 mala som myom 4x5cm! Je aj knižka o tom, ako sa dá myomu zbaviť prírodnou cestou, nájdem ju a pošlem ti názov. Ja som si dávala obklady na noc, na intímku som dala ricinovy olej, priložila na bod Rusko a nechala tak celú noc, ricinovy olej prekrvuje, myom mi zmizol úplne! Jedla som aj veľa brokolice, hlavne surový hlúbik z nej obsahuje vhodné látky práve na tento problém.
@masandra pošlete mi prosím názov knihy alebo rady školy ste to docielili .ďakujem
Aj mne zmizol a nic som nerobila mala som ho po porode 2 dcérky 2 male po roku narástli teda po rokoch vobec nic a teraz ze vraj nemam takže zmizli 🤷♀️ ale boli malé

@magimary oprava .. veľmi dôležité je aby ricínový olej bol extra panenský za studena lisovaný ideálne v bio kvalite