icon

Myóm na maternici

gondulka1
28. sep 2023

Ahojte dievčatá, máte niektorá skúsenosť s tým že sa vám podarilo zmenšiť myom prírodnou cestou ? Alebo poznáte niekoho komu sa podarilo vyliečiť myom na maternici či už formou homeopatie, bylinkového čaju alebo inej alternatívy ?

Strana
z2
gondulka1
autor
26. okt 2023

@magimary oprava .. veľmi dôležité je aby ricínový olej bol extra panenský za studena lisovaný ideálne v bio kvalite

gondulka1
autor
26. okt 2023

@pribinak ale vyliecis … už za tri týždne sa zmenšil po úžasnej rade , tu komentároch mi úžasná Zena poradila ricínový olej na brucho dávať každú noc a celú noc a myom sa mi začína zmenšovať. chodím na kontrolu gynekológovi každý mesiac , aby som mala prehľad čo zaberá, myom mal predtým 6 krát 7 cm na konci septembra a teraz o mesiac má veľkosť 5,4

gondulka1
autor
Autor odpoveď zmazal
zlatican
Autor odpoveď zmazal
zlatican
6. dec 2023

@masandra A môžem ten ricínový olej natrieť priamo na brucho a prekryť bielou bavlnenou látkou? Ten, čo som si kúoila ja je od Saalos v bio kvalite je taký hustý, že po natretí na brucho nesteká.

masandra
6. dec 2023

@zlatican mala som ten istý, dávala som ho na tenkú vložku a až tak prekryla látkou. Pôsobí potom dlhšie, pretože som na tej vložíme nechala ten papierik, aby olej nepresiakol preč, ale bol na tom mieste, kde mal byť. Nemal by sa dávať počas menštruácie, pretože prekrvuje.

bibka26
13. aug 2025
@masandra

@pribinak ale áno, myom prírodné vieš odstrániť, som toho sama príkladom.
@gondulka1 mala som myom 4x5cm! Je aj knižka o tom, ako sa dá myomu zbaviť prírodnou cestou, nájdem ju a pošlem ti názov. Ja som si dávala obklady na noc, na intímku som dala ricinovy olej, priložila na bod Rusko a nechala tak celú noc, ricinovy olej prekrvuje, myom mi zmizol úplne! Jedla som aj veľa brokolice, hlavne surový hlúbik z nej obsahuje vhodné látky práve na tento problém.

@masandra pošlete mi prosím názov knihy alebo rady školy ste to docielili .ďakujem

januska2
13. aug 2025

Aj mne zmizol a nic som nerobila mala som ho po porode 2 dcérky 2 male po roku narástli teda po rokoch vobec nic a teraz ze vraj nemam takže zmizli 🤷‍♀️ ale boli malé

masandra
14. aug 2025
@bibka26

@masandra pošlete mi prosím názov knihy alebo rady školy ste to docielili .ďakujem

@bibka26 kniha sa volá MYOM Ako sa vyliečiť pomocou prírody 🙂
Na myom tiež odporúčam obklady z ricinoveho oleja a výplachu alchemilkou 🙂

bibka26
15. aug 2025
@masandra

@bibka26 kniha sa volá MYOM Ako sa vyliečiť pomocou prírody 🙂
Na myom tiež odporúčam obklady z ricinoveho oleja a výplachu alchemilkou 🙂

@masandra ďakujem

Strana
z2