Nadmerné slnenie v 13. týždni
Ahojte tehuľky! prosim poraďte mi,som v 13 tt. a stále slinim, plujem kde sa len dá a do čoho sa dá.je to veľmi nepríjemné a obmedzujúce.cim to zastavím . prosím poraďte.dakujem!
Je to dosť nezvyčajné ale zase možno to je len z toho tepla, piješ dosť? Možno si tak len snaží telo nejako suplovať nedostatok tekutín. Doktorky si sa na to náhodou nepýtala? Ale inak o takom niečom počujem prvý krát ak mám pravdu povedať
tak o tom som teda este nepocula. si si ista, ze to sposobuje tehotestvo? ja si tiez myslim, ze to bude skor tym, ze je vonku take teplo. ak mas teraz niekedy najblizsie cestu k doktorovi tak sa na to spytaj ale skus mozno pit viac vody ako doteraz, uvidis ci sa to nezlepsi
Bola tu raz taka diskusia, ze viacere maminy to mali, ked boli tehu https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-kompl.....
A nebyva ti zle? Telo vylucuje viac slin ked su zaludocne tazkosti, pretoze sa tak snazi lepsie zvladnut zhorsenie travenia..
Je to normálne v tehotenstve, aj keď sa to nestáva často , tak je to spôsobené tým a dá sa asi len čakať kým to prejde.. ja som to nemala až takto, iba v noci som si musela vankúš obracať.. držím palce.. 🙂

Nadmerne sa opalujes a pri tom slinis?