Natiahnutá vagína
neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...
@esmera50 Tak ja mám 46 rokov, panna nie som, ale vôbec netuším, čo si mám predstaviť pod pojmom "natiahnutá vagína" a už vôbec nie pod pojmom "natiahnutá hrádza". Natiahnutá vagína, to myslíš akože roztiahnutá? Do šírky? Zväčšený pošvový vchod? A s tou hrádzou natiahnutou nadol "do trojuholníka", to si už vôbec neviem predstaviť. Dr. si sa nepýtala? Ja myslím, že ak by to nebolo v poriadku, asi by niečo povedal.
A ak si robíš starosti, ako to bude, keď sa vydáš, tak prepáč za úprimnosť, ale myslím, že toto Ťa trápiť nemusí. (Tým som chcela povedať, že si nemyslím, že sa vydáš. Sorry.)
@h2 tak ja som z toho ozaj nešťastná, áno, natiahnutá, zväčšená, aj roztiahnutáv nútri, aj vonku pysky a hrádza...opýtam sa sovjho gynekológa, ak tam pôjdem,a le chcela som veideť názory báb, nebude to pri sexe vadiť???mužovi alebo mne? do šírky aj do dĺžky je orztiahnutá, aj hrádza bola predtým pružná, už nei je a klesla dolu, natiahla sa
@leellee diky za ukážku, tak vulva :D prosto tam bolu ako je pošvová hrádza, ej to natihanuté a nepružné...neviem, aj pysky väčšie, všetko, aj vchdo do pošvy väčší tým rozťahovaním...hrádza by mal byť pevná a vyššie položená, ale už nei je...nevadí to? alebo treba palstikou to napraviť?
Ach, keď čítam tvoje popisovanie tak tu mi najviac sedí výrok "lepšie raz vidieť, ako 100x počuť" ..ale v tomto prípade to asi nie je vhodné 😂
@esmera50 no ja mam 40 a teda nejake vyrazne zmeny zatial s vekom neprisli, panna nie som od 16, mam 2 deti, ale cisarskym. A vobec si neviem predstavit a vizualizovat, to co popisujes. Mne ako prvy napadol prolaps maternice, ale to mavaju zeny po prechode. Googlila som https://primar.sme.sk/c/4117100/pokles-maternic... a teda vraj sa moze vyskytnut aj pri obeznych alebo oslabenych zenach. Mozno, ako nesexujes, tak nevyuzivas svaly panvoveho dna 🤷♀️, ozaj nevien. Asi bude najlepsie, ak svoju susku ukazes gynekológovi 🙈 , zo zdravotneho, nie z estetickeho dovodu...
@esmera50 Prosím Ťa, máš už aspoň nejakého priateľa, alebo nápadníka? Keď Ti tak strašne vadí, či si to Tvoj prípadný budúci manžel všimne a či mu to bude vadiť. Doteraz si nemala sex, lebo si sa bála, že si moc úzka, takže máme to chápať tak, že teraz už sa nebojíš a išla by si teda ten sex ak skúsiť? Ale zase sa bojíš, či nie si príliš "natiahnutá"?
a na co to potrebujes vediet beztak ju nepouzivas :D :D tak je uplne jedno aka je a asi sa tu zas volaky uchylak odbavuje lebo toto nemoze byt real ze si 37 rocna panna sleduje velkost vaginy..

@birika nuž, vidíš, ale ja som 37 ročná panna, naozaj