icon

Natiahnutá vagína

esmera50
16. sep 2021

neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...

esmera50
autor
16. sep 2021

@birika nuž, vidíš, ale ja som 37 ročná panna, naozaj

birika
16. sep 2021

@esmera50 prosim ta, to si sa ako "roztahovala"? a za akym ucelom....a myslim si, ze ta uz ziadny chlap nebude chciet...s takou roztahanou vaginou 🙂

birika
16. sep 2021

@esmera50 ok...a to "hrube" sono ti robili cez usta 🙂

zildo
Autor odpoveď zmazal
h2
16. sep 2021

@esmera50 Tak ja mám 46 rokov, panna nie som, ale vôbec netuším, čo si mám predstaviť pod pojmom "natiahnutá vagína" a už vôbec nie pod pojmom "natiahnutá hrádza". Natiahnutá vagína, to myslíš akože roztiahnutá? Do šírky? Zväčšený pošvový vchod? A s tou hrádzou natiahnutou nadol "do trojuholníka", to si už vôbec neviem predstaviť. Dr. si sa nepýtala? Ja myslím, že ak by to nebolo v poriadku, asi by niečo povedal.
A ak si robíš starosti, ako to bude, keď sa vydáš, tak prepáč za úprimnosť, ale myslím, že toto Ťa trápiť nemusí. (Tým som chcela povedať, že si nemyslím, že sa vydáš. Sorry.)

ankare
16. sep 2021

@esmera50 ako si si vagínu roztahovala? Práveže mužom sa to paci, keď je to tam úzke. 😁

esmera50
autor
16. sep 2021

@h2 tak ja som z toho ozaj nešťastná, áno, natiahnutá, zväčšená, aj roztiahnutáv nútri, aj vonku pysky a hrádza...opýtam sa sovjho gynekológa, ak tam pôjdem,a le chcela som veideť názory báb, nebude to pri sexe vadiť???mužovi alebo mne? do šírky aj do dĺžky je orztiahnutá, aj hrádza bola predtým pružná, už nei je a klesla dolu, natiahla sa

esmera50
autor
16. sep 2021

@ankare prstami, ale mne sa to nepáči, mna by to hrozne bolelo, ani dať tampón som nemohla, ani vyšetriť ma nemohli...som bola zúfalá už, teraz ej to široké

leellee
16. sep 2021

@esmera50 pripájam obrázok, lebo netuším čo si mám pod pojmom natiahnuta vagína predstaviť. môžeš to bližšie popísať podľa obrázka? mimochodom, vagína je to čo sa nachádza vnútri. to vonkajšie sa označuje ako vulva.

birika
16. sep 2021

@esmera50 ooo pane drahy...zapni si nejaku hru

esmera50
autor
16. sep 2021

@leellee diky za ukážku, tak vulva :D prosto tam bolu ako je pošvová hrádza, ej to natihanuté a nepružné...neviem, aj pysky väčšie, všetko, aj vchdo do pošvy väčší tým rozťahovaním...hrádza by mal byť pevná a vyššie položená, ale už nei je...nevadí to? alebo treba palstikou to napraviť?

esmera50
autor
16. sep 2021

@birika cez pošvu

esmera50
autor
16. sep 2021

@birika no diky

leellee
16. sep 2021

@esmera50 aj červené a boľavé? nemáš to len napuchnuté kvôli tej infekcii?

esmera50
autor
16. sep 2021

@leellee tak mám aj červené a napuchnuté, ale to sú pysky, ale tá hrádza ma štve...tá vznikla nie kvôli infekcii...ja už neviem....

maribell
16. sep 2021

Ach, keď čítam tvoje popisovanie tak tu mi najviac sedí výrok "lepšie raz vidieť, ako 100x počuť" ..ale v tomto prípade to asi nie je vhodné 😂

esmera50
autor
16. sep 2021

@maribell jedinež že by si bola gynekologičkou :D lenže čo s tým, baby? ako to bude? nevšimne si to raz muž, že je to natihanuté?

domka222
16. sep 2021

😂

mmoni89
16. sep 2021

@esmera50 no isto že všimne 🤷‍♀️

esmera50
autor
16. sep 2021

@domka222 no nie, vážne, mňa to trápi hrozne...až pred pár dňami som si všimla, aké je to natiahnuté všetko, tá hrádza...nepripraví ma to o pôžitok z...?

domka222
16. sep 2021

@esmera50 neviem, či o pôžitok z..., ale o nervy určite. Chyť ihlu, niť a štopkaj 😂 keď si rozťahovala, skús stiahnuť. Alebo kašli na to, možno ostaneš pannou navždy

dadis
16. sep 2021

@esmera50 no ja mam 40 a teda nejake vyrazne zmeny zatial s vekom neprisli, panna nie som od 16, mam 2 deti, ale cisarskym. A vobec si neviem predstavit a vizualizovat, to co popisujes. Mne ako prvy napadol prolaps maternice, ale to mavaju zeny po prechode. Googlila som https://primar.sme.sk/c/4117100/pokles-maternic... a teda vraj sa moze vyskytnut aj pri obeznych alebo oslabenych zenach. Mozno, ako nesexujes, tak nevyuzivas svaly panvoveho dna 🤷‍♀️, ozaj nevien. Asi bude najlepsie, ak svoju susku ukazes gynekológovi 🙈 , zo zdravotneho, nie z estetickeho dovodu...

mmoni89
16. sep 2021

@esmera50 nuž ale akú radu už čakáš, tak skus zasa sťahovať späť

esmera50
autor
16. sep 2021

@domka222 stihanuť neviem, ani to, či sa vydám, neviem...ale musím s tým rátať

esmera50
autor
16. sep 2021

@dadis nuž poviem mu to, ale...nevie, či palstika tam nebude treba...

esmera50
autor
16. sep 2021

@mmoni89 to nejde

dadis
16. sep 2021

@esmera50 a si obezna?

esmera50
autor
16. sep 2021

@dadis nie, práveže štíhla som

h2
16. sep 2021

@esmera50 Prosím Ťa, máš už aspoň nejakého priateľa, alebo nápadníka? Keď Ti tak strašne vadí, či si to Tvoj prípadný budúci manžel všimne a či mu to bude vadiť. Doteraz si nemala sex, lebo si sa bála, že si moc úzka, takže máme to chápať tak, že teraz už sa nebojíš a išla by si teda ten sex ak skúsiť? Ale zase sa bojíš, či nie si príliš "natiahnutá"?

nttnnt
16. sep 2021

a na co to potrebujes vediet beztak ju nepouzivas :D :D tak je uplne jedno aka je a asi sa tu zas volaky uchylak odbavuje lebo toto nemoze byt real ze si 37 rocna panna sleduje velkost vaginy..