Natiahnutá vagína
neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...
tiez si myslim, ze zbytocne, ale ze uplne zbytocne riesi...aj tie vybankovane prsia...ak stretne chlapa, co sa potesi 37r panne, tak ten chlap urcite nebude riesit vizual prs a vulvy...
@esmera50 Riesis takto detailne aj svoje zmyslanie, alebo si zamerana len na studium svojich nepouzivanych genitalii?
@dskjhfdlkdjhl riešim takto detailne všetko
@esmera50 tak je mozno najvyssi cas navstivit psychiatra.
@dskjhfdlkdjhl psychiatra??? a čo mi ten urobí? ja riešim fyzické telo teraz, to, čo je už antihanuté, buď nechám tak alebo operácia
@esmera50 nehnevaj sa, ale nepoznám žiadnu zenu (je úplne jedno či je to panna alebo nie), ktorá sa zaoberá až takto svojimi genitáliami ako ty. A už vôbec nie, aby si ich nejaka roztahovala. Neverím, že by nejaká (normálna) žena bola tohto schopná. Pokial nie si psychicky chorý/á, tak dúfam, že si sa zabavil/a dostatočne a prestaň už z nás robiť debilov.
@esmera50 ano, psychiatra, a podla vsetkeho uz vcera bolo pozde.
Ako skutočne neviem, či to je vážne, alebo žart, lebo teda rukami si natiahnuť posvu, aby ostala s prepáčenim ako psie ucho (tak som si to predstavila, ako nič v zlom) mi príde až nemožné. Ved preboha keď tade dokáže vyjsť dieťa (aj viackrát), a žena je aj zasivana potom, a napriek tomu sa to všetko dolu dá takmer do pôvodného stavu, tak prosím pekne poucte ma ako je možné si to nejako natiahnuť rukami? To akože 24 hodín denne si tam ťahať a ťahať? A hlavne preeecooo? Bože môj, prečo? 🙊🙊🙊
Ale skutočne dúfam a verím ze je to len super téma na pobavenie, lebo akože rehocem sa tu pri tej predstave, ako si niekto v strachu pred prvým sexom v 37 ehm naťahuje tam dolu****🙊🙈🙉😆😆😆
@dskjhfdlkdjhl chodím tam už zopár rokov...ale to nesúvisí s vagínou, mala osm nejaké problémy, beriem lieky
@esmera50 to mi je uplne jasne, ze to priamo s tou zanedbanou vaginou nesuvisi, ale Tebe evidentne nie je jasne, ze keby si nemala psychicke problemy, tak by si nemala potrebu obzerat v zrkadle vaginu, ale by si mala uplne iny, zaujimavejsi program.
@dskjhfdlkdjhl nuž nemám ho, priznávam, iný program nemám moentálne, ale aj tak som si tej vagíny všimla a prekáža mi to...

@nttnnt jasne, že je to troll