Natiahnutá vagína
neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...
@esmera50 ked uz tak tuzis vediet, ake to bude pri sexe, tak sa naskyta otazka, ze ci mas na to toho chlapa, lebo darmo budes vediet, ake by to teoreticky mohlo byt, ak o Teba chlap ani tu povestnu hrdzavu kolobezku neoprie.
@dskjhfdlkdjhl nuž nemám chlapa, ak to treba vedieť, ale chcem ho mať...a panna som preto, lebo čakám do manželstva
@esmera50 no, tak namiesto obzerania vaginy a vypisovania hovadin by si mala radsej urobit nieco preto, aby si toho chlapa nasla.
@esmera50 Rozťahovala si si ju rukami ???? Čo ťa k tomu viedlo ? To si si do nej pchala ruky, či ako mám tomu rozumieť ?
@mandarinka555 nie len dva prsty...viedol ma k tomu strach zo sexu lebo som bola uzučká a aj to,že ma lekár nemohol vyšetriť a potrebovala osm to, on bol rád že som sa roztiahla, môj gynekolog, lenže som nečakala, že sa to stane takto...že sa hrádza posunie dolu...to nechápem
@dskjhfdlkdjhl nuž....aj robím
@esmera50 a co robis? Lebo nejako sa vysledky asi nedostavuju.
@dskjhfdlkdjhl no nedostavujú, ešt eosm len začala :D ale bojím sa, čo tá vagína :D čo na to povie on :D
@esmera50 No panna určite niesi....
@esmera50 mozno by si mala prestat trollit na MK a ist robit nieco ine, tym inym nemyslim roztahovat onu.
@esmera50 nie, v živote som nepočula také dačo, aby odporučil seriózny lekár, a to som takisto zdravotná sestra s dlhoročnými skúsenostami.
Keď je skutočne zena úzka, tak sa robí plastika pošvy, ale to je v prípade, že je nemožný sexuálny styk, nie u panny, ktorá vôbec nikdy styk nemala.
Prepáč ale bud nie je psychicky v poriadku tvoj doktor, alebo ty, lebo skutočne nie je normálne si tam rukami nasilu roztahovat a dupľom aby to odporúčal seriózny atestovaný odborník.
Alebo ešte ďalšia možnosť ze si len úchyl, ktorý si robí tu srandu a baví sa tu na diskusii
z dvoch prstov ju mas ako zasluzila matka 15 deti, hej?
sorry jako, ale nie, takto to fakt nefunguje, drahy troll
to by polka strednych skol vlacila svoje podvozky pomaly po zemi...
@taskataska ja sa tu fakt bavím, a okrem toho žasnem, aké všetky možné somariny dakto dokáže vymyslieť 🙉😆
@taskataska tak takú nie, ja teraz nevravím o tom otvore do vagíny, ale hlavne o pyskoch a o hrádzi...neviem, asi sa rozšírneím otvoru do vagíny rozšíri aj hrádza, nečakala osm, že až tak
@esmera50 a takto, už adepta na to manželstvo a sex máš? Alebo do 50 budeš "roztahovat"? Veď to potom ani nechcem si predstaviť, ako budeš chodiť po ulici...
Čiže akože si sedela v ordinacii, celá v smútku, a zrazu doktorka, že viete čo, skúste si ju roztahovat prstami? A tomu akože myslís, že tu uverí dakto? A vieš o tom, že existujú aj detské vyšetrovacie zrkadlá? Ktoré sa používajú aj pri vyšetrení dievčatiek, keď je tam napríklad podozrenie na nejaké sexuálne zneužívanie? Logicky sú maličké, čiže je možné aj vyšetrenie úplne úzkej pošvy. Tak mi nevrav, že jednu dospelú ženu nedokáže vyšetrit gynekológ.
@esmera50 a ten adept vie, ze je adept?
@dskjhfdlkdjhl dobrá otázka :D pred takým rokom to vedel, ale teraz to asi nevie :D
@esmera50 a napadla ta aj taka vec, uplne trivialna...ze vek a gravitacia? lebo ani tie nase krasne do neba trciace becka, co sme si hrdo nosili na hrudi v 15r uz na prahu styridsiatky nevyzeraju rovnako, porod/neporod ;)

@esmera50 a mozem sa opytat na dovod, preco si do 37 panna?