icon

Natiahnutá vagína

esmera50
16. sep 2021

neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...

fleur1111
16. sep 2021

@nttnnt jasne, že je to troll

dadis
16. sep 2021

tiez si myslim, ze zbytocne, ale ze uplne zbytocne riesi...aj tie vybankovane prsia...ak stretne chlapa, co sa potesi 37r panne, tak ten chlap urcite nebude riesit vizual prs a vulvy...

dskjhfdlkdjhl
16. sep 2021

@esmera50 Riesis takto detailne aj svoje zmyslanie, alebo si zamerana len na studium svojich nepouzivanych genitalii?

esmera50
autor
16. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl riešim takto detailne všetko

esmera50
autor
16. sep 2021

@dadis kiežby to tak bolo

esmera50
autor
16. sep 2021

@h2 nebojím sa, ale teraz zasa som príliš roztiahnutá :D to je, čo?

dskjhfdlkdjhl
16. sep 2021

@esmera50 tak je mozno najvyssi cas navstivit psychiatra.

esmera50
autor
16. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl psychiatra??? a čo mi ten urobí? ja riešim fyzické telo teraz, to, čo je už antihanuté, buď nechám tak alebo operácia

fleur1111
16. sep 2021

@esmera50 nehnevaj sa, ale nepoznám žiadnu zenu (je úplne jedno či je to panna alebo nie), ktorá sa zaoberá až takto svojimi genitáliami ako ty. A už vôbec nie, aby si ich nejaka roztahovala. Neverím, že by nejaká (normálna) žena bola tohto schopná. Pokial nie si psychicky chorý/á, tak dúfam, že si sa zabavil/a dostatočne a prestaň už z nás robiť debilov.

dskjhfdlkdjhl
16. sep 2021

@esmera50 ano, psychiatra, a podla vsetkeho uz vcera bolo pozde.

viestta
Odpoveď bola odstránená
jankapepe
16. sep 2021

@esmera50 ak si sa chcela vydávať s peknou vagínou, mala si sa vydať v 18 tich. ....
Nemyslíš vážne že si v tvojom veku panna???

viestta
Odpoveď bola odstránená
h2
16. sep 2021

@esmera50 A medzi "som príliš úzka" a "som príliš natiahnutá" bolo čo?
@viestta 🤭 Tak to dúfam, že nie! 😲

luccija
16. sep 2021

@esmera50 zameraj sa na niečo iné čo máš obsedantno kompulzivnu chorobu?kto Ťa bude chcieť bude mu jedno či tam máš šalát, alebo mušličku veď každá žena má inú pošvu.Velke pysky, malé mini vagínu...nemôžeš byť normálna už viac x som od teba čítala divné story

jaskolka
16. sep 2021

Ako skutočne neviem, či to je vážne, alebo žart, lebo teda rukami si natiahnuť posvu, aby ostala s prepáčenim ako psie ucho (tak som si to predstavila, ako nič v zlom) mi príde až nemožné. Ved preboha keď tade dokáže vyjsť dieťa (aj viackrát), a žena je aj zasivana potom, a napriek tomu sa to všetko dolu dá takmer do pôvodného stavu, tak prosím pekne poucte ma ako je možné si to nejako natiahnuť rukami? To akože 24 hodín denne si tam ťahať a ťahať? A hlavne preeecooo? Bože môj, prečo? 🙊🙊🙊
Ale skutočne dúfam a verím ze je to len super téma na pobavenie, lebo akože rehocem sa tu pri tej predstave, ako si niekto v strachu pred prvým sexom v 37 ehm naťahuje tam dolu****🙊🙈🙉😆😆😆

jaskolka
16. sep 2021

@viestta umrem z tvojich tých trefnych komentárov👍👍👍👍😁😁😁😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
esmera50
autor
16. sep 2021

@jaskolka nie denne, topostupne išlo aj pol roka...a ano je ako psie ucho, rpavdu máš, aj men je to divné, že ved aj po porodoch sa dá všetko do proiadku a ja som ani porod nemala...

esmera50
autor
16. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl chodím tam už zopár rokov...ale to nesúvisí s vagínou, mala osm nejaké problémy, beriem lieky

fleur1111
16. sep 2021

@esmera50 treba zvýšiť dávku

esmera50
autor
16. sep 2021

@jaskolka nuž, to si nepočula, rozťahovať sa? doporučila mi to aj jedna gynekologička že ak som úzka...lekár ma nemohol ani vyšetriť dovtedy totiž, dnes bez problémov, už ma to nebavilo

esmera50
autor
16. sep 2021

@viestta ahaaa...asi ju máš peknú

dskjhfdlkdjhl
16. sep 2021

@esmera50 to mi je uplne jasne, ze to priamo s tou zanedbanou vaginou nesuvisi, ale Tebe evidentne nie je jasne, ze keby si nemala psychicke problemy, tak by si nemala potrebu obzerat v zrkadle vaginu, ale by si mala uplne iny, zaujimavejsi program.

esmera50
autor
16. sep 2021

@h2 nuž, bývala osm uzučká, ale teraz je to naopak...

esmera50
autor
16. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl nuž nemám ho, priznávam, iný program nemám moentálne, ale aj tak som si tej vagíny všimla a prekáža mi to...

esmera50
autor
16. sep 2021

@fleur1111 to nepomôže :D

esmera50
autor
16. sep 2021

@viestta hlúpy komentár

esmera50
autor
16. sep 2021

@luccija tu ide o to, aké to bude pri sexe...

esmera50
autor
16. sep 2021

@jankapepe myslím, prečo nie? lebo žijeme v tzv. "modernej dobe"?