Natiahnutá vagína
neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...
@mandarinka555 nevadí
@taskataska hm, ano, lenže ide o to že moja vagína nebola takáto, aj do 35 rokov bola pružná a pekná, len tým rozťahovaním asi to sa stalo...neviem rpečo klesla hrádza
Tu je zbytočná diskusia, lebo autorka píše úplne dve na tri, akoby reálne nikdy v gynekologickej ambulancii nebola. (doktor sa nevie do nej dostať, odporučia rozťahovanie ****prstami, odrazu už vopcha do panny hrubú vaginálnu sondu, nikdy nerieši zrastenu alebo extrémne hrubú blanu, čo by mohli byt reálny problém, ale skúsený doktor vie v tom poradiť (ale nie radou, že pchajte si tam prsty 10x denne)
Somariny, čistý troll.
@viestta asi tak...inak by aj zeny, co do jej veku sice nerodili, ale nieco si uz v tej posteli zazili (a nielen so svojimi dvoma prstami), tym by asi tiez mali casom pysky vypadavat z nohaviciek...
Vieš, milý troll, ale normálne gynekológ sa pýta na poslednú menštruáciu, pripadne ak príde žena s nejakými problémami, ako výtok, bolesť, svrbenie, tak je jedna z prvých otázok, kedy bol posledný pohlavný styk. Až potom vyšetruje.Ked si styk nemala, čo logicky by, si mala vždy pred vyšetrením pripomenúť, tak nikdy by do teba len tak bum tresk nevopchal sondu, aby ti blanu neporušil. Čiže aj to vypovedá, že buď máš doktora úplného amatéra alebo proste taras somariny, a nemáš ani predstavu o vyšetrení panny, a nepanny
@taskataska ale ja naozaj mám hrádzu padnutú a natihanutú! neviem, od čoho...netuším, či rozťahovanie alebo iná príčina....
@esmera50 o tom, co si Ty dusevne, si radsej podebat s tym psychiatrom, to bude lepsie ako obcumovat v zrkadle vsetky otvory, ktore mas. Ozaj, do nosa si sa uz tiez divala?
@dskjhfdlkdjhl vidíš, aj to :D ale dávno
Mna by len zaujimalo, co robia admini, ze tohto trollika truhlika zatial nezrusili.
@dskjhfdlkdjhl a prečo by ma rušili, nič zlé nerobím

@viestta nuž, cez konečník som enchcela, musel bruchom, ale tam to nebolo dobre vidno, ja som potom dostala zápaly, čižetak...ešte predtým ma sondou vyšetril, tou hrubou vaginálnou, to už som bola roztihanutá, rpedtým do mna nemohol vôbec s ničím, ako pšíem, bol rád, že sa do mňa dostal po roztiahnutí, odobril mi to