Návšteva gynekológa s bábätkom
Ahojte zajtra sa chystam ku svojmu gynekologovi, ktorý ma aj rodil... Vsimla som si, ze niektoré mamičky chodia na ambulanciu s babatkom a aj s manželom 🤔 tak mi napadlo ci ist tiez s malou alebo nie...
Ďakujem za odpoveď
Chodila som s ročnou. A neskôr aj s oboma. 🤷♀️
Ak nemáš kde dieťa dať, tak vezmi...ak to gynekológovi samozrejme nevadí...
Ja som mala skúsenosť s lekárom, ktorému vadilp moje dieťa - jeho pacient...bola som s dcérou u ortopéda na vyšetrení...podotýkam s dcérou...kontroloval jej nohy...spravil vyšetrenie a poslal nás do čakárne, čakať na papier pre pediatričku...mala samozrejme vystrájala, lebo jej bolo vyšetrenie nepríjem é...myslela som si, že lekári sú na to zvyknutí a on mi s drzosťou povedal, že po papier si mám prísť sama bez dcéry, lebo nemá nervy na jej plač...🙄🙄🙄 tak som mu povedala, že kde ju mám dať, či odložiť niekam, alebo niekomu cudziemu na ulici alebo ako si to predstavuje...samozrejme som po papier do ambulancie išla s dcérou a mohlo ho aj rozdrapiť od zlosti 😁
Našťastie sa mi vždy podarilo si to zariadiť tak, aby som tam nemusela dcérku ťahať.
My sme tak boli, lebo mliecny bar musel byt neustale nablizku 😄 keby som isla MHD, uz by to bolo tesne, ci stihnem sa otocit. Nesoferujem
Bola som pri 3. na kontrole po 600nedeli...ale manzel cakal s malym v cakarni...ale dr.si ho isla normalne von pozriet 🤣
Ano, bezne som chodila na vsetky vysetrenia s dcerou. Prave na gynde som mala malu na bruchu, kym ma pozerala dr. zospodu. Nikomu to nevadilo
U zubara mi ju zabavala sestricka, na audiometrii tiez. Teraz mam nastastie svokru po ruke, ale ak idem len tu k lekarovi, tak beriem deti bezne so sebou.
Pre mňa je toto absolútne nepochopiteľné. Načo ide do čakárne matka, dieťa a aj muž? Však ked si muž vybaví voľno, tak nech ostane s tým dieťaťom doma. Alebo nech ho vonku kočíkuje ak sa žena nevedela sama dopraviť k lekárovi. Načo ťahať malé dieťa po doktoroch?
Dieta + manzel + ja... blbost. Idem sama, ked je muz doma, ake je to nadlho, caka s detmi v aute alebo ich niekam vezme.
S prvou dcerou som bola na vysetreni po 600 nedeli, lebo manzel robil a nikdy som deti este neodkladala, ani neodlozim, po kadekom, navyse bola ceckos. Este ma aj sestricka vzala hned, ked videla, ze som prisla s vajickom.
Ony chodia s dietatom, lebo ho nemaju kam dat, nie preto, aby babo ukazali doktorovi 🙂
Ano, bola som na kontrole po stestonedeli aj s manzelom a dietatom. Nebola som na tom stale tak fyzicky dobre, ze by som zvladla sama odsoferovat a nezvladla by som ist vyse hodiny verejnou dopravou s 3 prestupmi. Nie sme na Slovensku a nemali sme komu nechat dieta, ak ma viezol manzel. Tak sme sli vsetci spolu, manzel a dieta cakali v cakarni, lebo bolo hnusne pocasie. Dieta cely cas spalo, nikoho sme nerusili.
U mojej gynekologicky je ale bezne, ze tam su aj deti. Nielen novorodenci, ale aj starsi. V cakarni je pre ne urobeny aj detsky kutik s hrackami. A nenachadza sa to nikde na poliklinike, kde je xy dalsich ludi, ale v samostatnej budove, kde nesidli ziaden iny lekar.
Inak, detsky kutik mame aj u zubara, velakrat som musela brat dieta so sebou k zubarovi, lebo som ho nemala kde nechat. Dostal pastelky, omalovanky a vzdy sa na navstevu zubara tesil.
Ist s malickym dietatom je normalne, len pre teba narocnejsie - takze ak ti ma kto postrazit, nechaj dieta doma... ked nemas koho na postrazenie, beries dieta zo sebou, nech je to akykolvek lekar proste... Skolkarov ale kvoli roznasaniu infekcnych chorob nevidia v cakarni radi a sestricka mamicky upozorni, ze je to fakt vynimocne a ze si ma dat dieta rusko (aspon nasa teda to robi)... a nemyslim tym sople ci kasel, ale kiahne ci ruzienku a hlavne CMV Virus... pre tehotne velmo zle..
Vsimla som si, ze chodia baby obcas ku gyn s babatkom, predpokladam ze ho nemaju kde nechat, ale urcite pridu aj ukazat, lebo v ambulancii ma moja gyn nastenku plnu fotiek s babatkami 😉
Damy, myslim ze autorka to nepochopila, ze ludia beru so sebou deti k dr z dovodu, ze ho nemaju kde nechat
Ano ja som bola po 600nedeli s malou. Sestricka mi ju zatial kocikovala kym mna vysetroval dr.. o 2t mam termin a idem zase s malou. U nas to nie je ziadny problem
Raz som musela dcéra vziať so sebou na gynu, lebo som ju nemala kde nechať, to mala tak tri roky, pekne sedela u sestričky na gauči. Raz so mnou bola u iného lekára, lebo tiež nebol nikto doma, kto by s ňou ostal, problém nemali.
U nas ma vyslovene napísané doktorka na dverách že pokial majú so sebou dieťa tak nech sa preobjednaju alebo ak sa fakt nedá dieťa niekam dať postrážiť tak je ochotná dokonca po ordinacnych hodinách ju vyšetriť aby nemusela čakať s ostatnými pacientkami v malej čakárni a ešte aj s mužom.
Ja nechápem načo máte potrebu ukazovať male bábätka gynekológovi, si myslite že ich tak často nevidí? Okrem toho v tej čakárni môže čakať žena čo sa jej nedarí otehotnieť, je po potrate alebo jej umrelo dieťa pri porode a môže to byt pre nich veľmi bolestivé keď čakajú na gynekologické vyšetrenie vidieť takéto bábätka. Z toho istého dôvodu veľa Center asistovanej reprodukcie tiež nedovoľujú vyšetrenie so sprievodom bábätka a snažia sa to dohodnúť inak a osobne. Ja som veľmi rada že moja gynekologička to tiež tak robi, proste kým dieťa nie je pacient tak tam nemá čo robiť, keď naozaj ma kde a s kým doma byt.
Ja som vzala babo, len ked mamzel musel ostat v praci, ale najskor som gynekologicke zavolala, ci mozem.
Ze sprevadza muz zenu pocas tehotenstva je snad normalne, kedze su obaja rovnako rodicia.
Deti som brala len ak som ich nemala kam dat.
Ja som šla aj s bábätkom. Sestričky postrážili na tých 10 minút, čo som tam strávila.
Môj gynekológ by ťa s dieťaťom nevysetril. Jedine že je schopné sedieť samé v čakárni.

A za akym účelom tam chceš ťahať bábätko?