Nechuť na sex
Ahojte dievčata. Už som zufali tak skušam toto forum, dufam že mi poradite.
Moja priatelka nema nikdy chut na sex, kludne možme byt aj mesiac bez toho a jej to je jedno. Ked už si sex nejak vyprosikam tak to je hotova pohroma, za nič nestoji. Ked do nej vnikam tak musim uplne uplne pomaly lebo ju to tam bolí a je len minimalne vlhka. Pri celom akte je podrazdena a zmena polohy je pre nu neprijatelna...Jedine čo na nu zabera je ked vypije aspon liter vina. Vtedy sa uvolni a sama dolezie za mnou. Celkom ma to štve, problem je aj ten že kvoli sexu trpi potom aj naš vztaj celkovo kedže som aj ja už podraždeny, snad ma chapete.
Neviem či ma zdravotny problem alebo len psychicky blok. Lekarovi ale nechce ist - vyhovara sa. Čo sa tyka zdravotnych problemov tak zvykla mavat davnejsie taky biely vytok, nieco ako jogurt. Inak som nic ine nepostrehol.
Zaujima ma ci mate/mali niektora nieco podobne a ako ste to vyriesili. Cital som aj o roznych afrodiziakach ako peruan. maka alebo tie mušky ale moc tomu neverim.
Dakujem za radu
a ona to toez vnima ako problem? snazi sa to nejako riesit? mozno hormonalny profil nech si necha spravit ci nema malo zenskych hormonov
Ja som bola takato po porode... asi 2 roky..aj pocas tehotenstva...co vacsina zien je pocas tehotenstva dychtiva po sexe.. akonahle zmizlo mlieko a dieta bolo vacsie som to zase ja a ja som ta co prosika...
@1anonym9 tak neviem presne, co ocakavas, ale chut na sex sa vynutit neda, proste nema chut a ani mat nebude (a zazracne tabletky, masticky, kremy zabudni na to), vekom a poctom deti sa to bude len zhorsovat. Ked si nesadnete castostou sexu dnes, neskor ta bude porazat... toto je jedna z podcenovanych a bohuzial zufalo dolezitych faktov v partnerstve - aby to klapalo v posteli... nie ste len kamarati, co spolu byvaju... skor-neskor si najdes za nu nahradu, ono by to bolo ferovo riesit pred tym, nez sa to stane ako vyvrcholenie tvojej pochopitelnej "frustracie"... rozchod s cistym stitom... hlavne ked ona ten problem ako problem ani neberie... bohuzial.
Ja to mám už dlho a nič nezaberá. Jednoducho, ale pre pokoj v rodine sa zapriem a spravím mm radosť a snažím sa tváriť, že ma to baví. Vzťah je pre mňa dôležitejší, milujem ho a toto už neriešim. Nakoniec čakáme tretie dieťa 😉 Na bolesť pomáhajú lubrigacne gely.
Počkaj počkaj keď vypije liter vína sex chce ale bez neho nie?to podľa mňa značí že by nemala mať problém so sexom..nieje problém niekde inde?nemáte medzi sebou problém vy?alebo také niečo..😉
@alilka
Ja neviem čo jej je, ona sa ako keby ani uvolnit nevie. Ona berie sex ako robotu ze to musi bohuzial byt a tak to potom aj vyzera - uplne suche, šede, bez vašne ako keby bola stara babka a to ma len 25 rokov a nemame ani deti. Všetko sa to odzrkazluje vo vztahu potom. Ja neviem ozaj čo jej je. Možno ma daky hormonalny problem. Všimol som si že ked ma svoje dni tak ma troška vačšiu chut ale inak ma libido nulové.
@1anonym9 os začiatku to tak máte??no to dobré nieje je mladá mala by mať chuť na sex..nech to určite rieši lebo to pri nej nevydržis ani ty.. samozrejme ani žiaden zdravý chlap ktorý sex potrebuje..myslím že si to sama musí uvedomovat .buď bude podvádzana alebo nenájde Žiaden plnohodnotný vzťah kde sex zohráva veľkú rolu 😁
Mozno nema chut na teba, mozno na ineho by chut mala...asi ju moc nepritahujes, asi jej nieco na tebe prekaza...ja to vidim takto.
@1anonym9
tiez mi pripada podstatna informacia, ze ked si vypije tak ma chut. keby mala fyzicky problem, pretrvaval by aj po alkoholickom opojeni (mimochodom alkohol vysusa....)
takze bud ju nepritahujes (bolo to tak odjakziva??) alebo jej na tebe nieco vadi, nieco co ti taji alebo podobne. alebo ma problem sama so sebou v niecom. to, ze sa nevie uvolnit ma podla mna psychicku pricinu, na ktoru v opitom stave zabuda a preto to vtedy ide. na to, ako ten blok odstranit viete prist ale iba vy, pripadne za pomoci odbornika. my, co vas a vas vztah nepozname, nebudeme vediet pomoct :/
inak uvedomuje si ona ako vam to ohrozuje vztah? prejavuje zaujem alebo snahu to vobec riesit? alebo jej je dobre aj takto a ty budes potom za hajzla ked vam to prestane klapat (neklape ani teraz...)?
@miss_sunflower
Na zaciatku to tak nebolo, keby ano tak to by sme sa samozrejme nedali ani dokopy... Ona si problem uvedomuje ale mysli si ze to je v podstate normalne a o nic vazne nejde. Bohuzial ide, uz ma prestava pritahovat ako zena lebo ked ju vidim tak mam podvedome v mysli ten najhorsi sex co som kedy mal a uz ani chut na nu nemam taku, ma to demotivuje... Keby sme aj vobec nespali spolu tak pre nu len dobre tak vidim. Bohuzial sa musim priznat ze som ju uz 2x podviedol kvoli tomu. Ano, nie je to pekne a čestne povedat ma to mrzý ale snou sa neda ani tak ani tak. Hladam riesenia ale jej je jedno a nic pre "nas" nechce robit. Podla toho co tu citam tak sa to snou ano nezmení.
@1anonym9 vobec nebol tucny ani nic, proste sa mi prestal pacit-po rokoch si vsimas na tom druhom aj jeho chyby, zrazu ti vadi, ako rozprava, je, sedi.....aj ze vobec dycha.Pomalicky, postupne to pride, ak tam nie je ucta a ozajstna laska, tak uz ta pri ñom nic neudrzi.Postupne sa predlzuju intervaly bez sexu ( lebo je to s nim utrpenie za trest)
To ale vobec nemusi byt vas pripad, len je to jedna z moznosti
Ja ako psychiatricky pacient by som bez sexu vydrzala aj do konca zivota. Lenze mna brzdia lieky. Inak by to bolo ine.
Nechapem preco ste este spolu...ked si ju aj podviedol, mozno aj ona teba...by som to ukoncila na tvojom mieste a nasla si novy vztah, kde by vsetko klapalo.
@1anonym9 Tak polož na stôl 500€ za kazfy sex možno sa chut najde.zadarmo ani pes nesteka.(nieto este suložiť)
Ja si myslim ze nejak tusi ze su ju podviedol alebo to proste vycitila.. my sme na zaciatku vztahu asi rok mali vasnivy sex aj 3 krat za den. Stale som mala na neho chut .. ale potom zacal klamat prestal si ma vsimat nevenoval mi tolko casu a lasky daval ma na posledne miesto krical po mne neprijemnybol na mna. A stoho vznikali same hadky a ja som bola nestastna.. a trvalo to aj pol roka takto.a medzicasom sa mi zhnusil .. a sice je to uz v poriadku medzi namy. Ale ten odpor voci nemu mam stale. Viem ze mi velmi ublizil a sklamal svojim spravanim. A ktomu on mi stale aj pripominal ze uz sme spolu tyzden nespali. A ze kedy budeme spolu spat.. a vkuse otom hovoril. A prislo mi to take ze doriti tak lasku mi najavo dat nevie a spat somnou chce nech ide doriti :D keby si ma vazil a neklamal ma a nezvysoval ton za kazdu blbost tak by to v posteli vyzeralo inak. Jednoducho som citila ze ma nemá dostatocne rád
@1anonym9 to je úplne normálne, ak ste dlho spolu, máte stereotyp, možno ťa už viac spoznala ako keď ste boli spolu pol roka, a možno ju už tak strašne nepriťahuješ, možno je už uspokojená, usadená, nepotrebuje toľko sexu, je úplne normálne a to ti povie aj každý sexuológ, že po určitom čase už partneri niesú stále na seba takí nadržaní, tam potom treba komunikovať, čo ju žerie, čo sa jej nepáči, možno sa už aj inak potíš pri sexe, možno jej už vadí tvoj dych z úst...je 1000 vecí, ktoré na to vplývajú, ale o tom sa treba rozprávať s ňou...rozdiel medzi mužmi a ženami je, že žena musí mať spokojný život aby mala sex,ale muž musí mať sex aby ten spokojný život mal!
@1anonym9 normálne to určite nie je. Buď má nejaký psychický blok, tomu by nasvedčovalo aj to, že po víne je aj sama iniciatívna, alebo má nízku hladinu estrogénu, slabo sa prekrvuje, neprodukuje sekrét a styk je pre ňu bolestivý a neuspokojivý - logicky ho teda sama nevyhľadáva. Ja osobne si ale myslím, že tieto dva problémy (psychický a fyzický, sa skoro vždy prelínajú, resp. fyzický vyplýva z psychiky) Riešenia sú. Sexuológ, regresná terapia (môže pomôcť lokalizovať a odstrániť blok), lubrigačné gély, sexuálne pomôcky, veľmi efektívna fyzická pomoc je posilňovanie svalov panvového dna (joga, Kegelove cviky) - osobná skúsenosť, aj keď som nikdy netrpela týmto problémom, kvalita môjho prežívania pri milovaní išla hore neskutočným spôsobom, naozaj to môžem len odporučiť. A samozrejme - tvoja zručnosť a ochota zaobchádzať s ňou jemne a s láskou, pomôcť jej objavovať svoje telo a spoznávať, ako reaguje na rôzne podnety. Žiaľ, veľmi často je tento problém spojený aj s odmietaním vlastného tela, tým pádom nemá ani preskúmané, čo jej je príjemné a čo nie. Na začiatku vzťahu sa prekonáva, pretrpí toho sexu viac, ako neskôr, keď cíti v partnerovi istotu, keď má pocit, že si ho udrží aj bez toho. V čom sa, samozrejme, obvykle mýli. Každopádne, ak to nechce riešiť ona sama, tak ty sám s tým nepohneš. Skús sa s ňou porozprávať bez toho, aby si spustil vlnu sťažností. Skús to vysvetliť pokojne. Ako to na teba vplýva a že reálne hrozí aj ukončenie vzťahu, ktorý ťa po tejto stránke vôbec nenapĺňa.
Tak to si dlho nevydrzal byt verny ja chapem ze kazdy chlap ma svoje potreby a je naozaj zvlastne ze tak mlada baba pomaly sex odmieta.ale ako vzdy hovorim chlap je ten co robi zenou stastnou a ked je zena stastna tak aj ten sex je nadherny pretoze muza miluje muz ju a to vsetko je ruka v rukave vo vztahu.
@1anonym9 no to, čo píšeš o partnerke, skôr ukazuje na to, že má zdravotný problém. Pravdepodobne ide o kandidózu ( spôsobuje ju kvasinka " candida albicans " a neliečená vie narobiť pekné problémy - od bolesti pri styku, výtok z pošvy - opisuješ ako " jogurt ", svrbenie až pálenie v pošve, prenos aj na partnera, rozšírenie do iných častí tela - napr. črevá, žalúdok...až po nechuť na sex a odmietanie sexu práve z dôvodu bolesti, zníženie libida ) - takže odporúčam navštíviť gynekológa, je potrebné celkové preliečenie organizmu a aj u Teba, môžeš to už mať aj Ty - a prenášať aj na iné ženy.
@tequelinka tak napíš aj mne správu keď máš riešenie na jeho problém, možno mi pomôžeš s mojím rovnakým problemom
Podvadza ta

neberie nahodou hormonalnu antikoncepciu?