icon

Nechuť na sex

1anonym9
25. máj 2017

Ahojte dievčata. Už som zufali tak skušam toto forum, dufam že mi poradite.
Moja priatelka nema nikdy chut na sex, kludne možme byt aj mesiac bez toho a jej to je jedno. Ked už si sex nejak vyprosikam tak to je hotova pohroma, za nič nestoji. Ked do nej vnikam tak musim uplne uplne pomaly lebo ju to tam bolí a je len minimalne vlhka. Pri celom akte je podrazdena a zmena polohy je pre nu neprijatelna...Jedine čo na nu zabera je ked vypije aspon liter vina. Vtedy sa uvolni a sama dolezie za mnou. Celkom ma to štve, problem je aj ten že kvoli sexu trpi potom aj naš vztaj celkovo kedže som aj ja už podraždeny, snad ma chapete.
Neviem či ma zdravotny problem alebo len psychicky blok. Lekarovi ale nechce ist - vyhovara sa. Čo sa tyka zdravotnych problemov tak zvykla mavat davnejsie taky biely vytok, nieco ako jogurt. Inak som nic ine nepostrehol.

Zaujima ma ci mate/mali niektora nieco podobne a ako ste to vyriesili. Cital som aj o roznych afrodiziakach ako peruan. maka alebo tie mušky ale moc tomu neverim.

Dakujem za radu

Strana
z6
hrehusa
20. nov 2019

@dom_evi haha som sama tomu neverila, ale teda akože... fuuuha, dali sme si obaja no maratón pecka to bola!!!

dom_evi
25. nov 2019

@hrehusa vaaau tak to sa riadne tesim haha, a kolko si dal?

annamaria4
26. nov 2019

@fabrika neviem co potrebujem, ale tak som si myslela, ze by mi mozno pomohli. mam taky problem, ze vobec nemam chut na sex. moj drahy ten by sexoval aj kazdy den, no mne sa to nechce. chcem mu dopriat to, co ine zeny davaju svojim chlapom a preto chcem svoj problem nejako riesit. preto sa chcem popytat na tie tabletky erekton max, lebo som na nete pozerala, ze povzbudzuju k sexu. chcem preto vediet aj blizsie informacie od zien, ktore s nimi maju skusenosti.

win_gi
27. nov 2019

Teším sa s vami baby! My sme si zakúpili tiež 🙂

fabrika
29. nov 2019

@annamaria4 jasne to chapem, ja sa tiez zaujimam, mal narodeniny tak som kupovala nejake pomocky no povedal, ze on na to nie je a ze to je nevhodne...

annamaria4
5. dec 2019

@win_gi a co na ne hovoris? uzivas ich aj ty alebo iba tvoj chlap?

annamaria4
5. dec 2019

@fabrika takze si zbytocne vyhodila za ne peniaze. to je inak zvlastne, ze niektorym chlapom to je neprijemne, ked chce zena pouzit nejake pomocky. ale tak aspon si sa poucila. a teraz budes co robot? ci vyskusas tie tabletky?

pannama1
9. dec 2019

@annamaria4 ano spominala som tu babam erektom max, ktore moj manzel uziva, nakolko uz nebol az tak vykonny po sexualnej stranke a taktiez zacal mat problemy s erekciou. nie su vylucne len pre chlapov, aj zeny ich mozu uzivat. chcela by si ich vyskusat?

pannama1
9. dec 2019

@fabrika no vsimla som si, ze si sem pisala, ze ani spodne pradlo nezafungovalo a ze ani ziadne eroticke hracky. co keby si mu navrhla tiez tie tabletky? mozno tie by ho povzbudili k tomu, ze by s tebou chcel mat castejsie sex. mozno ma problem s erekciou, len ti o tom nechce povedat. vyskusaj sa ho popytat, musis to z neho dostat, co je dovodom, ze s tebou nechce spavat!

@hrehusa som rada, ze ich uz mate. a co, aky je feedback?

annamaria4
10. dec 2019

@pannama1 rozmyslam nad nimi, kedze mam taky problem, ze vobec nemam chut na sex. ked sa bavim s kamaratkami, tak sa az trapne citim, lebo oni mi vkuse vypravaju ako sa milovali so svojimi chlapmi, aku mali chut, ake boli vzrusene a ja to akosi vobec nezazivam a nepocitujem taketo stavy☹ velmi ma to trapi a chcela by som to nejako napravit a preto rozmyslam nad takymito tabletkami. kolko stoja?

pannama1
12. dec 2019

@annamaria4 vsak vyskusaj, za to predsa nic nedas. bud ti pomozu alebo nie, su len dve moznosti. cez e-shop stoja okolo tych 18€ a myslim, ze aj v lekarni tak budu stat. my ich cez net objednavame, je to pre nas pohodlnejsie.

win_gi
12. dec 2019

@pannama1 Ja som ich kúpila normálne v lekárni veď čo sa budem :D Ale je pravda že cez eshop je to pohodlnejšie 🙂

@pannama1 V intímnom živote u teba je už všetko OK?

pannama1
13. dec 2019

@win_gi kazdemu vyhovuje nieco ine, to je normalne. niekto rad nakupujem v kamennej predajni a ini zase cez e-shop. a co na ne hovoris? dobry ucinok maju? predpokladam, ze ste ich uz odskusali. u nas uz je vsetko ok. ved manzel uziva erekton a je to teraz uplne super vsetko. uzivame si to ako mlady pubertaci.

win_gi
17. dec 2019

Jasne všetko je OK :D Úplne iná atmosféra ako predtým :D

magda15
Odpoveď bola odstránená
rozvod
26. sep 2021

@tequelinka ahoj, mozem aj ja poprosit info do spravy? Dakujem pekne 🙏🙏🙏

Strana
z6