icon

Nedarí sa otehotnieť. Kedy to začať riešiť u lekára?

zuzkag2
24. júl 2011

Ahojte babulky...neviem, ci je tu uz takato tema, ak je, nenasla som ju, dufam, ze ma prilinkuju. Ale ak nie, tak sa chcem spytat., kedy ste zacali riesit u lekara neuspesne snazilkovanie.
My sa s buducim manzelom snazime cez 4 mesiace, ja viem, ze si niekto povie, ze je to strasne kratko...ale mam 31, brala som 5 rokov HAK, a ked sa to po jej vysadeni este zatial nepodarilo, zacinam mat pocit, ze nie je nieco v poriadku.
Po akom dlhom neuspesnom snazilkovani ste to zacali riesit s lekarom?

Strana
z3
zuzkag2
autor
25. júl 2011

@kraskanz1 aha...no ja mam skor pocit, ze od vysadenia HAK sa mi cykly skracuju, a posledny menzes bol strasne slaby.

zuzkag2
autor
26. júl 2011

@lucka_220809 luci, no tak drzim palce, ze vyriesite vas problem. ja som mala vcera s drahym o tom vsetkom debatu, a je takeho isteho nazoru, ze asi sa nechat vysetrit , nech zistime, ci je nejaky problem. tak buduci mesiac zaciname....dufam, ze to vsetko dobre dopadne. 🙂

lucka_220809
26. júl 2011

@zuzkag2 tak vam silno drzim palec... najlepsie by bolo , keby ste zistili, ze vysetrenia ani uz nepotrebujete a vysli by ti // na teste... 😀 u nas uvidime ako to cele pojde.. ja to uz radsej ani neanalyzujem chvilu.. cas ukaze a sanca je vzdy, tak hlavne nepodliehat panike 😉

lucka1987
26. júl 2011

@zuzkag2 po roku som dokimu spomenula medzi recou ze sa snazime uz rok... a on poslal mm na vysetrenie, potom mne vzal krv.. mala som nizky progesteron, nasadil duphaston a o pol roka potom som otehu...
4 mesiace nie je vela, ale vzhladom na vek by som sla v ramci preventivky ku gynekologovi a povedala mu ze chces babatko... a mozes zacat aj kyselinu lystovu brat alebo femibion800. 😉

akramgad
26. júl 2011

moja ešte dva mesiace sa snažte a potom šup šup to riešiť z lekárom 🙂

zuzkag2
autor
27. júl 2011

@lucka1987 luci, a citila si ty sama na sebe ten nizky progesteron? okrem toho ze sa vam nedarilo.

zuzkag2
autor
27. júl 2011

@akramgad moja 🙂dakujem za radu, hihi 😎

lucka1987
27. júl 2011

@zuzkag2 nie.. to je hormon... necitila som to ziadno.. menstuacia pravidelna cca 28-32 dni. akuratne dost bolestiva, ale to s tym nemalo spojitost... to mi zistil az z odberov.. ze niezky progesteron brani otehotneniu.. ale nemala som az tak zlu tu hranicu ze sa da aj s takou hodnotou otehu....
niekedy su obaja zdraví a proste sa nedari a podari sa az za viac rokov... samozrejme je dolezite aby siel na vysetrenie aj mm.. ale myslim ze by som este pockala u teba stym vysetrenim u mm tak pol roka este... byt na tvojom mieste idem na preventivku a poviem dokimu ze sa snazim. nech ti predpise napr den duphaston (aj na upravu cyklu aj na podporu otehotnenia) a poradi ti nejake vitaminy 😉

akramgad
27. júl 2011

@zuzkag2 zlatenko nie je začo mám to zasebou 🙂 držím palčeky 😉 daj potom vedieť ako ste dopadli 🙂

zuzkag2
autor
27. júl 2011

@akramgad juj, srdiecko, tak ja strasne silno dufam, ze nebudem potrebovat ziadne pomoci od lekarov, a vsetko sa podari... 😎

akramgad
27. júl 2011

@zuzkag2 slniečko držím palčeky aby sa to podarilo " prírodne " 🙂

zuzkag2
autor
27. júl 2011

@akramgad dakujem srdiecko moje...a pisem ti IP 🙂

zuzkag2
autor
27. júl 2011

@lucka1987 jj, luci, hormon...to je presne to co mi treba, spravit HP, tam sa to zisti. dakujem. aj tie vitaminy uz nejake papam 🙂 No ja som to na preventivke hovorila doktorovi, ale kedze to bolo este kratko, tak povedal ze zatial nie je co riesit.

Strana
z3